reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tchibo ma też fajne kombinezony i buty:)
Ja kombinezonik mam po Wiktorku, miał go na sobie może ze dwa razy bo miałam tez inny, więc chyba bedzie z głowy, ale zobaczymy, bo znajac mnie, zaraz coś innego wypatrze:-p

agaj ja używam jeszcze zawsze przy katarze Olbasa - olejku do inhalacji, kropie pouszke kołdrę, to udraznia nosek:tak:

krolcia bo to tak jest, nie wiem jak Wy, ale jak miałam jedno dziecko to wszystkich widziałam z dwójką teraz mam dwójkę i widzę najczęściej z trójką:eek: normalnie czuję niedosyt:laugh2: ale póki co musze się zadowolić tym co mam:-D

reklama
Dobry
Mamolka doczytałam o tym chłopczyku i mnie zmroziło i odechcialo mi sie czytać...Ja się koszmarnie boje, ze moje dzieci będa chore :-( To takie niesprawiedliwe jest...
Fifi miał koszmarną noc a durna matka o 4 dopiero dala czopka..No idiotka ze mnie, ze nie załapałam, że on przecież kolejne zeby ma pod skórką...
A własnie przedwczoraj przyuważyłam jedynke prawą górną :-)
Więc ma dwie dolne jedynki a u góry górna dwójke i jedynke z prawej hehehe. No i teraz lezie mu z lewej jedynka i dwójka...Biedak..
Ach..

Hej
Wrublik - ale fajny masz suwaczek :-D A kawa naturalna wcale nie jest tak straszna, jak ją malują ;-) Słabszą możesz pic bez obaw:tak: Wg badań dziecku zaszkodziłoby dopiero wypicie ok. 150 filiżanek dziennie;-)
Ehhhhhhh, fajnie Ci ;-)

Bodzia - to u Was stan uzębienia jak u nas - 2 dolne jedynki, górna prawa dwójka i już, już za chwilę wychodzą górne jedynki, naraz:tak: I gryyyyyzie! Wszystko;-)

Olcia - w mothercare to tylko na wyprzedaży kupować, bo ceny regularne przyprawiają o zawał:no:
A cocodrillo mam jakiś nieforemny - bardzo szeroki, a ma za krótkie rękawy i na Cypriana nie pasował nigdy:confused2: Lezy nieużywany, chyba go sprzedam.

Ostatnia edycja:
oj sarka ja codziennie w przedszkolu jak odprowadzam Anię widzę trojaczki!!! a na spacerze inną mamusię która prowadzi trojaczki i jeszcze starszą córcię w wieku mojej Ani, więc nie jest tak źle :d
tylko u mnie w rodzinie jakoś zawsze źle się mówiło o rodzinach co maja po 3 i więcej dzieciaczków, od pewnego czasu i mnie zaczną wyzywac od dzieciorobów :(
z kombinezonem to ja o mało nie sprzedałam po Ani w rozm 74 jeszcze w biedronce kupiony za 30 zł, teraz widzę że na Wiktorię będzie w sam raz :D nie podejrzewałam że ona tak długo będzie malusia, no najwyżej na koniec zimy będę musiała poszukac większego, tylko ciekawe czy 80 czy już 86, kiedyś miałam taki super kombinezon od kuzynki spodenki ogrodniczki i kurteczka z cocorillo - były rewelacyjne, no ale teraz to muszę liczyc na swoje, bo kuzynka ma też dzidzię no i większość rzeczy co miałam pożyczone poszły do niej, oczywiście ma o miesiąc młodszą córcię ale wzrostem trochę przegania :p

Fifulec dostał kombinezon zimowy tzn. komplet a jeszcze dostanie kombinezon od chrzestnej po jej córci bo oczywiście ten po Lolku za duzy :-p bo on na roczek miał. r92 i przełaził dwie zimy, a Fifulec zaczyna 74 a spodnie nadal 68 :-)
Cristal ja pamiętałam wlaśnie, że Ci się podobały te paseczki :-p A jak miłorząbki??? Bo jakoś tak cos mi nie tak..A nie wiem co ..

Ostatnia edycja:
Ja z zakupem kombinezonu jeszcze czekam. Nie wiem, jakie duże to moje dziecko będzie za te 3 miesiące. Póki co kurteczki jesienne mam i nawet jedna ocieplana w szafie siedzi. No i chyba na allegro wśród używanych poszukam, a jak się nic ciekawego nie znajdzie, to wtedy się do sklepu wybierzemy.

Poszłam na górę. Ida spojrzała na mnie, uśmiechnęła się i dalej gada z psem. mam poważne obawy, że pewnego dnia powie do mnie "Proszę pani, ja mam swoich psich rodziców i pochodzę z psiej planety" :cool:

reklama
Do góry