reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie :)
Ja tylko na moment, bo jesteśmy jeszcze u Rodziców. Już po ślubie i po wakacjach. Pogoda się udała, Franek się wytańczył, a o 20 pojechał do Dziadków, obejrzał mecz, zjadł kaszkę i poszedł spać ;)
Nadrobienie Was po tygodniu jest niemożliwe, więc nie będę nawet próbować ;) Widzę, że mamy nową Mamę :D

U nas wszystko ok. Z niusów dnia - dawno wyczekiwana wiadomość: IDZIE ZĄB :D W środę rano pękło dziąsło i już czuć igiełkę, stuka też pod łyżeczką. Wczoraj Franek miał okrutnie marudny dzień i lekką gorączkę, ale i tak jest bardzo dzielny. Dziś już szaleje. Ząb jeszcze cały czas schowany, ale to już raczej kwestia kilku dni, żeby wyjrzał na światło dzienne :)

Uciekam. Od poniedziałku jesteśmy w domu, więc wtedy będę już ogarniać wątki na bieżąco ;)

reklama
witam jestem dzis strasznie nie wyspana a taki ciezki dzien mnie czeka. nie wiem co mi sie stalo miałam jakis atak moze to znow te cholerne nerki tylko ze tym razem zaraz po ataku miałam 3 h bigunke poprostu padam zasnełam dopiero o 4 ;/

Gratki dla Franka za zebola.
U nas w nocy gorączka :-( Więc dzis w domku bo i tak biedak rano zauwa ze mną a u nas taka zimnica z rana, że mu ubrałam ocieplane spodnie i buty :szok: z 5 st. chyba tylko było :-(
Krolcia :szok: pogieło ich!!!!!!!!!!!!!!!! U nas książek nie ma bo pani stwierdziła, że sa w nich koszmarne błędy metodyczne i , że ona porobi kary pracy więc tylko papier ksero zaniosłam.A dzisiaj rano mówili, że może zmienia ustawe i nie będą musiały 6 latki iśc do szkoły. Trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!

Gratki dla Franka za zebola.
U nas w nocy gorączka :-( Więc dzis w domku bo i tak biedak rano zauwa ze mną a u nas taka zimnica z rana, że mu ubrałam ocieplane spodnie i buty :szok: z 5 st. chyba tylko było :-(
Krolcia :szok: pogieło ich!!!!!!!!!!!!!!!! U nas książek nie ma bo pani stwierdziła, że sa w nich koszmarne błędy metodyczne i , że ona porobi kary pracy więc tylko papier ksero zaniosłam.A dzisiaj rano mówili, że może zmienia ustawe i nie będą musiały 6 latki iśc do szkoły. Trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!
O to ja trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!

U nas niestety te książki są, znaczy to jest jedna książeczka, zeszyt ćwiczeń i 3 zeszyty kart różnych. Oglądaliśmy to i muszę przyznać, że naprawdę fajne to, ale cena?!!!!!!!

O to ja trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!

U nas niestety te książki są, znaczy to jest jedna książeczka, zeszyt ćwiczeń i 3 zeszyty kart różnych. Oglądaliśmy to i muszę przyznać, że naprawdę fajne to, ale cena?!!!!!!!
Cene to oni z kosmosu wzieli ..No u nas własnie przez koszty Lolo chodzi tylko do 13 choc mnie serce pęka jak go zabieram bo on chce zostać :-(

Aha, chciałam od razu napisać, że dziś m wraca i ma naprawić w kompie to co spi...olił:wściekła/y: przez ściąganie jakiegoś badziewia:crazy:. Więc jeśli mnie nie będzie nagle to znaczy, że "naprawił":dry: po swojemu.

A dlaczego tylko do 13? U nas cena taka sama czy byłby dwie godziny czy osiem.

reklama
Do góry