reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka.;-)
No właśnie, PADA:crazy:! Jest tak buro, że aż się nic nie chce. Czekam aż mały zaśnie i muszę się wziąć za to nieszczęsne akwarium:crazy:! Dobrze, że to tylko żółwie a nie rybki.

Miki spóźnione najlepszego.;-)

reklama
Hejka!
Właśnie mi posta wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas noc pod znakiem kupkania. Nie wiem, co się Idku porobiło, ale ostatnio robi kupska przez sen. Pupine ma już poodparzaną, bo narobi w pieluchę i śpi dalej, a ja wyczuwam smrodek dopiero przy okazji nocnego karmienia :baffled:

Wrublik - drożdżowe polecam. Zwłaszcza, jak ktoś uwielbia cynamon - tak, jak ja.

Dzień dobry,

kliwa buziaki dla Zuzi na urodzinki !

Właśnie próbuje nakarmić moje dziecko kleikiem kukurydzianym z 2,5 szt. biszkoptów, bo manny nie mam, a coś glutenowego musi dostać :p

Ja z poranną kawą, na śniadanko muszę poczekać, bo muszę jeszcze z psiakiem iść.

U nas też padało, bo mokra nawierzchnia, mam nadzieję, że już nie pada.

Dobry..
Dzięki za przepisy cos wypróbuje.
U nas pada, Fifi w nocy gorączkował no wyladował na bactrimie...Bo katar, gorączka, dwa zęby na raz, wyglada strasznie a osłuchowo czysty, gardło czyste..A mnie nie boli lekko tylko tak, że wieczorem i rano trace głos a do internisty kolejki na pół przychodni i z Fifulcem stac nie będe przeciez ;-(
Teraz śpi w wózku, nawet go nie ruszam ..Biedaczek mój maleńki ;-(

o cristal a gdzie zniknął link do głosowania na Cyprianka? zagłosowałam dziś na 2 kompach, ale jutro mam zamiar też to zrobić, ale zawsze to robiłam wchodząc na link z twojej sygnaturki!

Wrubliku kochany:-) doszłam do wniosku (już dawno zresztą), że w tym miesiącu to szanse są mikrusie, nie wszyscy głosują, nawet z rodziny, a te pierwsze zdjęcia mają po 70 głosów dziennie, więc to już była sztuka dla sztuki:-D Ja mam wciąż ustawioną startową, więc z przyzwyczajenia głosuję :-D i ktoś tam jeszcze, nawet nie wiem kto, no i Ty. Dziękuję Ci bardzo za głosy, jak zresztą wszystkim dziewczynom, które głosowały!!!! Zajęliśmy w sierpniu 9. miejsce na ponad 500 więc to i tak sukces :-)
Acha niewykluczone, że na któryś miesiąc znowu wystawię jakąś fotkę, zbiorę ekipę i będziemy klikać:-) Na pewno zwrócę się wtedy do Was kochane o pomoc, bo wiem, że mogę na nią liczyć:tak:
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!

Jak bardzo chcesz to może dodaj do zakładek;-) link Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

reklama
witam poniedziałkowo

chyba mam jakiś spadek formy...nic mi się nie chce!
ogarnia mnie jekis dekadentyzm...ehhh

i wczorajsza BEZNADZIEJNA niedziela! Pokłóciłam się z mamą wrrrrrrrr jeszcze teraz jak pomyślę to się we mnie buzuje...dobra nie smęcę

zdrówka dla choraszków!

Do góry