reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

renczysia jeśli jutro nie dojadą to kupię na all:) dzięki

Ja też buty do chodzenia kupię w sklepie stacjonarnym na 100%. Trzeba dokładnie przymierzyć. Nie tylko długość się liczy. Niektóre stópki są szersze inne węższe itd

reklama
Ewa - mówisz ominęło? chyba nie bardzo, za tobą to już kroczy :) i padło zdanie tu na forum że następna ty :D

kurcze, dostałam wieść że ojciec kuzynki zmarł, opiekował się bezwładną ale świadomą mamą, znaleziono go przy niej. ile ta kobieta musiała wycierpiec widząc że nie może pomóc mężowi! dopóki ktoś nie przyszedł, nie rozumiem dlaczego to spada na jedną taką dziewczynę, nie ma jeszcze 3o lat ale przeszła śmierć brata ( świeżo upieczonego wtedy tatusia), okrutną chorobę mamy, i teraz odejście ojca... szkoda słów... a ja siedzę w pracy i ledwie wstrzymuję się od rozryczenia się na całego, a we mnie wszystko się trzęsie

My problem mamy z głowy. Mamy papucie z grubej wełny, ciasno tkane więc ciepełko będzie. W tym stylu http://daszka.dicant.net/wp-content/uploads/2010/10/IMG_4021.jpg

ale cudne :-)

renczysia jeśli jutro nie dojadą to kupię na all:) dzięki

Ja też buty do chodzenia kupię w sklepie stacjonarnym na 100%. Trzeba dokładnie przymierzyć. Nie tylko długość się liczy. Niektóre stópki są szersze inne węższe itd

Proszę bardzo :-)

Wrublik ale tragedia,3maj się kochana i nie denerwuj się :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moje dziecko nadal śpi!! :d

no i ja bym się musiała za cieplejszymi bucikami rozejrzeć. sama nie wiem gdzie lepiej - tutaj czy w Pl.

wrublik to straszne... trzymaj się

aaa własnie mnie oświeciło, że mamy dzisiaj rocznice hehe to święto. niech małż organizuje jakiś obiad :-D ja to mam łeb hehe

maly sie właśnie obudził (po nocy:-D) więc chwilowo spadam :-)

reklama
A mój spał 40 minut i koniec :wściekła/y:, a miałam poprasować i posprzątać. No nic, może uda mi się go czymś zająć...

wrublik, faktycznie dużo spadło na tę dziewczynę :(

Do góry