reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Alek o 3 budzi się na mleko i ja potem spać nie mogę:no:
Krzesełko ławeczkę i stolik mamy z IKEI Kritter. (Kupiliśmy jak Zuza miała 1,5 roku) Mamuty też są super.
Seria KRITTER - IKEA
Polecam takie zestawy. Super sprawa. Zuzia bawi się przy tym stoliku, je posiłki, rysuje. Nie wyobrażam sobie życia bez takiego sprzętu w domu. Zuza ma swoje miejsce i bardzo się cieszy z tego. Stolik będzie jej służył póki do szkoły nie pójdzie bo potem to jakieś biureczko dla małej uczennicy będzie trzeba kupić :-)

Zabaweczka MULA jest super. Też muszę się po nią przejechać do IKEI.

Ostatnia edycja:
reklama
Może to i racja, że stoliki długo służą. Przejrzałam Allegro i tańszych niż za 100 zł nie ma za wiele...
Najbardziej mi się ten podoba: DREWNIANE mebelki Stolik + 2 Krzesełka - BAJKOWE (1786614035) - Aukcje internetowe Allegro
Miałam takie krzesełka w zerówce:) I chyba się na ten zdecydujemy albo na ten stolik do klocków Lego.

Mąż usłyszał o stoliku na klocki Lego i wpadł w zachwyt ;) Chyba już nic go nie odwiedzie od kupienia go ;)

Ostatnia edycja:
Witam.
Noc przeszła jakoś bez bólu.
Ewa drewniane mebelki przesłodkie:tak:.

Ja plastik brałam pod uwagę dlatego, że ona mają wszystkie kanty gładkie i zaokrąglone. Oczami wyobraźni widziałam jak mi się Mateusz wypierdziela na kant takiego drewnianego stolika. Brrrrr

hello

widze ze batalia krzesełkowa :) ja mam taki co teraz w biedronce umiescili w sumie na allegro kupiony i z przesylka na to sam w syzlo co w biedronce z krzeselkiem i stolikiem jest. ale moj maly tk rzadko w nim siedzi i mu sie nie bardzo podoba ze szczerze to zaluje ze stolik kupilam... moze posluzy jak jasiek bedzie wszedzie biegal a ja nie bede miala jak go nakarmic bo nie usiedzi ... ae po co teraz kupowalam stolik to sama nie wiem tzn miesiac temu czy dluzej nawet ale mi narazie nie sluzy zupelnie...

w ogole wiecie co moj maz tak psioczy na wyprowadzke do wro mielismy niby juz wszystko uzgodnione a tu o.. moze to ma cos wspolnego z tym aze m nowa pracownice na dziale?? i mowil ze ladna bo powiedzial ze mnie nie sklamie i co lepsza taka mloda ladna a nie matka w domu z dzieckiem wiecznie znerwicowana i smutna... z depresja... :( pierwszy dzieen jak z nia sam mial pracowac bo tylko oni byli na dziale to mial na druga zmiane i co pojechal szybciutko z samego rana bo aga sobie nie poradzi i musi jej wszystko wyjasnic i mial wrocic o 22 i wrocil o 24 :( cos czuje ze dlugo nasze malzenstwo nie pociagnie. dostal podwyzke ja mam zlatwiona prace od pazdziernika wiec wyjdziemy nawet lepiej finansowo niz wczesniej wynajmowalismy odjac dziecko i tak wychodziciut lepiej.. wiec ja nie wiem oc o chodzi o to ze aga jest ??bede miala wieksza sznase ich spotkac na miecie jakby co ?? :( zal mi i smutno :(

Dobry!!!!!!!!!!!
Ewa tylko te drewniane sa bardzo niziutkie. Wiem bo szukam dla Lolka krzesełka, bo na naszym WIELKIM mieszkaniu wszytsko robi na duzym stole :-(
Lolo na nic uczulony nie jest, testy mu zrobiła, więc wysypka nie wiadomo z czego...
Niezbyt dobrze się czuje, stres mi zaczyna wyłazic bokami :-(
Krolcia u nas pare dni temu była wspólna kąpiel bo jak szambonurek doraczkowal do łazienki to b ył jeden wrzask, siadł przy brodziku i dalej walić w wode ;-)
Missiiss tule Cię kochana...Wiem co przechodzisz i to baardzo dobrze..Z autopsji i to niestey aktualnej :-(

Ostatnia edycja:
Niziutkie? Z tego, co na Allegro piszą, to mają prawie identyczne wymiary jak ten stolik Lego. O centymetr się różnią. Tylko Lego nie ma podanej wysokości siedziska, ale wys. krzesełka jest taka sama :)

Pucolek śpi. Lecę do roboty :)

Ewa może mnie sie wydaja niziutkie bo ja je z Lolkiem porównuje :-p Ja je widziałam "na żywo"..Chyba, ze te w sklepie sa jednak niższe................

Też widziałam na żywo, bo na Rynku często są, jak są jakieś stragany. Mają chyba standardowy wymiar jak na krzesełka dla dzieci :) Ale mi na krzesłach mniej zależy, bo i tak dokupię za jakieś pół roku, może więcej, jeszcze piłkę-jajo do siedzenia. I Pucek sobie wybierze, co woli :)

Milenka ma taki katar że zarz uszami jej zacznie wyłazić:-( biedulka spać przez to nie mogla, teraz drzemie ale tez charczy więc pewnie długo nie pośpi...na 11 idziemy do lekarza...

Co do Mamuta to my mamy, kupiliśmy młodemu jak miał 2 latka i służy do dzisiaj, to jakby centralne miejsce w pokoju, robi przy nim wszystko i to mimo ze ma biurko. Jest ładny mimo że juz pokiereszowany, jest bezpieczny (za chiny go się przewrócic nie da, nie ma rogów) i lekki. Dla mnie nie ma lepszego:tak: My mamy ten duży okrągły plus dwa krzesełka i taborecik.

mississ Bodzinka współczuję:-( weżcie tych swoich chłopów trzepnijcie po plecach:wściekła/y:

reklama
Ja od rana w pracy. Młoda z dziadkami.
Ewa buziole dla Franusia na 9 miesięcy! Dzisiaj pieczemy Twoje placki z jabłkami. Dam znać czy smakowały.
Cwietka dzięki za adres, paczka pójdzie dziś lub jutro.

Do góry