Salomii
Fanka BB :)
wogole jak kobiety kiedys "w polu rodzily i do pracy wracaly"??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny, jak sobie radzicie z huśtawką nastroju? Czy tylko ja mam z tym problem? Ostatnio płaczę ciągle, nie dogaduję się z partnerem i czuję smutek, chociaż bardzo chciałam dzidziusia.Boję się że mój nastrój odbije się na maleństwu i nie wiem co z tym zrobić.
Kiedyś sama zadawałam sobie to pytanie- niestety kiedyś kobiety na wsi rodziły po 6-12 dzieci i które przeżyło to znaczy, że tak miało być i to samo dot. samej matki:-( Łatwiej na pewno nie było. A na gospodarce trzeba było robić- bo kto te dzieci potem wyżywi.wogole jak kobiety kiedys "w polu rodzily i do pracy wracaly"??
No pewnie że trzeba,ale ja już takiego spania nie mam,jak miałam wolne to spałam do 9-10 a teraz 8 a ja na nogach
tasiulka ja się tylko przebudzam jak dzwonią o 6 budziki męża (bo nastawia sobie 2 tel plus jeszcze mój masakra) i zasypiam dalej,później przebudzam się godzinę później jak wychodzi,bo zanim wyjdzie przychodzi wycmokać mnie
Dzien dobry )
A ja dzis od 4.30 do 6.00 czytalam sobie ksiazke! i tak od tygodnia codziennie w tych godzinach albo sie walkonie po lozku i gapie sie przez okno albo czytam, wszystko sie pomieszalo
To fajnie Mój mąż to teraz chodzi koło mnie na palcach bo ciągle się dre i wkurzam o wszystko, więc woli nie ryzykować i jak wychodzi do pracy to jedynie delikatnego buziaczka dostaje hihi
heh ja mam tak sporadycznie ze mnie szlag trafia bez powodu i sama nie wiem o co mi chodzi, natomiast na codzien w pracy mam sporo stresu wiec ostatnio chodze jak taka mala bomba i jak pomysle o powrocie w srode to mi jeszcze bardziej sie w glowie kreci
A ksiazki juz mi sie koncza i co ja zrobieee! do najblizszej ksiegarni jakies 1300 km wiec raczej bede musiala na necie oczka wysilac przy e-bookach
heh ja mam tak sporadycznie ze mnie szlag trafia bez powodu i sama nie wiem o co mi chodzi, natomiast na codzien w pracy mam sporo stresu wiec ostatnio chodze jak taka mala bomba i jak pomysle o powrocie w srode to mi jeszcze bardziej sie w glowie kreci
A ksiazki juz mi sie koncza i co ja zrobieee! do najblizszej ksiegarni jakies 1300 km wiec raczej bede musiala na necie oczka wysilac przy e-bookach