reklama
Hejki!
Cristal - jak to 10 miesięcy??? Już??? Wszystkiego naj!
Olcia - zaszalałaś z tymi 14 potrawami Ja bym nie dała rady wszystkiego przygotować. Z resztą w lodówce by mi się chyba tyle żarcia nie pomieściło. Ja z przerażeniem myślę o roczku Idulki, ale zamierzam rozbić imprezę na 2 części - dla rodziny osobno i dla znajomych osobno, bo mi się nie chce mieć takiego tłumu na raz
Aniah - biedna Ty nasza. A jak brzuszek? Widać już? Pokaż się :-)
Cristal - jak to 10 miesięcy??? Już??? Wszystkiego naj!
Olcia - zaszalałaś z tymi 14 potrawami Ja bym nie dała rady wszystkiego przygotować. Z resztą w lodówce by mi się chyba tyle żarcia nie pomieściło. Ja z przerażeniem myślę o roczku Idulki, ale zamierzam rozbić imprezę na 2 części - dla rodziny osobno i dla znajomych osobno, bo mi się nie chce mieć takiego tłumu na raz
Aniah - biedna Ty nasza. A jak brzuszek? Widać już? Pokaż się :-)
A ja z roczkiem szaleć nie będe bo nawet nie mam takiej ilości znajomych. Tak jak przy Lolku babcie i chrzestni...zresztą to ma być impreza dla Małego a kase jaka bym wydała na wielkie urodziny wole przeznaczyc na cos fajnego :-)
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam
no juz juz nie wiel czasu zostalo do 1 urodzin naszych pociech, ja juz tez powoli sie zastanawiam nad impreza i zrobie chyb tak jak chrzciny czyli w domu ale z cateringiem
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków
dla Cyprianka wszystkiego najlepszego
no juz juz nie wiel czasu zostalo do 1 urodzin naszych pociech, ja juz tez powoli sie zastanawiam nad impreza i zrobie chyb tak jak chrzciny czyli w domu ale z cateringiem
zdrówka dla wszystkich dzieciaczków
dla Cyprianka wszystkiego najlepszego
hejka z rana
mężuś właśnie pojechał do pracy, Amanda ogląda bajki a Martynia szaleje w łóżeczku jak by nie patrzeć z 10min spokoju mam
Wczoraj tylko o choróbsku ale oprócz tego też pozytywne rzeczy sie wydarzyły
Martynce ostatnio wyszły dwa ząbki:-) w środę (7.09) wyszła dolna prawa jedynka a w niedzielę lewa:-)
Z pełzania przeszła do raczkowania i już nieźle zasuwa po mieszkaniu
Siedzi pewnie nie chwiejąc się na boki
i do tego jeszcze wstaje jak tylko na jej drodze ma coś przy czym może sie oprzeć
No to sie już pochwaliłam
Ainah21 widzisz Kochana jak ten Twój synek dba o Ciebie;-) specjalnie Cie z rana zbudził żebyś badania poszła zrobić
Daj znać jutro po wizycie
Krolcia oby katarek szybko mu przeszedł
Bodzia jak sie czujesz? zawroty głowy ustąpiły?
Olcia fajnie że imprezka urodzinowa udana była:-) ....szkoda że z tortem tak wyszło
mężuś właśnie pojechał do pracy, Amanda ogląda bajki a Martynia szaleje w łóżeczku jak by nie patrzeć z 10min spokoju mam
Wczoraj tylko o choróbsku ale oprócz tego też pozytywne rzeczy sie wydarzyły
Martynce ostatnio wyszły dwa ząbki:-) w środę (7.09) wyszła dolna prawa jedynka a w niedzielę lewa:-)
Z pełzania przeszła do raczkowania i już nieźle zasuwa po mieszkaniu
Siedzi pewnie nie chwiejąc się na boki
i do tego jeszcze wstaje jak tylko na jej drodze ma coś przy czym może sie oprzeć
No to sie już pochwaliłam
Ainah21 widzisz Kochana jak ten Twój synek dba o Ciebie;-) specjalnie Cie z rana zbudził żebyś badania poszła zrobić
Daj znać jutro po wizycie
Krolcia oby katarek szybko mu przeszedł
Bodzia jak sie czujesz? zawroty głowy ustąpiły?
Olcia fajnie że imprezka urodzinowa udana była:-) ....szkoda że z tortem tak wyszło
reklama
O to to to 90% tam ma :-)Aniah - proszę nie marudzić. Te baby w ciąży to tak mają ;-) jojczą, że sa takie nieatrakcyjne, a i tak wszyscy na ulicy się za nimi oglądają ;-)
Bo ja tam sie sobie w ciąży zawsze podobałam
Podziel się: