reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
A ja się ciesze jak głupia, że Fifulec sam siedzi :-) Uwielbia teraz siedzieć włóżeczku i sie bawić ;-) No i jak dorwie jeżdzik to wędruówki uskutecznie z nim i w ogóle całe mieszkanie jego na stojąco i wole jak jednak siedzi bo zaczyna mi porządki w szafkach uskuteczniać...

Wrublik - gratki raczków.

Idulek dzisiaj wygląda jak mały punk - zastanawiam się, czy jej czapki na specer nie załozyć, żeby ludzie nie myśleli, że celowo dzieciakowi takie straszydło na głowie zrobiłam :confused2:
Z resztą nie wiem, czy w ogóle na spacer wyjdziemy, bo wstawiłam lody krówkowe do zamrażary i co 20 min muszę mieszać :baffled: Ostatnio zepsułam całą michę składników, bo zapomniałam o mmieszaniu i się bananowa skamielina zrobiła :zawstydzona/y:

Krolcia - jak woda?

hej:-)

ale pogoda wrrrr

wrublik gratki dla wikuni. teraz dopiero się zacznie hehe Mikołaj zaczął raczkować jak miał 6 miesięcy i nie wiem skąd u niego ta energia ale nie chce się zatrzymać, a ja jestem w stanie wiecznego czuwania:-)

ainah co powiesz na spotkanko w październiku z maluchami? my z Anką już się umówiłyśmy, że jak przylecę to się zobaczymy i mam nadzieję, że do nas dołączysz :-D do sun jeszcze trzeba napisać. oczywiście reszte też zapraszamy do Poznania :-)

A ja się ciesze jak głupia, że Fifulec sam siedzi :-) Uwielbia teraz siedzieć włóżeczku i sie bawić ;-) No i jak dorwie jeżdzik to wędruówki uskutecznie z nim i w ogóle całe mieszkanie jego na stojąco i wole jak jednak siedzi bo zaczyna mi porządki w szafkach uskuteczniać...
hehe ja też sie cieszę, że mlody teraz chętnie siedzi z zabawkami chociaż chwilę w łóżeczku... bo jak jest na podłodze to ucieka jak szalony

reklama
Hello
I po weeku.W sobotę byliśmy na urodzinach 7-letniej gwiazdeczki(córki znajomych) ale posiedzieliśmy tylko 2h i do domku bo mały śpiący był,a tam nie mógł zasnąć,przy 9 młodych dziewuszkach to nie dziwne hiihih.Jeden chłopczyk był 7 letni,a reszta to babole :-)
Wczoraj byliśmy popołudniu w rynku na piwku,tzn kto na piwku to na piwku ja na coli :-/ I tak minął nawet fajnie week :-)

Miko obudził się o 6.20 i hulał u nas w łóżku do 8 i w końcu zasnął a ja z nim na nie całe 2h.teraz znowu śpi od 40 min :-)

Do góry