reklama
ooo ile rocznic się sypnęło
Gratki dla wszystkich zatem!
my w lipcu mieliśmy 2. rocznicę slubu i 12 bycia razem Tak się fajnie dało, że to dokładnie ta sama data.
salomii fjne te buciki. Troszke podobne do tych z h&m tylko ja chcę w beżu i te "moje" mają z tyłu rozpinana piętkę, a nie z boku.
cwietka mnie też śmieszy widok zabutowanych dzieciaczków w wózkach, ale te papucie to raczej jako ocieplacze na stopeczki.
jejku co za pogoda. Istna zgnilizna! Mati odebrany ze szkoły, ryż dochodzi, niunia spi, pranie schnie, a ja mam poczucie dobrze wykorzystanego dnia. Wszystko posprzątane, podłogi wymyte teraz walczę z ogromnym worem fasolki z babcinej działeczki:/ trzeba porobić zapasy na zimę
Gratki dla wszystkich zatem!
my w lipcu mieliśmy 2. rocznicę slubu i 12 bycia razem Tak się fajnie dało, że to dokładnie ta sama data.
salomii fjne te buciki. Troszke podobne do tych z h&m tylko ja chcę w beżu i te "moje" mają z tyłu rozpinana piętkę, a nie z boku.
cwietka mnie też śmieszy widok zabutowanych dzieciaczków w wózkach, ale te papucie to raczej jako ocieplacze na stopeczki.
jejku co za pogoda. Istna zgnilizna! Mati odebrany ze szkoły, ryż dochodzi, niunia spi, pranie schnie, a ja mam poczucie dobrze wykorzystanego dnia. Wszystko posprzątane, podłogi wymyte teraz walczę z ogromnym worem fasolki z babcinej działeczki:/ trzeba porobić zapasy na zimę
No ja ostatnio dostałam wytrzeszczu..No nie tak ostatnio w sumie...Koniec sierpnia, jak były te straszne upały...Mama, i to nie tama młodziuteńka znowu, niesie noworodka, na moje oko nie wiecej niz dwa tygodnie i tem maluszek ubrany w :KOSZULE, JENSY I BUTY i to nie takie miekie paputki tylko BUTY...Zrobiło mi się słabo....
krolcia
Fanka BB :)
Też widziałam takie cuda, ale z drugiej strony jak się przyjrzeć ubrankom, to coraz więcej dziecięcych ciuchów to takie miniatury dorosłych. Dla dziewczynek to jeszcze, słodziutkie, cieniutkie sukienusie a dla chłopca? Dżinsy, koszule, spodnie bojówki najlepiej z tysiącem łańcuszków, ćwieków i bóg wie czego jeszcze i w większości takie męskie ciemne kolory.
No weszłam ostatnio do takiego jednego sklepu z dziecięcymi i z jednej strony biło po oczach bielą i różem a po drugiej granat i brąz. A gdzie żółty, zielony, pomarańcz, czerwień, kolory są naprawdę w mniejszości.
No weszłam ostatnio do takiego jednego sklepu z dziecięcymi i z jednej strony biło po oczach bielą i różem a po drugiej granat i brąz. A gdzie żółty, zielony, pomarańcz, czerwień, kolory są naprawdę w mniejszości.
Bodzia - niezłe Ja na początku bałam się w ogóle Idę ubierać. Najlepiej nam się spisywały bodziaki rozpinane po całej długości - te przez głowę to już była wyższa szkołą jazdy. Dżinsy zakładamy od niedawna i to właściwie tylko na spacery, bo mam wrażenie, że w nich musi być niewygodnie i coś pewnie uwiera.
A co do kolorów - ja tam wolę ciemne i wyraziste. Te noworodkowe pastele doprowadzały mnie do lekkich mdłości ;-) Polowałam długo na czerwone ciuszki, ale poza światecznymi, nić nie znalazłam :-(
A co do kolorów - ja tam wolę ciemne i wyraziste. Te noworodkowe pastele doprowadzały mnie do lekkich mdłości ;-) Polowałam długo na czerwone ciuszki, ale poza światecznymi, nić nie znalazłam :-(
ja Oli ubieram bardzo różnie. Uwielbiam ją w czerwieni i mam nawet płaszczy k jesienny w tym kolorze. Bardzo lubię ją w brązach i w białym też. Róż - wiadomo nie da się tego uniknąć, ale ja najbardziej lubię taki brudny róż lub połączenie różu z brązem ewentualnie z szarym. Jak jej kupiłam płaszczyk granatowy to kilka starszych (i młodszych) babulinek (z kolejkowych znajomości) stanowczo się oburzało, że tak się ubiera chłopca, a nie dziewuszkę hehe
aaa i jeszcze fiolet lubię w miarę
aaa i jeszcze fiolet lubię w miarę
krolcia
Fanka BB :)
Ja wolę ciemne kolory(ponoć ciemne wyszczupla) ale dziecko to jest dziecko, niech się nosi kolorowo.
Maluch śpi, a tu po starszaka czas jechać. Dam mu jeszcze maksymalnie 20 minut i go najwyżej obudzę.
===
Miałam spytać. Po jakim czasie od maila ze streetcomu, że dostaniecie paczkę, przesyłka dotarła?
Maluch śpi, a tu po starszaka czas jechać. Dam mu jeszcze maksymalnie 20 minut i go najwyżej obudzę.
===
Miałam spytać. Po jakim czasie od maila ze streetcomu, że dostaniecie paczkę, przesyłka dotarła?
reklama
Krolcia ja czasem paczke miałam a meila potem ;-)
Jak ja kupiłam ciemne body to tez oburzenie ;-) No a chłopak na czerwono?? No jak to!!! I fakt, mało jest takich fajnych wyrazistych kolorów szczególnie dla chłopaków...
Jak ja kupiłam ciemne body to tez oburzenie ;-) No a chłopak na czerwono?? No jak to!!! I fakt, mało jest takich fajnych wyrazistych kolorów szczególnie dla chłopaków...
Podziel się: