reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej
ładne lato mamy tej jesieni ;/ chociaż do kalendarzowej jesieni jeszcze troszkę..

oglądam dokumenty poświęcone zamachom z 11 września 2001 (głównie na ng, no i
teraz końcówka na tvn24), straszne..pamiętam jak bardzo przeżywałam te relacje wtedy:-( i teraz:-(
no, już nie zasmucam wątku

reklama
W związku z brakiem wody, byliśmy zmuszeni pojechać na obiad do teściów.

Ha ha ha No i była akcja ryk:-D! Na widok babuni i dziadka wnusio dał taki koncert, ze strachu, że szok:-D. Wczepił się we mnie jak małpka:tak:. Z jednej strony żal mi było malucha bo był naprawdę wystraszony:sorry: ale z drugiej strony w głębi serca zaświtała myśl "dobrze Wam tak, macie za swoje":evil:. Tyle razy zapraszałam...ale nieee:no:, wnusia od córuni przecież ważniejsza nie?!:wściekła/y:
No i to ciągłe upominanie Mateusza. Nie stukaj, nie pukaj, nie baw się jedzeniem, usiądź prosto, wrrrrr.:wściekła/y:

Wodę z piwnic tak samo wypompują dopiero w poniedziałek. Więc rowery i wózki w wózkowni stoją w 15 cm warstwie wody. Mój wózek stoi całe szczęście na parterze bo bym po niego musiała zejść w kaloszach, których nie mam:dry:.

jaki rozmiar butków czy szmaciaczków noszą Wasze bobasy?

mój Adaś dziś mierzył szmaciaki w tesco
dobre tylko te rozm. 12-18 mies. a większych nie było :(
co mu jesienia ubiorę??

Wpadłam na moment na bb, zobaczyć, co w weekend słychać i zaraz zbieramy się za film z serii "Małżon wybierał" :-D

Krolcia - współczuję braku wody. Ja bym się na weekend z domu wyprowadziła. Bez porannego prysznica nie potrafię żyć, więc czekałaby mnie niechybna śmierć. A spółdzielni zrobiłabym okropną awanturę.

aaaaaaaaa ja się normlnie poddaje... usypiałam młodego od 20. przez półtora godziny kręcił się, otwierał oczy, zamykał i znowu otwierał i nie mógł zasnąć. no to ja zrezygnowana zawołałam męża w końcu i co??? 10 minut i dziecko spało :-( tak go nauczyliśmy, że zasypia z tatą i teraz to niedosyć, że w Polsce będzie w miejscu, którego nie zna to jeszcze tylko ze mną więc pierwsze dni to będzie tragedia... nie wiem jak to dziecko zaśnie

Cześć dziewczyny,

widzę, że pusto na forum.

U nas noc bez ekscesów, Maksiu się budził (oczywiście), ale na jedzenie, raz chyba tylko nad ranem zaczął marudzić, ale zasnął po położeniu do naszego łóżka. Można powiedzieć, że jak wstałam o 7 żeby wyjść z psem, to się wyspałam :) Tzn "wyspałam" w porównaniu z poprzednimi nocami :)

Miłego dnia :)

Witam.:happy:
Pusto tutaj.

Tragiczna pogoda:baffled:. Jeszcze kazało się, że kawy nie mam:-( buuu. Za to wygrzebałam gdzieś z głębi czeluści szafy puszeczkę Inki z czasów karmienia piersią:-D he he he. No i się raczę słodką kawusią bez kofeiny:-).

reklama
witam i zachwile zmykam ostatnio totalny brak czasu
wczorajszy wypad do ZOO w Chorzowie okazał sie rewelacja. Wojtuś zachwycony zwierzatkami jak również dinozaurami - które nawet nie wiedziałam ze tam sa :p no i pogoda dopisała takze jestem bardzo zadowolona bo zadko zdarza sie ze mamy jakis wspolny wyjazd rodzinny

Do góry