reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka.;-)
No właśnie, PADA:crazy:! Jest tak buro, że aż się nic nie chce. Czekam aż mały zaśnie i muszę się wziąć za to nieszczęsne akwarium:crazy:! Dobrze, że to tylko żółwie a nie rybki.

Miki spóźnione najlepszego.;-)

reklama
Hejka!
Właśnie mi posta wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas noc pod znakiem kupkania. Nie wiem, co się Idku porobiło, ale ostatnio robi kupska przez sen. Pupine ma już poodparzaną, bo narobi w pieluchę i śpi dalej, a ja wyczuwam smrodek dopiero przy okazji nocnego karmienia :baffled:

Wrublik - drożdżowe polecam. Zwłaszcza, jak ktoś uwielbia cynamon - tak, jak ja.

Dzień dobry,

kliwa buziaki dla Zuzi na urodzinki !

Właśnie próbuje nakarmić moje dziecko kleikiem kukurydzianym z 2,5 szt. biszkoptów, bo manny nie mam, a coś glutenowego musi dostać :p

Ja z poranną kawą, na śniadanko muszę poczekać, bo muszę jeszcze z psiakiem iść.

U nas też padało, bo mokra nawierzchnia, mam nadzieję, że już nie pada.

Dobry..
Dzięki za przepisy cos wypróbuje.
U nas pada, Fifi w nocy gorączkował no wyladował na bactrimie...Bo katar, gorączka, dwa zęby na raz, wyglada strasznie a osłuchowo czysty, gardło czyste..A mnie nie boli lekko tylko tak, że wieczorem i rano trace głos a do internisty kolejki na pół przychodni i z Fifulcem stac nie będe przeciez ;-(
Teraz śpi w wózku, nawet go nie ruszam ..Biedaczek mój maleńki ;-(

o cristal a gdzie zniknął link do głosowania na Cyprianka? zagłosowałam dziś na 2 kompach, ale jutro mam zamiar też to zrobić, ale zawsze to robiłam wchodząc na link z twojej sygnaturki!

Wrubliku kochany:-) doszłam do wniosku (już dawno zresztą), że w tym miesiącu to szanse są mikrusie, nie wszyscy głosują, nawet z rodziny, a te pierwsze zdjęcia mają po 70 głosów dziennie, więc to już była sztuka dla sztuki:-D Ja mam wciąż ustawioną startową, więc z przyzwyczajenia głosuję :-D i ktoś tam jeszcze, nawet nie wiem kto, no i Ty. Dziękuję Ci bardzo za głosy, jak zresztą wszystkim dziewczynom, które głosowały!!!! Zajęliśmy w sierpniu 9. miejsce na ponad 500 więc to i tak sukces :-)
Acha niewykluczone, że na któryś miesiąc znowu wystawię jakąś fotkę, zbiorę ekipę i będziemy klikać:-) Na pewno zwrócę się wtedy do Was kochane o pomoc, bo wiem, że mogę na nią liczyć:tak:
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!!!!!

Jak bardzo chcesz to może dodaj do zakładek;-) link Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

reklama
witam poniedziałkowo

chyba mam jakiś spadek formy...nic mi się nie chce!
ogarnia mnie jekis dekadentyzm...ehhh

i wczorajsza BEZNADZIEJNA niedziela! Pokłóciłam się z mamą wrrrrrrrr jeszcze teraz jak pomyślę to się we mnie buzuje...dobra nie smęcę

zdrówka dla choraszków!

Do góry