reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Przed chwilą Kliczko był na deskach:cool2:
Ale zmęczony jest bardzo, obaj zresztą....no nie wiem, bo nie znam niemca na tyle, jeszcze slang bokserski jest mi zupełnie obcy.

Ooooooooo, koniec:( Sędzia zakończył, bo robiło się niebezpiecznie i krwawo.
No niestety Kliczko wygrał:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
A ja robiłam wczoraj przeszukania netu bo bym chyba pazury zjadła jak bym nie obejrzała tej walki:tak::-D. No i oczywiście znalazłam kilka stronek, które za darmochę puściły walkę. 40 zł w kieszeni. Skandal, żeby taką kasiorę za to żądać! Walka ogólnie do D. Bez rewelacji. Zresztą tak jak poprzednia walka Adamka. Umocniłam się w stwierdzeniu, że Diablo jest o niebo lepszy.

Jak Adamek dostał za niewygrana walkę 3 mln zł!!! to stransmitowanie walki kosztowało pewnie podobne sumy pieniędzy więc żadna polską stację telewizyjną nie było na to stać...chore to po prostu, te pieniądzę ja sie pytam - za co cholera!!! normalnie aż niedobrze się robi, zreszta na moje to on już niezłą sumkę w ogóle musiał dostać za to że w ogóle wyszedł z nim na ring, z góry wiadomo było jak będzie

A tak w ogóle to dzieńdoberek w ten śliczny dzionek:)
U nas juz dziś noc bez kaszlu uuuf, rano odkaszlywała ale to normalne, oby poszło całkiem precz!
A jak zdrówko reszty chorutków?
ewwe i co jest wysypka?

A u nas wczoraj akcja do opisania w TV.
Nagle nie ma wody
shocked.gif
! Okazało się, że coś wypierdzieliło w piwnicy, która ZNOWU jest zalana
mad.gif
(średnio 10-15 razy w roku
dry.gif
). Ktoś zadzwonił do wodociągów. Gościu przyjechał zakręcił zawór główny i pojechał w piz...u! On naprawił. Nie leje się!!!!!!!!!!!! Awantura w bloku, że jak tak można było, bez ostrzeżenia, że małe dzieci i w ogóle. Łaskawie wrócił po godzinie i włączył wodę na 20 minut! Wodę...he he he. To gnój był normalnie!!!! I ja miałam w tym dziecko umyć i o zgrozo mleko z tego zrobić!
Najlepsze na koniec. Wody nie będzie do poniedziałku bo oni w weekend nie pracują!
shocked.gif
no.gif
realmad2.gif

Hejka!
Nie była mnie wczoraj na bb, dzięń mieliśmy pracowity. Rano poszliśmy zbierać dziekie róże - ręce mamy podrapana po łokcie, a potem przez kilka godzin szypułkowaliśmy to świństwo. Jak nam wino nie wyjdzie, to sie zachlastam :wściekła/y:
A wieczorem Małżon nas zawiózł do pobliskiej wsi na festyn. Fajnie było, w końcu się z ludźmi mówiącymi coś więcej niż "a ghuuuu", "tadatada", itp. spotkałam ;-)

Sarka - brownies robię zgodnie z tym przepisem pikle&binokle: ciasta z owocami Czasem tylko dodaję łyżeczkę proszku, a w sumie nie jest potrzebny. Blaszka nie musi być jakas specjalna, ale musi być SZCZELNA. Ja mam tortownicę i niestety muszę ją zmienić na nową. Aha - proporcje są na niedużą blaszkę - tortownica o średnicy ok 22 cm będzie ok.
Ja ciasto uwielbiam i potrafilibyśmy z Małżonem zjeść całe na raz, ale rozsądek zawsze zwycięża. Fakt, że jak sobie uświadomię, że pół blaszki to aż jedna czekolada, to :baffled:

Misi - jak mąż się miewa :-)?

Cześć dziewczyny,

piękna dziś pogoda, w związku z tym mam zamiar wybrać się do Zoo lub do Ogrodu Botanicznego.

krolcia jak to nie będzie wody ? Koleś sobie jaja robi? Przecież to awaria i nie ma że weekend czy święto! Szczerze współczuję..

Dobry
Krolcia :szok: no SZKODA SŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cristal Twoje tez sa w poniedziełek leca plus gratisik za dłuuuugie czekanie :-)
Ja nadal chora, ciągle się poce, boli mnie gardło i mam chandre buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Krolcia to współczuję. Ja bym bez wody umarła.
Ainah, my byliśmy w ZOO tydzień temu w niedzielę. Warto się wybrać. ;)

Hej!
Jednak mój czarny scenariusz się nie sprawdził - Cypriano wstał dopiero o 6 - czyli spał 13 godzin:szok: Przewinęłam, umyłam chusteczkami (jeśli to można myciem nazwac), nakarmiłam, przebrałam w pajacyk, a on nic:-) Dobry jest czasami ten mój dziec :-D

Sarka - ja to sie nie znam na szołbizie, ale po mojemu to oni mogli niezła kasę z reklam zgarnąc. Zresztą kilka telewizji to puściło, tylko zakodowane, więc cena zaporowa nie była raczej. Zresztą nawet te 3 mln - to jest pikuś dla stacji tv - tyle to oni mają z reklam w jeden wieczór z dobrym filmem, albo meczem.

Krolcia - no co Ty kobieto? Wody Ci się zachciało? A w ogóle co to za pomysł - awaria w weekend? :confused2:W weekend się odpoczywa, więc awarii byc nie może!!! Chorowac też nie wolno w weekend - przychodnie mają wolne. Co innego hipermarkety - taki sklep sportowy, myśliwski, czy z telewizorami musi by otwarty w niedzielę - toż to produkty pierwszej potrzeby:oo:

Bodzia - to czekam niecierpliwie :-) Kształty wyszły super, filodendronki takie jak chciałam:rolleyes:

reklama
hej babeczki :-D

my walke też oglądaliśmy na RTL. jak bym miała placić to bym wolala nie oglądać :-)

byliśmy wczoraj na roczku i oczywiście wszystkie dzieciaki padły tylko nasz szkrab wytrwał. nie mógł tam zasnąć i padł dopiero po 1,5 godziny. no i tak spali w jednym pokoju - roczniaczka w swoim łóżeczku, a on obok w łóżeczku turystycznym :-D tylko jedno z nich się przed północą obudziło i przez to zaraz drugie się wydarło i była orkiestra :-D

no nic w każdym razie wiem, że maluda ma problem z zasypianiem w obcym miejscu i bez taty (bo dopiero jemu udało się go uśpić) i dlatego przeraża mnie wyjazd do Polski. nie będzie u siebie i do tego bez ojca. oj chyba będę miała przerąbane :/

Do góry