reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam się..pierwsza:)

cristal witaj kochana:-) koniecznie musisz pokazać tą rozgrywkę bilardową w wykonaniu Cypriano:-D

misi i jak? patelnia wygięta? :-D oj u mnie byłaby wojna!

cwietka a daj no Ty przepis na te brownies bo fakt ostatnio na lewo i prawo o tym słychać;-) a to jakas specjalna blaszka potrzebna do tego jest?

Miluchna już duużo lepiej, kaszle jeszcze ale dużo mniej no i ten mega katar trochę ustapił, w końcu nie musze ściągać jej tego co kilka minut. Wczoraj spędziliśmy popołudnie na spacerku bo mimo że pochmurno było ale przyjemnie, dziś ma być niby 25 st, aż mi się wierzy c nie chce, jakoś nie wygląda:/

reklama
Dobry
Weekend..Zimno, mokro i buro feeeeeeeeeee.
Mój Flip tez bez koca śmiga ...Musze tylko za papucio-butkami się rozejrzeć....
Ale Ty Gabi masz tam jakies podmuchy od morza jak pamiętam...
Ja dziś na noc jade do mamy..No ale z dziecmi oczywiście.
Missi mój też do mamy, do znajomej SAM i potem "Sorry zasiedziałem się' Ale żeby tak dzieci ze sobą zabrać????// O to juz nie. Mam o to zal ogromny bo mam wrazenie, ze sobie zyje jak kawaler a ja zawsze i wszędzie, nawet do kolezanki na kawe, z dziećmi...I jakos tego nie umiemy wypracowac i zmienić..choc w czym innym bym go mogła pochwalić ale nie pochwale bo klatwa internetowa działa :-p
Dostaliśmy wczoraj łózka, a że nasza wersalka sie rozwalała to poszła wek..No i inaczej się rokłada i jest troche mniejsze , łóżeczko staneło obok, ogolnie przemeblowanie..Myślałam, że Junior będzie spał u siebie i dooopa..Całą noc wisiał na cycu więc jestem mega połamana...Nie wiem co mu było...
Chłopaki się razem bawia a mnie wsio boli..
Ale marudna dzs jestem :szok:

Hej.
Zapowiadali słonecznie na dzisiaj, a że wieczorem wczoraj faktycznie było ładnie to zrobiłam w nocy pranie z nadzieją, że je rozwieszę z samego rana. I co? Doopa:wściekła/y:!
Będę teraz z suszarką w domu walczyć Wrrrr.:wściekła/y:

Hello
Wczoraj byliśmy na USG miedniczek nerkowych i wszystko ok juuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
I pytałam lekarza o tego siusiaczka czy majstrować coś przy nim bo nie majstrowałam nigdy i powiedział żeby nie ruszać do 2 roku zycia bo czasami przez majstrowanie można zrobić krzywdę i stulejka może być.Ale wiecie co lekarz to inna opinia :-)

A wieczorem małżonek został z maluchem a ja poszłam hulać na koncert El Dupy :-) Koleżanka przyjechała tydzień temu z Niemiec i zrobiła mi prezencik w postaci koncertu :-)

Renczysia to fajnie, że USG w porządku.
U nas dziś ciepło, a ponoć na pogodzie miało być najzimniej. Widocznie to rekompensata za wczorajszy deszcz i chłód.

reklama
moj maz wlasnie wraca do domu pociagiem zalany w 3 du.y :( szlak mnie chyba trafi pracuje tylko i uzywa a ja i junior w domu siedzimy !! a jego całymi dniami nie ma i jasiek widzi go czasem tylko wieczorami albo w ogole bo wychodzi i przychodzi jak on spi zaraz umre chyba :( plakac misie chce i krzyczec :(

Może postaw sprawę na ostrzu noża, bo w końcu to także jego syn. Jeśli nic z tym nie zrobi to jeśli masz gdzie to wyprowadź się na jakis tydzień, może się wystraszy, a jak nic nie weźmie do głowy to zastanów się, czy chcesz się męczyć z takim człowiekiem. Najpierw alkohol, potem przemoc psychiczna, a dalej lepiej nie będę pisać, bo jak tak będzie pić to się uzależni, a jak wiadomo każde uzależnienie pcha w następne.

Do góry