reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

O rany, ale mnie ominęło!!! Wrublik jest w ciąży??:) Ale fajnie!:) GRATULUJĘ!!!

My wczoraj wróciliśmy do domku koło północy, o 1 zasnęliśmy, a o 6 pobudka - pojechaliśmy z Frankiem po korektę do wydawnictwa. Teraz już jesteśmy w domu, rozpakowuję nas, a Franek roznosi pokój...

Kupiłam Puckowi polarkowy szalik na rzep, bo chłodno się robi. Znalazłam też super paputki - takie w kształcie butów, a nie skarpet, z antypoślizgową podeszwą, ale zupełnie miękką. No ale największy rozmiar - na 12 mies. - był za mały na szerokość, o długości już nie wspomnę. Więc Franek Wielka Stopa nadal nie ma paputków na jesień ;)

Jak uporządkuję jakoś zdjęcia, to coś wrzucę. Ale nie wiem kiedy, bo korektę mam na środę, więc czasu nie za wiele...

reklama
Hello poweekendowo

Mikolo nie da sobie wyczyścić noska :-((( A jak był mniejszy to luzzz a teraz nie :-((( Teraz śpi sobie a ja pije kawkę i surfuje po necie :-)

Ewa ja tez szukam paputków i znaleźć nie mogę,bo buty na razie odpadają,ma fajne buciki a'la adidaski ale nie da rady założyć bo zaciska palce :/ A teraz coraz chłodniej i coś trzeba na stópki założyć.
Ewus pusto tak bez Ciebie było :-)

ja też szukam bucików/paputków na jesień/zimę i już znalazłm w h&m, ale niestety nie ma rozmiaru. We wtorek ma być dostawa, wiec pojedziemy. Teraz byłby dobry rozmiar 18, ale chcę kupić coś około 19/20 bo i tak w tym chodzić nie będzie, a nóżka jej szybko rośnie. O takie: H&M BUTY KOZACZKI ~22 NOWOŚĆ (1811718582) - Aukcje internetowe Allegro tylko lepiej beżowe (jak będą). Fajnie się je rozpina z tyłu i łatwo wkłada małą syrkę:)

olcia a myslisz ze maluszkowi beda takie paputki dobre na zime? skoro zaczna juz regularnie chodzic maluchy? chyba musza miec solidniejsze buty :>

ja mam na jesien butki po mojej siostrzenicy - w sordku maja miekka wkladke, ktora sie nie odksztalca, wiec nie maja odisku siostrzenicowej stopy w sobie:) skorzane w dodatku i rozowo/fioletowe :D
o zimie jeszcze nie mysle. ale pewnie kupie cos w ccc - bo nie zdazy wychodzic i nie stac mnie na buty za 100zl.

Kupilam malej kocyk w biedornce :] fajny jest :tak:
a w bonusie zakupilam tez dywanik - w sumie to wieksza wycieraczka [50x70] :D

kliwia jak zacznie chodzić to kupię jej buty do chodzenia pewnie z bartka (tak jak matiemu), a te to na teraz raczej albo nawet później do wózka, do samochodu lub do chusty.

Ja na razie szukam paputków na jesień, bo na zimę chyba faktycznie już regularne buty się przydadzą. Ale chyba będę kupować w sklepie stacjonarnym, a nie na Allegro, bo boję się, że nie trafię z rozmiarem. Moi Rodzice kupili Puckowi buty jesienne w rozmiarze 20, ale są za małe już teraz...:/ W sumie to się cieszę, bo to typowe "narciarskie" wysokie buciory, a my takich nie będziemy używać :)

ja też szukam bucików/paputków na jesień/zimę i już znalazłm w h&m, ale niestety nie ma rozmiaru. We wtorek ma być dostawa, wiec pojedziemy. Teraz byłby dobry rozmiar 18, ale chcę kupić coś około 19/20 bo i tak w tym chodzić nie będzie, a nóżka jej szybko rośnie. O takie: H&M BUTY KOZACZKI ~22 NOWOŚĆ (1811718582) - Aukcje internetowe Allegro tylko lepiej beżowe (jak będą). Fajnie się je rozpina z tyłu i łatwo wkłada małą syrkę:)

Sa na all ale używane i większe niż chciałaś :-)

EMU Kozaczki H&M rozm. 20/21 (1825329262) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry