reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam się i ja:-)
chłopaki jeszcze śpią :-)
ainah też mam od jakiegoś czasu taki problem z mężem.. nie chce mu się nic poza bawieniem się z dzieckiem... szkoda gadać.

ale nie będę marudzić :-) dzisiaj pierwszy raz od 2 miesięcy będę w sobotę w domku i już sporo zajęć wymyśliłam i mam zamiar tego lenia zmusić do sprzątania, bo jak nie to wałkiem przez łeb dostanie:-D

reklama
a jeszcze mam mały problem - może mi pomożecie - Maciuś ma na brzuszku i miejscami na nóżkach szorstką skórę:baffled: nie jest zaczerwieniona, włąsciwie tylko po dotyku można poczuć gdzie jest ten kawałek szorstki. Co to może być? może reakcja na jedzonko???? ale w sumie nic nowego nie dawałam..:confused: ostatnio daję częściej chlebka spróbować, arbuza - ale to już było podawane..

Witam
Cwietka współczuję. Ja też się nauczyłam, żeby co jakiś czas zgrywać zdjęcia na płytkę.

Week, a my sami:-(. Zastawiłam już pranie. Chyba okna pomyję. Na budowie obok już tak nie kurzą, może będę miała okna dłużej czyste niż dwa tygodnie:dry:.

Hej :)

Cristal widze że edukujesz grudnióweczki na temat wielo :) Bardzo dobrze :)
Ja pielu****ę już drugie dziecko i jednorazówki od 2 lat nie widziałam ;) Zachęcam tez do samodzielnego uszycia wielo co daje niesamowitą frajdę. Szyłam dla Zuzy a teraz też trochę dla Alka :)
miss trzymam kciukasy za prace
cwietka mnie też to kiedyś spotkało :( Możesz spróbować dać dysk do serwisu. Pliki z rozszerzeniem jpg najłatwiej odzyskać...

i coś miałam jeszcze ale Zuzka mnie woła eh

Bodzinka dla Filka również wszystkiego najlepszego na 9 miesięcy :D
i dla Martynki z buziaczkami od Alka :)
Dopiero po twoim poście zaskoczyłam ze dziś 3 września. Za 3 miesiące rocznicowa imprezka :p

Ostatnia edycja:
U nas mala tragedia w domku. Padła Krowa (komputer stacjonarny) i straciliśmy prawie wszystkie zdjęć Idy :-( Część da się odzyskać, bo są gdzieś w skrzynce mailowej, ale większość srrruuu!

mój mąż zajmuje się odzyskiwaniem danych, na priva wrzucę ci namiary i jakbyś chciała to napisz do niego- musiałabyś mu wysłać sam dysk ( z tego co wiem);-)

Dzięki dziewczyny! Niestety zdjecia przepadły już bezpowrotnie. Małżon cały wieczór wczoraj próbował coś z kompa odzyskać, ale większość plików była pouszkadzana. Wyczyścił dysk zupełnie :-(, ale komp dalej nie działa. Zupełnie się sypnął, więc czeka nas kolejny wydatek :wściekła/y: No i w weekend bedę tu wpadać tylko dorywczo, bo Małżon okupuje laptopa.

Na szczęście znalazłam na penie zdjęcia robione w grudniu i w styczniu, jeden plik z maja. Te najfajniejsze, które dawaliśmy do wywołania też tam są. A najnowsze z wakacji i sierpnia mam na laptopie. No i teraz już będziemy wszytskie zgrywać, żeby były przynjamniej w dwóch miejscach.

Cześć,

ale się cieszę :) Dom ogólnie ogarnięty (wczoraj), na dziś zostają tylko drobiazgi :) Wczoraj o północy upiekłam brownies z malinami, wygląda bardzo apetycznie :) Dziś rano moja mama zabrała Maksia na spacer i przy okazji, jako pierwsza spróbowała ciasta, które na szczęście bardzo jej smakowało :)

Teraz wstawiłam pranie Maksia, ogarnę sypialnię i mogę zabrać się za czytanie książki :)

Wszystkiego naj na urodzinki maluszków ! :***

reklama
wy ogarnięte a ja daleko do tyłu. karkówka przyprawiona i idzie do lodóweczki, niech sobie przejdzie przyprawami. będzie na jutro i poniedziałek :-D dzisiejsze schabowe też uszykowane do smażenia. dziecku mam zamiar zmielić piersiaka i zrobić pulpeciki gotowane. męża z młodym wysłałam do sklepu po truskawki (w puszcze) bo chcę upiec ciasto - nareszcie mam dzien, że coś mogę pokombinować hehe a po południu wlatuje koleżanka z córcią na kawkę :-D nie wiem jak się wyrobię.
dobrze, że ten mój A w końcu dzisiaj z łaską ale jednak posprzątał na dole. cała góra niestety nadal nie ogarnięta...

Do góry