reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
halo halo :)
Cyprianko kochany wszystkiego naj naj najlepszego!! :D matko jedyna jeszcze tylko 2 miesiące do roczku! Kiedy to zleciało?;/
Cristalrose dla ciebie jeszcze większe gratulacje... z okazji zrzucenia kg!! :) Widzę, że już ostatnia faza i kurka blada mega zazdroszczę :) Ja dalej mam nadmiar kg, do wagi z przed ciąży ciągle 4 kg...

Ainah własnie ostatnio myślałam co tam u ciebie :) Odezwij się koniecznie po wizycie.

Ja już kończę kurs z kadr i płac, egzamin zdany. Od wczoraj jeżdżę codziennie na kurs z UP "Księgowość małych i średnich firm". A poza tym Krzysiek całymi dniami chodzi, w nocy źle sypia więc chodzę jak zombi. Na szczęście w czwartek wieczorem zaraz po kursie jedziemy z mężem i Krzysiulkiem na weekend do Tarnowskich gór
biggrin.gif
Mąż miłośnik Mercedesów jedzie na jakiś ogólnopolski zjazd i przewidzieli sporo atrakcji. Oby Krzyś był grzeczny bo chce wreszcie odpocząć.

Wiolcia gdzie??????????????????????????????? Czy Ty wiesz, że ja do Tarnowskich mam jeden podmiejski autobus???????????

Już o urodzinach rozmyślacie:-) ja planuje robić podwoja imprezkę dla Amandy i Martynki bo między ich urodzinami jest tylko dwa tygodnie więc wyjdzie też i taniej niż zwoływać co dwa tygodnie gości do siebie:cool2:

Bodzia problem w tym że aparat zdechł i nie ma mi kto zrobić:zawstydzona/y: telefon z aparatem co miałam jak na złość tez odmówił posłuszeństwa:-(
kaskę niby mam ale chciała bym w końcu obrączkę sobie zakupić:sorry2:
Wiolcia gratuluję zdanego egzaminu:-):-):-)
Udanego wyjazdu życzę:-):-)
Gwiazdeczka oby relacje z mężem się poprawiły :confused:

Martynia juz marudzi a dopiero co miałam ją na rekach:baffled:

Ano to jak udajesz to oki ;-) Ja nie wiem, tym szefom sie nudzi, ze w kompy zagladają??? Daliby pracownicom luuuzu ;-) A nie je inwigilować... ;-)
ech Bodzinko niech twoje słowa zawędrują do moich szefów i daliby mi luzu, to bym z wami częściej popisała...

Aluśka! tulkam dziewczynki twoje niech nabierają się sił jakoś, swoja drogą wyczaiłam w aptece dla starszej miśki z białej czekolady - probiotyki w postaci czekoladek, może choć starszą jakoś dało by ci się podkurować? dla młodszej sama bym chciała wiedziec jak to zdrówko zdobyć nie pchając za dużo chemii

Cristal! buziaczki dla najstarszego grudniaczka!!!! codziennie klikając wpatruję w tą jego słodziutką buziulkę,
i chcę chłopaka... nie wiem czy nie naprosiłam się sobie już ciąży - spóźnia mi się okres już 3 tygodnie...:confused: aaaaaaaaaaaaa miało być jeszcze nie teraz

reklama
Do góry