reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
U lekarza dowiedzialam sie tyle ze przez 3 dni mam przemywac oczka sola fizjologiczna zeby wykluczyc ewentualna infekcje oka.Jesli nie przejdzie to dostanie krople.Wagowo nie najgorzej ale do Daniela jeszcze mu brakuje;-)Jednak lekarz byl zadowolony:tak:
Z Adasiem tez problem bo od kilku dni boli go biodro, blizej pachwin i jak go czasem bol zlapie to nie potrafi nawet chodzic.I jego tez mam kurowac trzy dni przeciwzapalnymi a jak nie przejdzie to bedzie gorzej:-( bo bedzie swiadczylo o zapaleniu stawu wywolanego przez wirusy a to mial rok temu i lezal na oddziale:-(
Cos mialam jeszcze napisac ale Adas mnie wola zeby z nim w karty pograc wiec lece:sorry:
Tyle u nas na dzisiaj poza tym ze jest niemilosierny upal:baffled:
Ewa mam nadzieje ze ta zabki a katarek to przypadkiem;-)Trzymam kciuki zeby zadne chorobsko sie nie rozwinelo:tak:
Gabriella to bidulek sie teraz nameczy.Oby ta pupcia szybko wydobrzala:tak:

Hannah - padłam:szok: To sobowtór Cypriana:szok::szok::szok::szok::szok: Autentycznie - on wygląda identycznie jak moje dziecko, które zresztą także boi się jak wydmuchu ję nos. W zasadzie tylko śmiech ma inny...zamurowało mnie normalnie:szok:

Ostatnia edycja:
Poryczałam się ze śmiechu.
[video]http://www.cda.pl/video/142343c/Dlaczego-od-dziecka-tak-lubie-horrory[/video]
:-D:-D:-D:-D

Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36_12_6.gif
36_2_34.gif

Faktycznie, sobowtór Cypriana :D Tylko włosów ma chyba mniej :) Czadowy filmik :)

Renczysia - tylko ścinam. Kolor swój lubię ;)

Uff... Niania naskoczyła. Może się wyśpię :)

reklama
Hejo przy kawce:)
Wczoraj napisałam posta ale mi się komp zresetował i wcieło!!!
My już po chrzcinach, bardzo udanych:) Milucha była fantastyczna:))) wszystko się fajnie udało, nawet pogoda bo była sliczna:) jedynie zdjęcia mamy kiepskie bo szwagier się nie spisał jako fotograf, ale M coś je tam obrabia:// suknia była wieelka, piekna ale cieżka w uzyciu hehe i mi przeszkazała i małą denerwowała więc potem na sali dośc szybko była przebierka;)
Na drugi dzień w rocznicę (8) byliśmy na Pergolii na obiadku i tyle:) no i cud że pogodowo nam wszystko wypaliło....
W noc po Chrzcie (dobrze ze nie przed) Miluskę po buzi pogryzły strasznie komary z jednej strony, miała wczoraj jeszcze takie 4 guzy koło siebie dzis już nie ale jakieś takie chrostki jak przy ospię:////- z tej jednej strony, wczoraj zrobiłam jej łososia ale nie sądze bo miała juz kontakt z rybą...poza tym to nie wygląda jak uczulenie tylko jak przy ospie właśnie!

krolcia lepiej szybciej jak pózniej ta @:-D

Wczoraj byłam w Biedronce - polecam śliniaki, sa nawet fajne, cienkie, miękkie, elastyczne z ceratki z kieszonką oraz pudełka tekstylne na zabawki.

asia Milenka też od wczoraj ma czerwone jedno oczko od wew. kąpicika i to już nie pierwszy raz, miała już tak ze 3, 4 razy, zawsze przechodziło, ona mocno czasem trze oczka, więc może to stąd, tez przecieram solą fiz, nie widze żeby ją to swędziało, ale utrzymuje sie od wczoraj:///

A dziś moja pobiła rekord - zjadła wczoraj ok 20 100 ml mleka i dziś dopiero wstała/obudziła się o 8! 12h bez jedzenia:)

Aaaaaa no i mamy dwa ząbki, od razy dwa hehehe, dwie dolne jedyneczki, przebiły się, czuc już je bardzo mocno i widać biale punkciki:-) także jakoś lajtowo poszło, ale kupwo u nas od jakiegoś czasu tez jest;)

Ostatnia edycja:
Do góry