reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
a mnie dzis dopadła zgaga okrutna,pół dnia mi się kwasy ulewały i teraz tez, aż zwracać sie chce bleeee, a po za tym ze nastraszyłyście mnie tą tarczycą to spoko:) nie badałam tego, ale może powinnam??myślę ze nie zaszkodzi.Dobranoc laseczki:)

hej hej hej witam sie niedzielnie z porannym zyganiem po herbacie :/

antylopka nie mow mi nawet o paryskim metrze bbrrr jak bylam na wycieczce i jechalam metrem jakis obzydliwy gosciu trzymal mnie za dupe w nim jak byl scisk i pamietam ze jak sie na niego popatrzylam to sie usmiechnal z gory tylko bleeee straszne wspomnienie mam z metra od was bbrrr :)

ewwe tsh lepiej sobie zrobic na wszelki wypadek ja zawsze robilam i w tej i w tamtej ciazy. ale tak jak i w tej i w tamtej to hv nigdy mi nie kazali robic...

a co do tegoze z koncem 1 trymestru jest wieksza szansa na wady to mnie zabilyscie tym tekstem bo ja biore teraz antybiotyk tzn wzielam raz i mam srodek 3 miecha i juz sie przestraszylam :/
dzisiaj rodzice przyjezdzaja z obiadkiem i walowka :D ale super :) z pecherzem moim smiem powiedziec z ejest o wiele elpiej co prawda w nocy wstawalam czesciej bo 3x ale chyba dlatego ze duzo wody z cytryna wypilam i pomaranczy zjadlam i na dodatek kisiel cytrynowy :) zakwasze sie chyba bbrrr. a w tamtej ciazy moze dlatego tego nie zlapalam bo zarlam na okraglo mandarynki kiwi pomarancze strasznie mis ie kwasnego chcialo a teraz juz mniej moze bedzie dziewuszka?? :)

milej niedzieli :)

Hej
A mnie nic nie dolega już , nie mdli mnie , nie mam zawrotów głowy , piersi mnie nie bolą , sama niewiem czy to dobrze czy źle :szok: :szok: :szok:
Niewiem czy mogło to mieć związek z moim małym upadkiem czy nie ? Mam tyle wątpliwości ! Pare dni temu poślizgłam się na schodach i upadłam na nie trochę zjeżdzając po nich pupą , oj jak bolało . Sama niewiem co o tym myśleć a nie chcę też panikować .
Co wy byście zrobili na moim miejscu ?
Dzięki dziewuszki i miłej niedzielnej sielanki .

Kotkanadachu Myślę, że przejechałabym się do szpitala i powiedziała o wypadku i braku objawów. Jak miałam w pierwszej ciąży stłuczkę to bez problemu zrobili mi usg.
Z drugiej strony kończysz 3 miesiąc i mi osobiście przed wejściem w 14 tyg wszystkie objawy jak ręką odjął jednego dnia przeszły- i może to niefajny zbieg okoliczności.

Jeżeli chodzi o hormony tarczycy to poczytałam o objawach zarówno niedoczynności jak i nadczynności- nie panikuję. Nerwowa i blada jestem- owszem- ole ot cała ja :-) Zapytam się gina we wtorek kiedy takie badanie powinno się wykonać jeżeli nie kontrolowało się hormonów i tsh przed ciążą.

Heloł;)

Ja sobie dzis pofarbowałam włosy, już takie bleee miałam, ze byłam zmuszona, mam nadzieję że to nie zaszkodzi maluchowi...to taki szampon koloryzujacy Loreal Casting bez amoniaku....Wy farbujecie teraz włosy, tzn w I trym.?
Zazdroszczę Wam już tego II trymestru;P

A ja jutro w końcu mam wizytę juuuuuupi:))))

Miłej niedzieli;)

kotkanadachu skoro nie masz ani bóli ani zadnych innych nieprzyjemności typu plamienia czy krwawienia to nie powinno się nic stac dzidzi. Zalezy jak mocno upadłas i jaki to był wstrząs... ale mysle że wszystko jest wporządku:tak:
Ja w pierwszej ciazy też miałm dośc porzadna stłuczke autem, i to w 7 miesiącu, baba w mój bok mi łupneła z podporzadkowanej (byłam pasażerem), wpadłam w taka panike i nerwa ze myślałam ze dziuni kudły z głowy powyrywam aż mnie mąż trzymał bo chiałam jej przywalić:-D przez tel gin mi powiedział że jak nie mam skurczy czy bóli to nawet nie ma potrzeby jechac do niego, na szczescie miał rację i było wszystko ok.

W sumie to nie mam plamień , tylko bóle w kręgosłupie i sama niewiem z czym to związane czy z upadkiem czy z moją dyskopatią . Pozatym jutro mam planowaną wizytę u gina . Także sama niewiem czy czekać do jurta czy jechać do szpitala , ale mówię sobie będzie co będzie .
Dzięki dziewuszki :-)

Cześć, u mnie nadal przeziębienie dzielnie walcze ale nadal jest, mam tylko nadzieje że nie odbije sie to na fasolce.
sarka ja włosy farbowałam raz przed swiętami wielkanocnymi wtedy byłam w bardzo wczesnej ciaży.

Powoli mam małego stresa w czwartek usg, mam do was pytanie czy w czasie tego usg zbada mi lekarz przyzierność karkową czy to się wykonuje tylko w czasie usg genetycznego.

reklama
Do góry