reklama
Tak z innej beczki zupełnie:
cwietka wiesz coś może na temat tej dziewczyny o której nam pisałaś, że ma na dniach rodzić i facet odmawia pomocy, czy już urodziła ? Wysłałam jej paczkę i mam nadzieję, że będzie jeszcze w domu żeby ją odebrać.
cwietka wiesz coś może na temat tej dziewczyny o której nam pisałaś, że ma na dniach rodzić i facet odmawia pomocy, czy już urodziła ? Wysłałam jej paczkę i mam nadzieję, że będzie jeszcze w domu żeby ją odebrać.
cristalrose
Fanka BB :)
Właśnie ja też, na wątku o karmieniu Ale przyszłam tutajOjej dopiero zauważyłam, że Miki kończy 9 miesięcy dziś ! Wszystkiego najlepszego dla malucha :*
Najlepsze życzenia dla Mikołajka:-)
gabriellao0
Ja...
rosną maluchy rosną
najlepszego Mikołajku
najlepszego Mikołajku
cześć grudniówki!
zaczynam pracę, oczywiście od przeczytania co tu na forum
cristal - daj z powrotem link do głosowania na Cyprianka!
cwietka oj kusisz tym drożdżakiem, i ładnie to tak?
a u nas już pada, a miało dopiero po południu, znowu starsza będzie marudzic że chce na bujawki po przedszkolu a tam będzie mokro...
zaczynam pracę, oczywiście od przeczytania co tu na forum
cristal - daj z powrotem link do głosowania na Cyprianka!
cwietka oj kusisz tym drożdżakiem, i ładnie to tak?
a u nas już pada, a miało dopiero po południu, znowu starsza będzie marudzic że chce na bujawki po przedszkolu a tam będzie mokro...
reklama
tez bym upiekla jakies ciasto
mam przepis na ciasto do pizzy i sie zastanawiam czy nie wyprobowac go dzis chyba nawet kupie mozarelle taka starta a co mi skzodzi w sumie - przeciez nawet 'margarita' bedzie dobra
oo moja tez dzis konczy 9mcy - szok -
z tej okazji nawet w miare spala w nocy - chyba tylko 2 razy sie przebudzila po smoczka :/
no a od 6 to juz nie spala z tej okazji.
A ja ide jej kupic kocyk do wozka z tej okazji hah :] w kolorach wozka [fioletowy] w biedronce maja byc od dzis na zime bedzie jak znalazl.
mam przepis na ciasto do pizzy i sie zastanawiam czy nie wyprobowac go dzis chyba nawet kupie mozarelle taka starta a co mi skzodzi w sumie - przeciez nawet 'margarita' bedzie dobra
oo moja tez dzis konczy 9mcy - szok -
z tej okazji nawet w miare spala w nocy - chyba tylko 2 razy sie przebudzila po smoczka :/
no a od 6 to juz nie spala z tej okazji.
A ja ide jej kupic kocyk do wozka z tej okazji hah :] w kolorach wozka [fioletowy] w biedronce maja byc od dzis na zime bedzie jak znalazl.
Podziel się: