ja mam taki jakby wzdęty(?):-)oj sorki widzę, że jest już przepraszam za zamieszanie.
Jak się czujecie bo ja wciąż czuje brzuch na dole i wydaje mi się że więcej czuję niż przy 1 ciąży, tzn. jestem "bardziej uświadomiona" że coś się tam dzieje. Czy wy też czujecie, że brzuszki wam rosną??
W pierwszej ciazy seksu mi sie wcale nie chcialo...nic a nic...oczywiscie nie odtracalam meza ale seks mogl nie istniec. Na samym poczatku to nawet nie moglam bo czulam dyskomfort..tak jakby puchlam i po fakcie i az bolalo....
Teraz wyglada to podobnie. Od momentu gdy dowiedzialam sie o ciezy seksilismy sie tylko raz (nie zebym miala na to ochote) i tez czulam dyskomfort juz po calym zdarzeniu..
ja też nie bardzo na seks mam ochote...ale jak było to super fany był...bo mam wilgotno teraz, a przed ciaża to bolaczka była susza:-(nawet w dni płodne...zero sluzu prawie
dla mnie też nie ma znaczenie co bedzie, maż chce chłopaka, bo chce go na motor zabierać, a ja też tak przeczuwam...Kiedyś marzyłam o chłopczyku a teraz to nie ma już znaczenia,ważne żeby było zdrowe
Cześć olciaWitam i pozdrawiam. Radosnego czasu oczekiwania wszystkim życzę-)) Mi też się w końcu udało i Laura będzie mieć rodzeństwo-
to fakt..szkoda tylko,ze my nie wiemy co ?)my tu gadamy co byśmy chciały - a tam już dawno wszystko ustalone hehehe
mi też się wydaje,ze dziewczęce ciuszki ładniesze słodziutkie, te sukieneczki...miód , malinahehehe ja wlasnie bym teraz chciala te rozowe cuda kupowac hehehe
a to ze tak juz ustalone to racja hehe tyle ze ujawni sie pozniej hihi
ja była wczoraj...3 mm i pulsujace serduszko widzielismyKtóra z Was w najbliższym czasie wybiera się na usg?
cześć tasiulkaWitam wszystkie kobietki wieczorową porą :-)
Z miła chęcią dopisuje się do grudniowych mamusi bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że wreszcie dzidzia zamieszkała w moim brzuszku :-):-):-):-):-)