Dzien dobry
ja juz wrocilam i rzucilam sie w wir zalatwiania roznych rzeczy oraz imprez
bo sie zlozylo ze moj kuzyn zawital tu z narzeczona i mielismy karaoke
Po wakacjach, super
jesli ktoras ma mozliwosc wyskoczyc z partneromezemkochankiemitd a dzidziolka zostawic (ale nie dluzej niz tydzien) z kims dbajacym i kochajacym to taka odskocznia dziala cuda
oczywiscie codzien rozmawialismy z Arlenka na skype( my mowilismy a ona miala nas gdzies bo klawiatura i kuzyni z zabawkami byly bardziej interesujace
) w Polsce tez fajnieu rodzinki, jedyne zastrzerzenie ze mala nie miala zbyt duzo okazji do poruszania sie po podlodze wiec sie kiepsko przez ten okres rozwinela. Mamy troche problemow zdrowotnych
jedno to to ze wysypalo mala na calym ciele w duzej ilosci(egzemowe szorstkie czerwone plamy) niestety niewiem dlaczego i podejrzewam gluten :-( 22 mamy wizyte u lekarza.. niewiem czy cos zdziala, drugi problem to grubsza sprawa i podejrzewam ze nie bedzie wesolo :-(
Aluska wiesz co ja bylam takim chrouskiem w dziecinstwie i mi mama w koncu delbete zapodala, a tu tak jak Antylopka mowi jak dziecko nie ma goraczki to zalecaja by spedzalo czas na dworze bo latwiej mu oddychac, Arlenka tez ma teraz katar i walczymy z morska woda, tyle ze nie odciagam frida bo masakra wiec podcieram nosek ciagle chusteczkami podstepem:-) a dlaczego mialas zszokowanego emotka ze Twoj siostrzeniec mial 3800? Zdrowka dla dziewuszek!
Wrublik czekasz tak dlugo?? wow
Ainah napewno wygladasz slicznie, trzymam kciuki abys trzymala sie dzielnie bo wyobrazam sobie ze nie jest Ci latwo ale w pewnym momencie bedzie juz z gorki.. zajakis czas :-) a masz zdjecie dzidziusia??
Cristalrose noooo ja juz na zdjeciach widzialam zes Ty chudzioszek
superrr i buziole dla cudownego Cypriana:-)
Eee nie pamietam co mialam jeszcze pisac..
a
Cwietka lody?? mniam
a ja ostatnio gdzies wyczytalam ze Ty faktycznie obcielas Ide maszynka
a myslalam ze zartowalas hehe,