reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
A ja się ciesze jak głupia, że Fifulec sam siedzi :-) Uwielbia teraz siedzieć włóżeczku i sie bawić ;-) No i jak dorwie jeżdzik to wędruówki uskutecznie z nim i w ogóle całe mieszkanie jego na stojąco i wole jak jednak siedzi bo zaczyna mi porządki w szafkach uskuteczniać...

Wrublik - gratki raczków.

Idulek dzisiaj wygląda jak mały punk - zastanawiam się, czy jej czapki na specer nie załozyć, żeby ludzie nie myśleli, że celowo dzieciakowi takie straszydło na głowie zrobiłam :confused2:
Z resztą nie wiem, czy w ogóle na spacer wyjdziemy, bo wstawiłam lody krówkowe do zamrażary i co 20 min muszę mieszać :baffled: Ostatnio zepsułam całą michę składników, bo zapomniałam o mmieszaniu i się bananowa skamielina zrobiła :zawstydzona/y:

Krolcia - jak woda?

hej:-)

ale pogoda wrrrr

wrublik gratki dla wikuni. teraz dopiero się zacznie hehe Mikołaj zaczął raczkować jak miał 6 miesięcy i nie wiem skąd u niego ta energia ale nie chce się zatrzymać, a ja jestem w stanie wiecznego czuwania:-)

ainah co powiesz na spotkanko w październiku z maluchami? my z Anką już się umówiłyśmy, że jak przylecę to się zobaczymy i mam nadzieję, że do nas dołączysz :-D do sun jeszcze trzeba napisać. oczywiście reszte też zapraszamy do Poznania :-)

A ja się ciesze jak głupia, że Fifulec sam siedzi :-) Uwielbia teraz siedzieć włóżeczku i sie bawić ;-) No i jak dorwie jeżdzik to wędruówki uskutecznie z nim i w ogóle całe mieszkanie jego na stojąco i wole jak jednak siedzi bo zaczyna mi porządki w szafkach uskuteczniać...
hehe ja też sie cieszę, że mlody teraz chętnie siedzi z zabawkami chociaż chwilę w łóżeczku... bo jak jest na podłodze to ucieka jak szalony

reklama
Hello
I po weeku.W sobotę byliśmy na urodzinach 7-letniej gwiazdeczki(córki znajomych) ale posiedzieliśmy tylko 2h i do domku bo mały śpiący był,a tam nie mógł zasnąć,przy 9 młodych dziewuszkach to nie dziwne hiihih.Jeden chłopczyk był 7 letni,a reszta to babole :-)
Wczoraj byliśmy popołudniu w rynku na piwku,tzn kto na piwku to na piwku ja na coli :-/ I tak minął nawet fajnie week :-)

Miko obudził się o 6.20 i hulał u nas w łóżku do 8 i w końcu zasnął a ja z nim na nie całe 2h.teraz znowu śpi od 40 min :-)

Do góry