reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
U lekarza dowiedzialam sie tyle ze przez 3 dni mam przemywac oczka sola fizjologiczna zeby wykluczyc ewentualna infekcje oka.Jesli nie przejdzie to dostanie krople.Wagowo nie najgorzej ale do Daniela jeszcze mu brakuje;-)Jednak lekarz byl zadowolony:tak:
Z Adasiem tez problem bo od kilku dni boli go biodro, blizej pachwin i jak go czasem bol zlapie to nie potrafi nawet chodzic.I jego tez mam kurowac trzy dni przeciwzapalnymi a jak nie przejdzie to bedzie gorzej:-( bo bedzie swiadczylo o zapaleniu stawu wywolanego przez wirusy a to mial rok temu i lezal na oddziale:-(
Cos mialam jeszcze napisac ale Adas mnie wola zeby z nim w karty pograc wiec lece:sorry:
Tyle u nas na dzisiaj poza tym ze jest niemilosierny upal:baffled:
Ewa mam nadzieje ze ta zabki a katarek to przypadkiem;-)Trzymam kciuki zeby zadne chorobsko sie nie rozwinelo:tak:
Gabriella to bidulek sie teraz nameczy.Oby ta pupcia szybko wydobrzala:tak:

Hannah - padłam:szok: To sobowtór Cypriana:szok::szok::szok::szok::szok: Autentycznie - on wygląda identycznie jak moje dziecko, które zresztą także boi się jak wydmuchu ję nos. W zasadzie tylko śmiech ma inny...zamurowało mnie normalnie:szok:

Ostatnia edycja:
Poryczałam się ze śmiechu.
[video]http://www.cda.pl/video/142343c/Dlaczego-od-dziecka-tak-lubie-horrory[/video]
:-D:-D:-D:-D

Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36_12_6.gif
36_2_34.gif

Faktycznie, sobowtór Cypriana :D Tylko włosów ma chyba mniej :) Czadowy filmik :)

Renczysia - tylko ścinam. Kolor swój lubię ;)

Uff... Niania naskoczyła. Może się wyśpię :)

reklama
Hejo przy kawce:)
Wczoraj napisałam posta ale mi się komp zresetował i wcieło!!!
My już po chrzcinach, bardzo udanych:) Milucha była fantastyczna:))) wszystko się fajnie udało, nawet pogoda bo była sliczna:) jedynie zdjęcia mamy kiepskie bo szwagier się nie spisał jako fotograf, ale M coś je tam obrabia:// suknia była wieelka, piekna ale cieżka w uzyciu hehe i mi przeszkazała i małą denerwowała więc potem na sali dośc szybko była przebierka;)
Na drugi dzień w rocznicę (8) byliśmy na Pergolii na obiadku i tyle:) no i cud że pogodowo nam wszystko wypaliło....
W noc po Chrzcie (dobrze ze nie przed) Miluskę po buzi pogryzły strasznie komary z jednej strony, miała wczoraj jeszcze takie 4 guzy koło siebie dzis już nie ale jakieś takie chrostki jak przy ospię:////- z tej jednej strony, wczoraj zrobiłam jej łososia ale nie sądze bo miała juz kontakt z rybą...poza tym to nie wygląda jak uczulenie tylko jak przy ospie właśnie!

krolcia lepiej szybciej jak pózniej ta @:-D

Wczoraj byłam w Biedronce - polecam śliniaki, sa nawet fajne, cienkie, miękkie, elastyczne z ceratki z kieszonką oraz pudełka tekstylne na zabawki.

asia Milenka też od wczoraj ma czerwone jedno oczko od wew. kąpicika i to już nie pierwszy raz, miała już tak ze 3, 4 razy, zawsze przechodziło, ona mocno czasem trze oczka, więc może to stąd, tez przecieram solą fiz, nie widze żeby ją to swędziało, ale utrzymuje sie od wczoraj:///

A dziś moja pobiła rekord - zjadła wczoraj ok 20 100 ml mleka i dziś dopiero wstała/obudziła się o 8! 12h bez jedzenia:)

Aaaaaa no i mamy dwa ząbki, od razy dwa hehehe, dwie dolne jedyneczki, przebiły się, czuc już je bardzo mocno i widać biale punkciki:-) także jakoś lajtowo poszło, ale kupwo u nas od jakiegoś czasu tez jest;)

Ostatnia edycja:
Do góry