gufi to dobrze ze wróciłaś zadowolona z pracy:-) oby w czwartek opiekunka dała sobie rade z opieką
Ewa fajne spodnie zakupiliście
oby ból kolan szybko ustąpił
Krolcia i jak będziesz startować w licytacji czy już jakieś inne masz na oku?
Tunia dla takich maluszków są specjalne szczoteczki zakładane na palec tylko jak zaciśnie ząbki to boli;-) i albo samą wodą je przemywaj albo pastą bez fluoru Nenedent
Kliwia Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy ślubu:-):-)
Co do rocznic to nasza też niebawem ;-) już 5 a może dopiero
Smile ja pobiłam w szybkości Twoją koleżankę;-)
Mississ gratki za ząbeczki...u nas ślinotok na całego a zębów brak a niby miały tak szybko wyjść
Cwietka zdróweczka podsyłam Idze
Krolcia co do rajstopek to na targu Amandzi kupowałam za 6-5zł to po 1-3 praniu już sie te rajstopki do kosza nadawały w w sklepie to tak u mnie po 10-17zł (sa tez i droższe ale ja akurat w takim przedziale kupuje) i widać różnice w jakości no i z tego co patrzyłam po allegro to jak sie kupi więcej niż jedną parę to taniej wychodzi niż w sklepie
Ewa fajne spodnie zakupiliście
oby ból kolan szybko ustąpił
Krolcia i jak będziesz startować w licytacji czy już jakieś inne masz na oku?
Tunia dla takich maluszków są specjalne szczoteczki zakładane na palec tylko jak zaciśnie ząbki to boli;-) i albo samą wodą je przemywaj albo pastą bez fluoru Nenedent
Kliwia Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy ślubu:-):-)
Co do rocznic to nasza też niebawem ;-) już 5 a może dopiero
Smile ja pobiłam w szybkości Twoją koleżankę;-)
Mississ gratki za ząbeczki...u nas ślinotok na całego a zębów brak a niby miały tak szybko wyjść
Cwietka zdróweczka podsyłam Idze
Krolcia co do rajstopek to na targu Amandzi kupowałam za 6-5zł to po 1-3 praniu już sie te rajstopki do kosza nadawały w w sklepie to tak u mnie po 10-17zł (sa tez i droższe ale ja akurat w takim przedziale kupuje) i widać różnice w jakości no i z tego co patrzyłam po allegro to jak sie kupi więcej niż jedną parę to taniej wychodzi niż w sklepie