reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ano to jak udajesz to oki ;-) Ja nie wiem, tym szefom sie nudzi, ze w kompy zagladają??? Daliby pracownicom luuuzu ;-) A nie je inwigilować... ;-)

reklama
Hejki!
Cristal - jak to 10 miesięcy??? Już??? Wszystkiego naj!

Olcia - zaszalałaś z tymi 14 potrawami :szok: Ja bym nie dała rady wszystkiego przygotować. Z resztą w lodówce by mi się chyba tyle żarcia nie pomieściło. Ja z przerażeniem myślę o roczku Idulki, ale zamierzam rozbić imprezę na 2 części - dla rodziny osobno i dla znajomych osobno, bo mi się nie chce mieć takiego tłumu na raz :baffled:

Aniah - biedna Ty nasza. A jak brzuszek? Widać już? Pokaż się :-)

A ja z roczkiem szaleć nie będe bo nawet nie mam takiej ilości znajomych. Tak jak przy Lolku babcie i chrzestni...zresztą to ma być impreza dla Małego a kase jaka bym wydała na wielkie urodziny wole przeznaczyc na cos fajnego :-)

witam
no juz juz nie wiel czasu zostalo do 1 urodzin naszych pociech, ja juz tez powoli sie zastanawiam nad impreza i zrobie chyb tak jak chrzciny czyli w domu ale z cateringiem
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków
dla Cyprianka wszystkiego najlepszego

hejka z rana:tak:

mężuś właśnie pojechał do pracy, Amanda ogląda bajki a Martynia szaleje w łóżeczku:cool2: jak by nie patrzeć z 10min spokoju mam:sorry2:

Wczoraj tylko o choróbsku ale oprócz tego też pozytywne rzeczy sie wydarzyły:tak:
Martynce ostatnio wyszły dwa ząbki:-) w środę (7.09) wyszła dolna prawa jedynka a w niedzielę lewa:-)
Z pełzania przeszła do raczkowania i już nieźle zasuwa po mieszkaniu:tak:
Siedzi pewnie nie chwiejąc się na boki :tak:
i do tego jeszcze wstaje jak tylko na jej drodze ma coś przy czym może sie oprzeć :cool2:
No to sie już pochwaliłam:-p:-D:-D

Ainah21 widzisz Kochana jak ten Twój synek dba o Ciebie;-) specjalnie Cie z rana zbudził żebyś badania poszła zrobić:tak::cool2:
Daj znać jutro po wizycie:tak:
Krolcia oby katarek szybko mu przeszedł:confused::confused:
Bodzia jak sie czujesz? zawroty głowy ustąpiły?
Olcia fajnie że imprezka urodzinowa udana była:-) ....szkoda że z tortem tak wyszło:baffled:
Cristalrose Wszystkiego najsłodszego dla Cyprianka z okazji skończenia 10miesięcy:-):-)
06-zygzak-mcqueen.jpg

Ano dziś wyjątkowo się cieszę, że obudził mnie przed 6 :)

Wizytę mam jutro o 8 rano, także jak wrócę na pewno napiszę co i jak. Dziękuję za zainteresowanie :)

Aniah - proszę nie marudzić. Te baby w ciąży to tak mają ;-) jojczą, że sa takie nieatrakcyjne, a i tak wszyscy na ulicy się za nimi oglądają ;-)

reklama
Do góry