reklama
krolcia
Fanka BB :)
Dostałam w końcu maila ze streetcomu. Przesyłkę dostanę na początku października. W końcu!!! Pierwszy raz od rejestracji. Ostatnio była też ankieta o witaminach dla starszaka. Nie obraziłabym się jakbyśmy się zakwalifikowali i dostali witaminki.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
witam sie wieczorowo
ja dzis sama od 17, bo maz wyjechal i normalnie udalo mi sie dzieciarnie ogranac i polozyc spac o 20.30 ))) teraz juz powoli i ja odpadam ... musze nabrac sil, bo w czwartek urodziny Ninki i jak zwykle zjedzie sie cala rodzina czyli pewnie 10-15 osob. a potem w sobote w figloraju urodziny dla dzieciakow
dobrej nocki!
ja dzis sama od 17, bo maz wyjechal i normalnie udalo mi sie dzieciarnie ogranac i polozyc spac o 20.30 ))) teraz juz powoli i ja odpadam ... musze nabrac sil, bo w czwartek urodziny Ninki i jak zwykle zjedzie sie cala rodzina czyli pewnie 10-15 osob. a potem w sobote w figloraju urodziny dla dzieciakow
dobrej nocki!
gufi
ewa - ja nie pogardze
krolcia
No do mnie właśnie też, a ja używam johnsona, więc jestem zadowolona.
gufi
Wlasnie zainstalowalam sobie w komorce aplikacje do obslugi BB :-) moze dzieki temu bede czesciej zagladac ;-)
cześć
na samą myśl o kawie mnie muli
a chcę wypić czegoś smacznego tylko że smaczna herbata się skończyła - wypili koledzy, a nowej kupić nie łaska
ja też czekam na paczuszkę kosmetyków, u nas nie ma firmy która by górowała, używamy tego co nam nadarowano, no i co sama kupiłam, a i to co przyjdzie na pewno zejdzie, hmmm przy trójce to na pewno
Krolcia ja będę miała już 3 kampanię, było mleko, były pampersy no i teraz na początku października mają być kosmetyki
na samą myśl o kawie mnie muli
a chcę wypić czegoś smacznego tylko że smaczna herbata się skończyła - wypili koledzy, a nowej kupić nie łaska
ja też czekam na paczuszkę kosmetyków, u nas nie ma firmy która by górowała, używamy tego co nam nadarowano, no i co sama kupiłam, a i to co przyjdzie na pewno zejdzie, hmmm przy trójce to na pewno
Krolcia ja będę miała już 3 kampanię, było mleko, były pampersy no i teraz na początku października mają być kosmetyki
reklama
krolcia
Hej.;-)
Znowu pogoda pod psem(bez urazy dla futrzaków he he)
Kawka w rękę i zaczynamy kolejny dzień.
Ja już wypełniłam tyle ankiet, tyle razy brali adres a to dopiero pierwsza moja kampania. Aż byłam gotowa się wypisać, bo prawie dwa lata i żadnej kampanii a Wy tu już po kilka miałyście...
Wrublik Ty chyba lekarza dzisiaj masz? O której mamy okupować bb?
Znowu pogoda pod psem(bez urazy dla futrzaków he he)
Kawka w rękę i zaczynamy kolejny dzień.
Ja już wypełniłam tyle ankiet, tyle razy brali adres a to dopiero pierwsza moja kampania. Aż byłam gotowa się wypisać, bo prawie dwa lata i żadnej kampanii a Wy tu już po kilka miałyście...
Wrublik Ty chyba lekarza dzisiaj masz? O której mamy okupować bb?
Podziel się: