reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja też cały czas myślę o salomii - miałam nadzieję, że już będzie info od niej...
ja tez ...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kurcze a nikt nr do niej nie mial ?? hmmm... zaczynam i ja sie martwic...
leb mi peka
leb mi peka
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja mam do niej nr, zaraz napiszę sms'a
mamolka
Fanka BB :)
hmm ja też tu zaglądam dziś tylko z nadzieją, że Salomii już w domu- ehh pewnie ją zatrzymali w szpitalu..
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
mam dobre wieści! Salomii stoi w korku ale jak tylko dotrze to wszystko opisze ale co najważniejsze Malutki jest cały i zdrowy, serduszko pięknie bije a on sam na dzień dziecka pokazał mamie jak pięknie potrafi ruszać rączkami i nóżkami:-):-)
mamolka
uff no to super Bo ja już głupie czarne myśli miałam
Salomii
oo rany juz jestem, padam na ryjek a jeszcze musze szybko obiad robic, mam polipa ktory spowodowal krwawienie, umiescil sie na szyjce macicy nie wiem dlaczego ale mowia tu ze to normalne wiec tylko trzeba bedzie przy okazji sprawdzac czy nie rosnie, no i dzieki temu wszystkiem mialam ekstra podglad na maluszka.. oczywiscie pobeczalam sie na tym fotelu a poniewaz szybko wszystko sie dzialo bo bylam wcisnieta w terminy wiec nic nie bylo mierzone ani sprawdzane tylko oo tak zobaczylismy jak sie miewa, serduszko bilo super a bobas wiercipieta i mial strasznie dluga reke!! i kosteczki w niej bylo widac i profil tez widzialam a ze usg bylo dopochwowo robione to pomiedzy nogi juz zurawia nie zapuscilam heheh no i na zdjecie tez sie nie zalapalam. Bozee mam nadzieje ze juz nic mnie nie bedzie straszyc!
Dziekuje dziewczynki bardzo bardzo za pamiec i wspomaganie :*
ide teraz robic obiad a potem padne i chyba zasne z tego wszystkiego
Dziekuje dziewczynki bardzo bardzo za pamiec i wspomaganie :*
ide teraz robic obiad a potem padne i chyba zasne z tego wszystkiego
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
nie najlepiej się dziś czuje - w metrze słabo, w pracy słabo i źle (ogólnie, nic konkretnie), teraz spałam ponad godzine... Wczoraj znowu mnie mega kuło spojenie i dół miednicy - normalnie jakby mnie ktoś rozciągał
ja oglądam albo wczesnym wieczorem, bo potem to już śpię oglądającAntylopka - "milosc w czasch zarazy" to jedna z moich ulubionych ksiazek. i dlatego boje sie filmu ...
ja tez jestem faka ekino.tv, tylko ostatnio tak wczesniej chodze spac, ze nie ma kiedy ogladac. nadrobie na zwolnieniu
Antylopka --> ) ano nie trudno mnie było poznać nie ? Zresztą taki opis dałam, że musiałaś się skapnąć hehe
Podziel się: