reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Aha! Mialam jeszcze coś napisać - Ida z pewnością nie ma żadnych cech delikatnej dziewczynki. Zdążyła sobie już ukruszyć jednego zęba :szok::szok::szok: W przyszlym tygodniu idziemy do dentysty :baffled: No i z taką paszczą wygląda raczej jak okropny rozrabiaka/rozbójnik niż jak mala księżniczka :eek:

reklama
moze w koncu uda mi zie cos napisac ...

wrocilam w poniedzialek, ale nadal nie moge sie ogranac z wypakowywaniem i praniem. walizki nadal zagracja pol salonu :( ale wakacje sie udaly :) mielismy fajna pogode, jeziorko bardzo bliziutko, do tego mnostwo atrakcji dla dzieci. domek tez bardzo fajny ze slicznym ogorodkiem.

teraz zostalo mi ostatnie 1,5 tyg. i do roboty ... mam zamiar jeszcze wysprzatc mieszkanie, no i zaczelysmy sie integrowac z sasiadka-opiekunka. ale na razie masakara, bo Alicja nawet dotknac sie jej nie da!!! jak z daleka, to jest ok, ale niech tylko ja dotnie, to jest zaraz placz i zalosc. na szczescie ma jeszcze czas na osowojenie sie :)

i jeszcze temat rzeka - waga Alicji. jak na 8 m-cy bedzie miala 7 kg, to bedzie cud ... oczywiscie wszystkie badania wychdza super - posiew moczu negatywny, badania w kierunku celiakii tez. zostala mi jeszcze jedna wizyta u hematolog i u gastrolog i koncze z lekarzami ;)

cwietka - bodziaki doszly juz dawno, ale dopiero rozpakowalam wczoraj. sliczne sa i BARDZO DZIEKUJE :)

Aha! Mialam jeszcze coś napisać - Ida z pewnością nie ma żadnych cech delikatnej dziewczynki. Zdążyła sobie już ukruszyć jednego zęba :szok::szok::szok: W przyszlym tygodniu idziemy do dentysty :baffled: No i z taką paszczą wygląda raczej jak okropny rozrabiaka/rozbójnik niż jak mala księżniczka :eek:

hehe no cośty:-D musi wygladać bombowo hehe, a z czym miała tak bliski kontakt?

Co do komarów to własnie nie są mutatnty tylko takie maluśkie, jakies dopiero co wyklute, sezon na nie sie rozpoczął dopiero coś mi się zdaje bo nie było, a nagle są.....

gufi fajnie że wakacje udane:)

krolcia a zdjecia wkleje na pewno zanim m obrobi bo to zapewne trooochę potrwa:-D
musze się tylko wziąść za wklejenie na photobucketa;)

Ostatnia edycja:
Sarka - właśnie nie wiem, co to mogło być. Ta stara wariatka wszytsko traktuje paszczowo... Ja się boję, że niedługo wszystkie zęby sobie powyrywa, bo bierze np. pieluchę do buzi, zagryza z całych sił i ciągnie też z całych sił :eek:

Dziewczyny moja bratowa w końcu urodziła! po 3 tygodniach od terminu i po męczarniach jakie jej zafundowali w szpitalu w końcu zrobili cc. Wiktorek wazy 4850g i ma 62 cm:-) Wielki no nie?? W życiu by naturalnie nie urodziła... A co do szpitala i opieki to brak mi słów...

Wiolcia najpierw pogratuluję. ;)
Jak moja matka mnie rodziła to drobna kobieta urodziła dziecko 71 cm i miała 69 szwów.

Wiolcia - dobrze, ze nic malemu nie bylo. az dziwne, ze tyle czasu ja przetrzymali ...

ja przed chwila skonczylam wypakowywanie ... ufff ... przy okazji zrobilam remanent w ciuchach Alicji, bo urosla przez te 2 tyg. i czesc rzeczy zrobila sie za mala. ubiad skonczony, mala zaraz sie zbudzi, zjemy i idziemy po Ninke do przedszkola.

Ja też urodziłam się trzy tygodnie po wyznaczonym terminie, ale ja ważyłam 3450.
Gufi Barbie Ci rośnie. ;)
Misia wszystkiego dobrego.
Bodzinka gratuluje ząbka. Wiem, że to było jakiś tydzień temu, ale nie miałam jak napisać.
Cristalrose doczytałam się i też nacisnęłam wasz link.

Milucha śpi, więc mam chwile na kawę:)

No właśnie Wiolcia gratulacje dla szwagierki i brata:) buziaki dla Wiktorka:* będzie miał Krzyś kompana do zabaw:-)

reklama
Do góry