reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dobry wszystkim:-)
Jasko zasnal a ja nie wiem za co sie wziac wiec zaczelam od najwazniejszego czyli bb:-DKsiazka z fr lezy i patrzy na mnie zebym ja w koncu otworzyla:-DZa duzo czasu nie mam bo za godzine lece po Adasia:tak:
Bodzinka witaj kochana:-)
Mississ trzymam kciuki za ciebie:tak:Ja depresje przechodzilam po pierwszym porodzie i wiem jak to jest strasznie meczace zyc z tym na codzien:-(.Szkoda ze twoj facet cie nie wspiera ale mezczyzni zazwyczaj nie widza takich problemow.Ja tez bylam sama i to doslownie bo moj A byl caly czas za graniaca.Jestem pewna ze jak wrocisz do pracy to zle mysli pojda precz:tak:Daj znac jak samopoczucie po Wroclawiu:tak:
Gosia nic sie ciekawego nie dzialo a temat jest ciagle ten sam tj dom i dzieci:-D

krolcia uwielbiam winko a to wygląda ciekawie. Wpuszczam tam swoją słomeczką :p
Wyobraziłam sobie jak się spotykamy u krolci na pogaduchy przy tej wanience hehe :p

krolcia uwielbiam winko a to wygląda ciekawie. Wpuszczam tam swoją słomeczką :p
Wyobraziłam sobie jak się spotykamy u krolci na pogaduchy przy tej wanience hehe :p
Wyobraźnia działa! He he he. Ja nas widzę normalnie w takim kręgu jak dzieci kwiaty z tymi słomkami podłączonymi do wanny buhahaha.:-D:-D:-D

Mateusz zadowolony z siebie po przedszkolu:tak:. On jest teraz starszak! I jest w sali dla starszaków, bo już jest duży i ponieważ jest duży to on nie musi mieć fotelika w samochodzie:eek:! Ot do takiego wniosku doszło to moje dziecię.:-)

Ehe, a potem by było w Wiadomościach "pijane matki zamiast kąpać dzieci, żłopią wino z wanienki" i odpowiednia fotografia. Ehh na takie rzeczy to my się na zakniętym musimy umawaić, bo tu nas może ktos podkablować
laugh.gif

Wiśnie i porzeczki - to musi być dobre połączenie. My w tym roku planujemy skok na okoliczne krzaki z dzika różą. Rosną sobie w polach, a za rok to już może tych pól nie być - ciągle coś nowego się buduje.

No i tańcze i kwicze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Spierzchniete wargi, ból glowy, swiecace oczęta, ból gardła, zatkany nos, dreszcze...Oto JA..A Lolka do przedszkola prowadzic trza, zaraz musze do Biedrony isc, naczynia umyć...Musze szybko ozdrowieć....

Zrobiłam porządek z winem. Trzeba było owoce wyjąć już, bo by się zepsuło, nie miało siły pracować. Ponieważ to duża butla to się zastanawiałam gdzie ja to wszystko pomieszczę:eek:. No i wymyśliłam. Wanienka małego:laugh2:! He he he. Widok nieziemski! Wanna pełna wina:-D:-D.

Zapraszam do kręgu wanienki rozkoszy.
36_1_21.gif

p.s. proszę przynieść własną słomkę!:-D

Szkoda że mieszkam tak daleko,wpadłabym na małą lampeczkę :-))))))))))))

reklama
hej hej
ostatnio mało się udzielam, ale z czytaniem staram się być na bieżąco:-)
Yvona, Gosia - WITAJCIE:-D
ja ostatnio miałam trochę przykrych chwil, pewne sprawy nie poszły tak jak chciałam...buu:-(
Maciek nadal maruda, a zębów dalszych brak...
Synek dziś pierwszy dzień z nianią. Gadał do niej, śmiał się - widac, że dobrze się dogadują:tak:

Bodzia - witaj witaj:-D:-D pozdrawiam i wracaj do zdrówka

Do góry