reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dostałam w końcu maila ze streetcomu. Przesyłkę dostanę na początku października. W końcu!!! Pierwszy raz od rejestracji. Ostatnio była też ankieta o witaminach dla starszaka. Nie obraziłabym się jakbyśmy się zakwalifikowali i dostali witaminki.

witam sie wieczorowo :)

ja dzis sama od 17, bo maz wyjechal i normalnie udalo mi sie dzieciarnie ogranac i polozyc spac o 20.30 :)))) teraz juz powoli i ja odpadam ... musze nabrac sil, bo w czwartek urodziny Ninki i jak zwykle zjedzie sie cala rodzina czyli pewnie 10-15 osob. a potem w sobote w figloraju urodziny dla dzieciakow

dobrej nocki!

cześć
na samą myśl o kawie mnie muli
a chcę wypić czegoś smacznego tylko że smaczna herbata się skończyła - wypili koledzy, a nowej kupić nie łaska

ja też czekam na paczuszkę kosmetyków, u nas nie ma firmy która by górowała, używamy tego co nam nadarowano, no i co sama kupiłam, a i to co przyjdzie na pewno zejdzie, hmmm przy trójce to na pewno

Krolcia ja będę miała już 3 kampanię, było mleko, były pampersy no i teraz na początku października mają być kosmetyki

reklama
Hej.;-)
Znowu pogoda pod psem(bez urazy dla futrzaków:-p he he)
Kawka w rękę i zaczynamy kolejny dzień.

Ja już wypełniłam tyle ankiet, tyle razy brali adres a to dopiero pierwsza moja kampania:tak:. Aż byłam gotowa się wypisać, bo prawie dwa lata i żadnej kampanii:confused2: a Wy tu już po kilka miałyście...

Wrublik Ty chyba lekarza dzisiaj masz? O której mamy okupować bb?

Do góry