reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ainah super gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))).... lepiej byc nie mogło;pp dokupisz pare kiecek i bedzie git;p

A ja wysiądęęę, moje dziecię znów mega spało, bo aż 10 min. i na dziś to raczej koniec!!! Martwię się tym jej niespaniem:/

olcia buziaczki dla Mateuszka!!!:***

reklama
Olcia oby leczenie oczu Twojej mamy sterydami było skuteczne:confused::confused:
A dlaczego idziesz z Martim do lekarza ....bo nie doczytałam:zawstydzona/y:
Zdrówka szczęścia i słodyczy z okazji 9 urodzin Mateuszkowi
Aluśka z dziewczynkami życzy:-):-)

Zobacz załącznik 390542
Teściowa wyszła z koleżanką oby szybko nie wróciły:-p
A ja już zupkę zrobilam (kalafiorową )i pranie nastawiłam:tak: a dziewczynki siedza na podłodze i na razie klockami sie zajęły:cool2:

Wrublik a Ty gdzie Kochana sie podziewasz? Zrobiłaś test;-)
Sarka moze to wyrzynające ząbki przeszkadzają jej w spaniu:confused:
Antylopka dzięki :tak::tak:

Hej wszystkim!
Ja dziś króciutko, bo się wkurzyłam - od 7 rano w Inst. med. pracy na badaniach okresowych i nie udało się wszystkiego załatwić, bo wyniki dopiero jutro po południu:wściekła/y:. A tam w ogóle kolejki, jak po mięso w prl-u, lekarz (zmęczony) co chwila robi sobie przerwę:wściekła/y: No i nie zdołałam wszystkich badań zrobić, bo mi tyle dowalili, że szok :szok:
Jeśli nie dostarczę jutro zaświadczenia, to nie mam po co do pracy w piątek przychodzić. Super! Bo nie dostarczę:no: dopiero w piątek rano. Ehhh, jeszcze mi w rejestracji nazwisko przekręcili, co spowodowało kaskadę problemów i dodatkowo wydłużyło wszystko:wściekła/y: Służba zdrowia :wściekła/y:$%^&*:)wściekła/y:

Ainah- moje gratulacje!!!! Fantastycznie, że będzie córeczka:-) Dawaj zdjęcia, a o brzuszku nie zapomnij. Dawno nie było fajnego brzusia na naszym forum;-)

Olcia - najlepsze życzenia dla Matiego:-) To chyba nasz najstarszy starszak... W każdym razie jeden z najstarszych:tak:

Bodzia - dzięęęęęęki!!!!!!!! Dostałam przesyłkę wczoraj:-) No piękności po prostu:-) A ten gratis - rewelacja:-) One mi się już wczesniej widziały, ale jakoś tak myślałam, że nie będą pasować - heheh - a pasują idealnie;-) Muszę je zaprezentować, koniecznie, na zamkniętym może. No filodendronki mnie powaliły. Ach, no i gitarki - bomba. Jakiś koncert się szykuje na jesieni (siostra zaproponawała wziąć Cypriana, żebysmy się rozerwali;-)) i już wiem jakie kolczyki założę:-D

Ostatnia edycja:
Wpadam tylko na moment, bo w pracy mam TOTAL, a w domu jeszcze wiekszy :-D do tego moj malz od wczoraj jest w delegacji ...

u nas ok, sasiadka sie super sprawdza w roli opiekunki, wiec moge spokojnie i bez nerowo pracowac :-)

aluska - trzymam kciuki za zdrowko dziewczynek

ainah - gratuluje coreczki :)

ainah wow gratuluję dziewczynki :) płeć jak płeć ważne by malutka zdrowiutka była i o czasie się pojawiła!!!

Dziś dzwoniła do mnie mama z bardzo smutnymi wieściami po raz drugi potwierdzonymi , synek jednej dentystki, którą znam ma chłoniaka, nowotwór złośliwy- jest tylko 3 tygodnie starszy od Olka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Boże taka tragedia i ona z tym wszystkim jest sama :-:)-:)-( eeeeeeeeh

Olcia- gratki dla solenizanta :) Dużo zdrowia i cierpliwości wobec naszej służby zdrowia życzę twojej mamie, niech odpoczywa i poczuje się jak w sanatorium :)

aluśka- przybij piątkę- moja dwójka również zakatarzona, ale to mnie rozłożyło na łopaki i dostało się antybiotyk ;/

a wiecie co i lekarka powiedziała- żeby przy odciąganiu glutków z nosa nie używać już fridy czy gruszki, bo tworzy się za duże ciśnienie i pękają naczynka ( czy jakoś tak) przez co kataru jest jeszcze więcej. Teraz ( jak już dzieci są mobilne a nie leżą jak kłody :p ) tylko sól fizjologiczna do noska , np tetrisalE i wycierać. Wypłukiwać i wycierać, itd.

Ostatnia edycja:
no i mamy pierwszego mega guza na czole :-D to moje dziecko jest szalone!

jejku na każdym kroku slyszę, że maluszki teraz chorują. mam tylko nadzieję, że Miki nic nie złapie w Polsce bo bedą nici z udanych wakacji. boję się, że dzieciaki w rodzinie coś z przedszkola przyniosą i z moich wielkich planów nic nie wyjdzie.
a plan to po pierwsze - złapać chwile oddechu, wyrwać się na zakupy, do fryzjera, kosmetyczki, pospać i zostawić trochę synusia z babciami.
po drugie - spotkać się ze znajomymi i innymi bobaskami. już sie nie mogę doczekać.

po powrocie mam nadzieję, że będę znowu oazą spokoju i cierpliwości jak zregeneruje siły. mam jeszcze zamiar poza opieką nad dzieckiem wrócić do decoupage, korali itd. nie wiem kiedy bodzia ma na to czas bo ja od chwili jak Miki zaczął raczkować to nie mogę się zorganizować. wielki plan jest taki, że znowu zacznę działać bo sprzedawać i kasować za to w euro to fajna sprawa hehe poza tym niemiecki i hiszpański na mnie patrzą wielkimi oczyskami i czekają aż się za to zabiorę :-D

reklama
Do góry