reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Tak z innej beczki zupełnie:

cwietka wiesz coś może na temat tej dziewczyny o której nam pisałaś, że ma na dniach rodzić i facet odmawia pomocy, czy już urodziła ? Wysłałam jej paczkę i mam nadzieję, że będzie jeszcze w domu żeby ją odebrać.

cześć grudniówki!
zaczynam pracę, oczywiście od przeczytania co tu na forum
cristal - daj z powrotem link do głosowania na Cyprianka!
cwietka oj kusisz tym drożdżakiem, i ładnie to tak?
a u nas już pada, a miało dopiero po południu, znowu starsza będzie marudzic że chce na bujawki po przedszkolu a tam będzie mokro...

reklama
tez bym upiekla jakies ciasto :)
mam przepis na ciasto do pizzy i sie zastanawiam czy nie wyprobowac go dzis :) chyba nawet kupie mozarelle taka starta :) a co mi skzodzi w sumie - przeciez nawet 'margarita' bedzie dobra :D

oo moja tez dzis konczy 9mcy - szok - :szok:
z tej okazji nawet w miare spala w nocy - chyba tylko 2 razy sie przebudzila po smoczka :/
no a od 6 to juz nie spala z tej okazji.
A ja ide jej kupic kocyk do wozka z tej okazji hah :] w kolorach wozka [fioletowy] w biedronce maja byc od dzis :) na zime bedzie jak znalazl.:)

Do góry