reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
kupilam malej czapke na jesien wiazan apod szyje, w 5-10-15 za 20zl
1_ehem.gif

fajne na zime byly w cocodrillo ale z szlaikiem cena 80zl
mdleje.gif

w reserved tez byly fajne na zime i po 25-34zl
1_ehem.gif

Ja dla Mateusza i teraz dla Daniela kupuję czapeczki firmy magrof. Można je w dziecięcych sklepach znaleźć i na rynku. One się bardzo ładnie naciągają. Teraz kupiłam taką bardzo ciemny brąz za 14 zł, mamy po Mateuszu jeszcze granatową ale mocno znoszoną, bo dwa sezony dała radę więc będzie w razie coś na zmianę.

Cześć dziewczyny,

wczoraj Maksiu miał najgorszy dzień w swoim 8-miesięcznym życiu. Od rana do wieczora cały czas marudził: nie chciał leżeć na pleckach i brzuszku na podłodze/macie, nie chciał w wózku, nie chciał na łóżku, nie chciał siedzieć na rękach, tylko go na rękach NOSIĆ ! Myślałam, że go uduszę. Nic nie mogłam zrobić, po prostu MASAKRA.
Byłam tak wykończona, że wieczorem już nie miałam siły nic napisać na BB.

Dziś od rana zakupy i teraz zrobiłam pierogi ruskie, których ostatnią turę zaraz wrzucę do garnka. Aha, co do brownies z malinami, to muszę powiedzieć, że ogólnie smakowało, ale dla każdego na jeden kawałek, bo potem nikt go nie chciał jeść. Ciasto zdecydowanie za ciężkie.

Teraz (jak Maks pozwoli) to będę robić tartę cytrynową wg Moje Co Nieco

Hej
Niestety Cypriano nie dał mi Was poczytac, więc nic nie wiem;( Dziś - mimo zmęczenia, nie chciał spac, a jak wreszcie padł o 17, to śpi cały czas i pewnie znowu prześpi kąpiel, a obudzi się o 2 w nocy. Super:/
Zdołałam tylko wrzucic fotki z wycieczki na zdjęciowy...

W ogóle zimno jakoś się zrobiło...brrrrrrrr....... mam ochotę włączyc farelkę. Pranie znowu schnieeeeeeeeeeee i kolejna niedziela z suszarką w pokoju :(

Bodzia - widziałam Twoje nowe wyroby - a są też listki zielone dla mnie?:cool2:

a ja dzis bylam na "krolu lwie" w 3 D ;) Nina zachwycona - pierwszy raz ogladala 3D, bo wczesniej to wogole nie mogla wysiedziec w tych okularkach.

dziewczyny juz spia, maz pojechal do brata walke ogladac, a ja dogorywam ...

Mój tez własnie pojechał na walkę...do kumpla do klubu, :// sama chętnie bym popatrzyła ale cholewcia nie ma jak, nie ma gdzie!!! grr

My dzis spędziliśmy dzień w plenerze na dniu rodzinnym w firmie mojego M, było całkiem sympatycznie:) jutro do tesciowej na obiad urodzinkowy wybywamy, potem najprawdopodobniej na girilla do siorki a ma być cudna pogoda:) - 27 st, pewnie ostatni taki dZień buuuu

Właśnie! z tym dekupage - że juz tak zapytam tutaj,...chciałam się za to zabrać spróbować mam farbki, serwetki i taki lakiero-klej ale jak czytam o tym jak krok po kroku się robi to jest jeszcze na wstepie farba podkładowa...jaka to??? musi być? poradźcie - Bodzinka, thinka, misi!!

Ja pitolę - zjadłabym coś!! pije sobie winko i mnie ssie ale jak widze godzinę to grzech normalnie:/

A my właśnie oglądamy walkę :-)
Ten milion kanałów jednak czasem się przydaje....;-)

Acha, na RTL leci za darmo, jak ktoś chce wiedziec. Oczywiście z germańskim komentarzem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo fajnie i jak mu idzie?:-D
ja mam rtl7 :/ przeszukałam milion razy proramy z nadzieją że coś znajdę ale dupa:/

Do góry