reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
No to Miko nie pospał za długo,kaszel go obudził :-(((Chyba trzeba kupić syrop,bo gorączki nie ma,kataru też więc chyba nie trzeba od razu do lekarza lecieć?Czy trzeba?Polecacie jakiś syropek?

renczysia- ja wierzę w intuicję matki- jeżeli uważasz że to nic poważnego nie idź do lekarza i daj np syrop prawoślazowy, można dać również Stodal. No i jakiś cebion czy inne witaminki w kropelkach czy syropie i czekać

Mamolka pewnie dlatego, że my w przedszkolu niepublicznym.

na pewno :)

nas przedszkole kosztuje miesięcznie ( 8:30-15:30) : 54,08zł+ 5 zł za każdy dzień za wyżywienie( śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek)+ 120zł za rok za wyprawkę+35,80 ubezpieczenie na rok + 50zł na radę rodziców ( czyli na teatrzyk i filharmonię)+ ekstra na wyjścia do kina.
Zajęć dodatkowych w przedszkolu nie ma, można samemu zapisać dziecko na zajęcia dla dzieci organizowane przez dom kultury ( zjęcia taneczne, rytmika, hiszpański angielski, plastykę). Logopeda również płatna

a to przykładowy jadłospis z zeszłego tygodnia- kurdę nieźle te dzieciaki jedzą- moja mama mówiła mi że ja na podwieczorek dostawałam kawałek marchewki lub jabłko ;/ :)

Załączniki

• 201109052150.jpg
    201109052150.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Jeszcze tylko jeden link wrzucę. Wracając z gór do Rzeszowa, zatrzymaliśmy się pod Jasłem, bo nas plakat "Karpacka Troja" zaintrygował. I warto było. Bardzo polecam: Karpacka Troja. Oficjalna strona Skansenu Archeologicznego w Trzcinicy
Zwiedzania na 2 godziny. Z przewodnikiem, potem półgodzinny film do obejrzenia. Rewelacja. Tylko wózków nie wpuszczają, ale w chuście jest bardzo wygodnie. Skansen otwarty dopiero w czerwcu, więc będzie tam coraz lepiej z czasem. My się na pewno jeszcze kiedyś wybierzemy :)

A zdjęcia będą jak Młodzi wrócą z Turcji ;)

reklama
Do góry