Hejo przy kawce
Wczoraj napisałam posta ale mi się komp zresetował i wcieło!!!
My już po chrzcinach, bardzo udanych
Milucha była fantastyczna
)) wszystko się fajnie udało, nawet pogoda bo była sliczna
jedynie zdjęcia mamy kiepskie bo szwagier się nie spisał jako fotograf, ale M coś je tam obrabia:// suknia była wieelka, piekna ale cieżka w uzyciu hehe i mi przeszkazała i małą denerwowała więc potem na sali dośc szybko była przebierka
Na drugi dzień w rocznicę (8) byliśmy na Pergolii na obiadku i tyle
no i cud że pogodowo nam wszystko wypaliło....
W noc po Chrzcie (dobrze ze nie przed) Miluskę po buzi pogryzły strasznie komary z jednej strony, miała wczoraj jeszcze takie 4 guzy koło siebie dzis już nie ale jakieś takie chrostki jak przy ospię:////- z tej jednej strony, wczoraj zrobiłam jej łososia ale nie sądze bo miała juz kontakt z rybą...poza tym to nie wygląda jak uczulenie tylko jak przy ospie właśnie!
krolcia lepiej szybciej jak pózniej ta @
Wczoraj byłam w Biedronce - polecam śliniaki, sa nawet fajne, cienkie, miękkie, elastyczne z ceratki z kieszonką oraz pudełka tekstylne na zabawki.
asia Milenka też od wczoraj ma czerwone jedno oczko od wew. kąpicika i to już nie pierwszy raz, miała już tak ze 3, 4 razy, zawsze przechodziło, ona mocno czasem trze oczka, więc może to stąd, tez przecieram solą fiz, nie widze żeby ją to swędziało, ale utrzymuje sie od wczoraj:///
A dziś moja pobiła rekord - zjadła wczoraj ok 20 100 ml mleka i dziś dopiero wstała/obudziła się o 8! 12h bez jedzenia
Aaaaaa no i mamy dwa ząbki, od razy dwa hehehe, dwie dolne jedyneczki, przebiły się, czuc już je bardzo mocno i widać biale punkciki:-) także jakoś lajtowo poszło, ale kupwo u nas od jakiegoś czasu tez jest