89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ja w ciązy czułam sie bardzo atrakcyjna no może nie licząc ostatniego miesiaca bo wtedy to juz taki balon ze mnie był fajne czasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie do dzieła! Takie czasy mogą się powtórzyć )ja w ciązy czułam sie bardzo atrakcyjna no może nie licząc ostatniego miesiaca bo wtedy to juz taki balon ze mnie był fajne czasy
W takim razie do dzieła! Takie czasy mogą się powtórzyć )
ech Bodzinko niech twoje słowa zawędrują do moich szefów i daliby mi luzu, to bym z wami częściej popisała...Ano to jak udajesz to oki ;-) Ja nie wiem, tym szefom sie nudzi, ze w kompy zagladają??? Daliby pracownicom luuuzu ;-) A nie je inwigilować... ;-)
Nie, co pół godziny wyjmowałam gar z zamrażary i mieszałam łychą. Robi się łatwo, tylko nie można zapominać o mieszaniu.ciwetka - masz maszyne do robienia lodow? :-)
Przepis prosze :-)Nie, co pół godziny wyjmowałam gar z zamrażary i mieszałam łychą. Robi się łatwo, tylko nie można zapominać o mieszaniu.