reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Przed chwilą Kliczko był na deskach:cool2:
Ale zmęczony jest bardzo, obaj zresztą....no nie wiem, bo nie znam niemca na tyle, jeszcze slang bokserski jest mi zupełnie obcy.

Ooooooooo, koniec:( Sędzia zakończył, bo robiło się niebezpiecznie i krwawo.
No niestety Kliczko wygrał:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
A ja robiłam wczoraj przeszukania netu bo bym chyba pazury zjadła jak bym nie obejrzała tej walki:tak::-D. No i oczywiście znalazłam kilka stronek, które za darmochę puściły walkę. 40 zł w kieszeni. Skandal, żeby taką kasiorę za to żądać! Walka ogólnie do D. Bez rewelacji. Zresztą tak jak poprzednia walka Adamka. Umocniłam się w stwierdzeniu, że Diablo jest o niebo lepszy.

Jak Adamek dostał za niewygrana walkę 3 mln zł!!! to stransmitowanie walki kosztowało pewnie podobne sumy pieniędzy więc żadna polską stację telewizyjną nie było na to stać...chore to po prostu, te pieniądzę ja sie pytam - za co cholera!!! normalnie aż niedobrze się robi, zreszta na moje to on już niezłą sumkę w ogóle musiał dostać za to że w ogóle wyszedł z nim na ring, z góry wiadomo było jak będzie

A tak w ogóle to dzieńdoberek w ten śliczny dzionek:)
U nas juz dziś noc bez kaszlu uuuf, rano odkaszlywała ale to normalne, oby poszło całkiem precz!
A jak zdrówko reszty chorutków?
ewwe i co jest wysypka?

A u nas wczoraj akcja do opisania w TV.
Nagle nie ma wody
shocked.gif
! Okazało się, że coś wypierdzieliło w piwnicy, która ZNOWU jest zalana
mad.gif
(średnio 10-15 razy w roku
dry.gif
). Ktoś zadzwonił do wodociągów. Gościu przyjechał zakręcił zawór główny i pojechał w piz...u! On naprawił. Nie leje się!!!!!!!!!!!! Awantura w bloku, że jak tak można było, bez ostrzeżenia, że małe dzieci i w ogóle. Łaskawie wrócił po godzinie i włączył wodę na 20 minut! Wodę...he he he. To gnój był normalnie!!!! I ja miałam w tym dziecko umyć i o zgrozo mleko z tego zrobić!
Najlepsze na koniec. Wody nie będzie do poniedziałku bo oni w weekend nie pracują!
shocked.gif
no.gif
realmad2.gif

Hejka!
Nie była mnie wczoraj na bb, dzięń mieliśmy pracowity. Rano poszliśmy zbierać dziekie róże - ręce mamy podrapana po łokcie, a potem przez kilka godzin szypułkowaliśmy to świństwo. Jak nam wino nie wyjdzie, to sie zachlastam :wściekła/y:
A wieczorem Małżon nas zawiózł do pobliskiej wsi na festyn. Fajnie było, w końcu się z ludźmi mówiącymi coś więcej niż "a ghuuuu", "tadatada", itp. spotkałam ;-)

Sarka - brownies robię zgodnie z tym przepisem pikle&binokle: ciasta z owocami Czasem tylko dodaję łyżeczkę proszku, a w sumie nie jest potrzebny. Blaszka nie musi być jakas specjalna, ale musi być SZCZELNA. Ja mam tortownicę i niestety muszę ją zmienić na nową. Aha - proporcje są na niedużą blaszkę - tortownica o średnicy ok 22 cm będzie ok.
Ja ciasto uwielbiam i potrafilibyśmy z Małżonem zjeść całe na raz, ale rozsądek zawsze zwycięża. Fakt, że jak sobie uświadomię, że pół blaszki to aż jedna czekolada, to :baffled:

Misi - jak mąż się miewa :-)?

Cześć dziewczyny,

piękna dziś pogoda, w związku z tym mam zamiar wybrać się do Zoo lub do Ogrodu Botanicznego.

krolcia jak to nie będzie wody ? Koleś sobie jaja robi? Przecież to awaria i nie ma że weekend czy święto! Szczerze współczuję..

Dobry
Krolcia :szok: no SZKODA SŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cristal Twoje tez sa w poniedziełek leca plus gratisik za dłuuuugie czekanie :-)
Ja nadal chora, ciągle się poce, boli mnie gardło i mam chandre buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Krolcia to współczuję. Ja bym bez wody umarła.
Ainah, my byliśmy w ZOO tydzień temu w niedzielę. Warto się wybrać. ;)

Hej!
Jednak mój czarny scenariusz się nie sprawdził - Cypriano wstał dopiero o 6 - czyli spał 13 godzin:szok: Przewinęłam, umyłam chusteczkami (jeśli to można myciem nazwac), nakarmiłam, przebrałam w pajacyk, a on nic:-) Dobry jest czasami ten mój dziec :-D

Sarka - ja to sie nie znam na szołbizie, ale po mojemu to oni mogli niezła kasę z reklam zgarnąc. Zresztą kilka telewizji to puściło, tylko zakodowane, więc cena zaporowa nie była raczej. Zresztą nawet te 3 mln - to jest pikuś dla stacji tv - tyle to oni mają z reklam w jeden wieczór z dobrym filmem, albo meczem.

Krolcia - no co Ty kobieto? Wody Ci się zachciało? A w ogóle co to za pomysł - awaria w weekend? :confused2:W weekend się odpoczywa, więc awarii byc nie może!!! Chorowac też nie wolno w weekend - przychodnie mają wolne. Co innego hipermarkety - taki sklep sportowy, myśliwski, czy z telewizorami musi by otwarty w niedzielę - toż to produkty pierwszej potrzeby:oo:

Bodzia - to czekam niecierpliwie :-) Kształty wyszły super, filodendronki takie jak chciałam:rolleyes:

reklama
hej babeczki :-D

my walke też oglądaliśmy na RTL. jak bym miała placić to bym wolala nie oglądać :-)

byliśmy wczoraj na roczku i oczywiście wszystkie dzieciaki padły tylko nasz szkrab wytrwał. nie mógł tam zasnąć i padł dopiero po 1,5 godziny. no i tak spali w jednym pokoju - roczniaczka w swoim łóżeczku, a on obok w łóżeczku turystycznym :-D tylko jedno z nich się przed północą obudziło i przez to zaraz drugie się wydarło i była orkiestra :-D

no nic w każdym razie wiem, że maluda ma problem z zasypianiem w obcym miejscu i bez taty (bo dopiero jemu udało się go uśpić) i dlatego przeraża mnie wyjazd do Polski. nie będzie u siebie i do tego bez ojca. oj chyba będę miała przerąbane :/

Do góry