reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Lolo odprowadzony do przedszkola, Fifi wędrował w chuście a mnie słabo, w głowie się kręci..Musze chyba morfologie zrobić...
Ainah &&&&&&& za wyniki.
Krolcia kawa..Moja zwietrzała :-p
Całuski dla Cyprianka

hej

Cypriano już 10 m-cy? To buziole od ciotek!

ja dzisiaj nie musiałam Matiego do szkoły odwozić - S. później zaczął pracę i mnie wyręczył. Fajnie byłoby go tylko odbierać...a nie zrywać małą rano, ale trudno. Kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród - ulubiony tekst mojej mamy, a ja szczerze go NIENAWIDZĘ.
My po urodzinkach. Wszystko się udało i było bardzo fajnie. 20 osób pomieściło sie bez najmniejszego problemu (super sprawa) w starym mieszkaniu musiałam się nieźle nagimnastykować zanim wszystkich posadziłam przy stole.
W sumie zaszalałam bo zrobiłam 14 potraw (lepiej jak na wigilię) sernik i torcik bezowy. Oczywiście nie obeszło się bez przygód - S. wracał z tortem (zamówiłam z cukierni taki tort w kształcie scooby doo) i jakis dzieciak wleciał mu na jezdnię . Oczywiscie mozna sobie łatwo wyobraxić co sie stało z tortem...ehhh kupiliśmy inny ale już zwykły nie na zamówienie:( i kupa kasy poszłaaaaaaa

Oli ma lekki katarek, ale nie szłyśmy do lekarza. Walczymy za pomoca fridy i sterimaru. Odpukać - jest lepiej.

aluśka trzymam kciuki za szybki i ostateczny powrót dziewczyn do zdrowia!

Ainah Ty dziewczyno dajesz radę:szok:! Chyba Ci ta ciąża bardzo nie dokucza skoro tak śmigasz na pełnych obrotach:-D. No i powodzenia na jutrzejszej wizycie:-).
No właśnie od 20 minut walczę ze sobą żeby nie zasnąć, bo mały się obudził i muszę być na nogach :p Jednak nocne wstawanie i poranna wczesna pobudka mnie wykończyła :p

Bodzinka, czy Filip nie ma dziś imienin?

Ostatnia edycja:
Olcia jejku :-( Ja bym chyba tego dzieciaka do rodziców zatrgała i kazała kase oddać wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Lolo zostawił kanapke z twarożgiem i Filip się własnie poczestowal ;-) Wcina az miło to mu nie zabieram ;-)

bodzinka on stał z matką na przejściu dla pieszych i mieli czerwone światło. Matka zagadała sie z jakąś inną babką a młody na rowerku wleciał na ulicę. Mój S. to raczej z typu "dupa wołowa" i tylko jej krzyknął, że dzieci trzeba pilnować (to i tak dużo jak na jego mozliwości). Dobrze, że tego dzieciaka nie potrącił...

Ainah my ogólnie nie obchodzimy imienin :-) Ale jest dzis Filipa.
Olcia no to naprawde....Jakby mi tak dziecko wyskoczyło to bym ta mamuśke niezle objechała...Dobrze, że sie nic nie stało...

Hej!
Ano 10 miechów już....wczoraj obgadywałam z mamą sprawę menu.... imprezy roczkowej:-D, bo ani się obejrzymy..... Czas mi przyspiesza :szok:
A rok temu 13 września był moim ostatnim dniem w pracy;-)

U nas zmiany - mąż niejako zmienił pracę, a w zasadzie wziął sobie dodatkowe obowiązki, więc od wczoraj mamy nianię-babcię;-) Cypriano grzeczny jak nigdy, a babcia ma niewyczerpalne pokłady cierpliwości, więc ja odpoczywam:-D Poza tym zafascynowała się wielorazówkami i nawet przepierki mi robi;-)

Olcia - fajnie, że imprezka udana, tylko tortu szkoda:/ Ja to bym chyba męża za to zjadła (na kimś trzeba by się było wyładować)
Zdrówka dla Oli!

Aluśka - znowu???:szok: Biedne te Twoje królewny, że też tak im dokuczają te choróbska:no:
Duuuużo zdrówka dla nich a dla Ciebie wytrwałości!

reklama
Do góry