Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
20 zł/kg ??? U nas troszkę taniej bo 14 A położną mam w rodzinie tylko wcześniej nie było okazji się spotkać. Bardzo mile mówiła o moim lekarzu więc jestem spokojna i teraz już mogę spokojnie czekać na grudzień ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
różne rzeczy się słyszy, zdrowego rozsądku nic nie zastąpi.Antylopka niby dlaczego nie właśnie, przecież na codzień wiele niekorzystniejszych czynników na nas wpływa i się nawet nie zastanawiamy, ale tyle podzielonych zdań na temat farbowania włosów już powstało że człowiek choć może niepotrzebnie ma jakieś obawy:/
ale masz snysnilo mi sie duzo roznych rzeczy, min to ze na BB mialysmy tylko 6 tematow bo Mamolka posprzatala )
Salomii.. no dzięki Póki co śpij spokojnie bo nawet uprawnień nie mam
A ja dziś jadłam TRUSKAWKI... były pyszne.. mąż mnie rozpieści do granic możliwości.. no ale cena powalająca- 20 zł kg ;/
I pogrillowałam trochę ( a swoją drogą na samą myśl o czymś z grilla mi się cofało) ale jak zobaczyłam karkóweczkę, kiełbaskę i kaszaneczkę.. do tego pomidorek i ogóreczek.. mniammmmi
Myślałyście dziewczyny o szkole rodzenia?
Wiolcia, a jak tam spotkanie z położną? Wybrałaś ją sobie sama?
Ja myślałam o własnej położnej ale nawet nie wiem jaki tego byłby koszt...może3 któraś się interesowała i mniej więcej wie jaka jest cena takiej usługi?