Hej wszystkim!
Ja dziś króciutko, bo się wkurzyłam - od 7 rano w Inst. med. pracy na badaniach okresowych i nie udało się wszystkiego załatwić, bo wyniki dopiero jutro po południu
. A tam w ogóle kolejki, jak po mięso w prl-u, lekarz (zmęczony) co chwila robi sobie przerwę
No i nie zdołałam wszystkich badań zrobić, bo mi tyle dowalili, że szok
Jeśli nie dostarczę jutro zaświadczenia, to nie mam po co do pracy w piątek przychodzić. Super! Bo nie dostarczę
dopiero w piątek rano. Ehhh, jeszcze mi w rejestracji nazwisko przekręcili, co spowodowało kaskadę problemów i dodatkowo wydłużyło wszystko
Służba zdrowia
$%^&*
wściekła/y:
Ainah- moje gratulacje!!!! Fantastycznie, że będzie córeczka:-) Dawaj zdjęcia, a o brzuszku nie zapomnij. Dawno nie było fajnego brzusia na naszym forum;-)
Olcia - najlepsze życzenia dla Matiego:-) To chyba nasz najstarszy starszak... W każdym razie jeden z najstarszych
Bodzia -
dzięęęęęęki!!!!!!!! Dostałam przesyłkę wczoraj:-) No piękności po prostu:-) A ten gratis - rewelacja:-) One mi się już wczesniej widziały, ale jakoś tak myślałam, że nie będą pasować - heheh - a pasują idealnie;-) Muszę je zaprezentować, koniecznie, na zamkniętym może. No filodendronki mnie powaliły. Ach, no i gitarki - bomba. Jakiś koncert się szykuje na jesieni (siostra zaproponawała wziąć Cypriana, żebysmy się rozerwali;-)) i już wiem jakie kolczyki założę