reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej babeczki:tak:

Martyna właśnie wspina sie po Amandzi, mężuś do pracy wyszedł teściowa na zakupy wiec mam chwilkę:-p Nockę mieliśmy ciężka bo Martynę strasznie kaszel dusił :no: i przez 2 godziny nie było spania:-(

Antylopka miałam Ci wczoraj odpisać ale nie zdążyłam:zawstydzona/y:
Samą sola fizjologiczną też próbowałam od czwartku jej nosek czyścić ale skończyło sie na tym że od soboty zaczęła nam się dusić dlatego też włączyłam jej inhalacje tego dnia bo była juz w taki stanie jak dzień przez pójściem do szpitala(co miała zapalenie płuc) :no: dlatego pojechaliśmy w niedzielę do przychodni bo w wtedy tez był tylko katarek i gardelko czyste była a skończyło sie jak się skończyło:no::no:
Teraz oprócz zawolonych zatok ma też męczący mokry kaszel wiec on też za dobrze nam nie wróży i z tego też powodu mamy leki :confused:

dobra na razie zmykam robić za dobrą synowa bo tesciowa wrociła:-p

reklama
Hej,

cwietka ja też się boję jeść produkty z surowych jaj, ale warunkiem jest trzymanie jajek przez kilkanaście sekund we wrzątku, co podobno zabija bakterie salmonelli.

A teraz relacja z wizyty u gina: JEST DZIEWCZYNKA !!! hehe, chcieliśmy chłopca, ale co tam, przynajmniej będzie równowaga w rodzinie :) Mała rozwija się prawidłowo, wg USG to 17 tydzień, mierzy 11,45 cm :) serduszko ładnie bije, leży sobie w poprzek :) Widziałam jej pupkę, pokazała się prawie od razu tak jak Maksiu :) "Bezwstydne" mam te dzieci :)))))
Za miesiąc USG połówkowe. Jak uporam się z bałaganem w kuchni i Maksiu mi pozwoli to zeskanuję zdjęcia z USG i wkleję na forum.

:)

hej babolki

ja dzisiaj mam dość napięty dzień
na 15.45 z Matim do lekarza, potem jedziemy zobaczyć tygodniową córeczkę mojej koleżanki - maleńką Zosię

potem jeszcze może pojadę do szpitala w którym od rana lerzy moja mama:( coś jej sie stało z okiem...zapalenie nerwu, czy cos takiego...i będą ja leczyć sterydami. Przez 10 dni musi tam kiblować
a poza tym dzisiaj jest 14. wrzesnia - urodzinki Mateuszka. (lat temu o tej porze juz była niezła akcja. O 7 rano odeszły mi wody i od razu zaczęły się nieciekawe skurcze. Urodziłam go o 13.55) więc tez chcemy go zabrać do jakiejś restauracji.

ainah jejku cudne wieści!!! GRATULACJE! Zobaczysz - dziewczynki są cudne (tak samo jak chłopcy). Jakie to sa cudowne chwile:) koniecznie wstaw fotę buły:)

czy Wasze dzieci tez tak tańczą? Moja Mysia jest niesamowita. Jak tylko usłyszy melodię (nawet może być z zabawki) od razu podskakuje. Jak to śmiesznie wygląda:)
biggrin.gif
laugh.gif
rewelacja. Pamietam, że Mati tez tak miał.

ainah gratulacje!! normalnie aż łezka w oku mi się zakręciła na myśl o kolejnej ciąży :-D też chce hehehe no ale my czekamy do następnego roku. niech Miki troszkę podrośnie. poza tym mamy w przyszłym roku 2 wesela, na których się chce wyszaleć, a potem bym straaasznie chciała maluszka. tylko jak ja dam sobie rade z dwójką to nie mam pojęcia :-D

Ainah jakie cudne wieści:tak::-)! Gratulujemy! Koniecznie wstaw zdjęcie:tak:!

He jak tak piszesz, że chcieliście chłopca a jest dziewczynka to od razu przypomniała mi się Lwiczka:-D, także moja droga jeszcze nic straconego he he he:-):-)!

reklama
Do góry