reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Gosiu - racja - tutaj w sumie jesteśmy coś ponad 1,5 roku a wrażenie że się znamy z niektórymi przynajmniej z czasów piaskownicy :)
gimpelka - pisz o sobie i o dziecku ile ci czasu jest, chwal się i możesz tu też wpadać jak chcesz się wygadać - pomaga

reklama
Gimpelka - Witaj :-) Zasad jakiś szczególnych na przedstawianie się nie ma. Tak, jak Gosia pisze - skrobnij coś o sobie i udzielaj się :-)

Sarka - może rzeczywiście kiedyś się wybiorę. Tylko ja z tym Wrzaskunem Pospolitym nie lubię daleko od domu odchodzić, bo ona czasem lubi sobie pomarudzić. No i do Askota wiedzie ruchliwa ulica. Ale najważniejszy powód to wrodzone lenistwo i wygodnictwo - autkiem będzie najlepiej ;-)

Elena - niby salmonellę można łatwo zabić, ale ja i tak jakoś surowych jajek nie lubię. Nawet ugotowane jajo musi być na całkowicie twardo, bo jak jest odrobina rzadkiego, to nie tknę.
edit: właśnie przeczytałam post Aniah - czyli lepiej, ze zrobiłam bez jajek :-)

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny ja sie juz boje jutrzejszego dnia poniewaz wkoncu przychodza okna wymieniac wiec juz wiem ze bedzie ciezko maly pewnie wogole nie zasnie no chyba ze chwile w wozku czyli nie dluzej niz 40 minut - ostatnio ciezko jest mu spac w wozeczku no i tyle sprzatania bedzie buuuu

Aniah - to ja Ci napiszę, jak wejść, bo sama z tym miałam niedawno problem. Na górze strony, tuż pod rekalmą masz pasek z "Forum", "Grupy", "Blogi"... Wchodzisz w "Grupy" i jesteś :-)

Wrubliik gratulacje Kochana! Ciekawa, która następna się "zarazi" ciążą ;-) Hubek łazi z tą i z powrotem po mieszkaniu z pieluchą w buzi to mogę sobie poczytać spokojnie co u Was. Wchodzę a tutaj takie wieśći! Szok ;-) A mówią, że przyrost naturalny w Polsce mały.
Muszę wybrać się na zakupy, bo w lodówce tylko wiatr, ale jakoś nie zachęca mnie wizja targania 10 kg żywej wagi i 5 toreb z zakupami na 3 piętro ;/ Uhhhh czemu wind kiedyś nie montowali.....
U nas wychodzą dwie górne jedynki i chyba na to mogę zwalić to, że moje dziecko stało się prawdziwym marudą! Śpi 40 minut, a potem marudzi, że niewyspany.

Gosiu - racja - tutaj w sumie jesteśmy coś ponad 1,5 roku a wrażenie że się znamy z niektórymi przynajmniej z czasów piaskownicy :)
gimpelka - pisz o sobie i o dziecku ile ci czasu jest, chwal się i możesz tu też wpadać jak chcesz się wygadać - pomaga
Tyle czasu już jaaaaa:szok:!!!! Faktycznie.

I mój się biedak męczy ze smarami, ale widzę, po kroplach, że jest lepiej. No i syropy syropy syropy...

Gimpelka witaj w świecie grudniówek;-).

i ja witam nową koleżankę:-)
ja w sumie mam krótki staż - właśnie obchodzę rocznicę na forum:-p:-p zarejestrowałam się trochę późno, bo we wrześniu :tak: potem pobyt w szpitalu, więc nie byłam zbyt aktywna :zawstydzona/y:

aha, miałam spytać - wrublik, to Cię pierwszy test okłamał, bo już byłaś w ciąży, jak wyszedł negatyw, prawda???
ehh, te testy. Ostatnio, jak ponad tydzień spóźnił mi się okres, to chyba ze 4 zrobiłam hehe:confused2::sorry:

reklama
zdecydowanie polecam przed jakimśkolwiek kupnem na all, dokładne przejrzenie tego co się ma w szafie :) to na swojej skórze się przekonałam, już siadałam by się rozejrzeć za większym kombinezonem dla Wikuni(w razie gdyby nie zmieściła się w ten po Ani) a przekładając swoje! ubrania z których, niestety "wyrosłam" odnalazłam kombinezonik sprezentowany jeszcze przy urodzeniu się Wikuni, będzie chyba na caaałą zimę, bo ma tak jak chciałam spodenki ogrodniczki i kurteczkę

Do góry