mnie Takie właśnie bóle podbrzusza, twardniejący brzuszek towarzyszą właściwie od początku ciąży, w zasadzie kiedy teraz ból mnie opuszcza i czuję go o wiele rzadziej niż do tej pory - to dopiero mam problem
czy oby z ciążą wszystko ok?
tak na odwrót jakoś, bo tak przywykłam do tego bólu, że jego brak może być dla mnie niepokojący
zmian w macicy i szyjce w związku z bólami nie miałam żadnych, a nasilały się w dniach a cześciej nocami, kiedy wzdęcia dawały o sobie znać
bardzo często były one połączone z bólami żołądka( może to były np. wzdęcia żołądka?
, także czasami ten ból faktycznie martwi, kiedy naprawde mocno się nasilał, ale u mnie, był raczej normalnym objawem ciąży
Ja jestem u rodziców, złaaa jak nie wiem co.
Moj mąż walił wodę do 2 w nocy z mojej siostry męzem, wygadywał całą masę głupot, których naprawdę nie miałam siły słuchać, prowadziłam poozniej zwłoki do domu.Siedzimy teraz u niego, ja głodna jak pies, wygnałam go do sklepu po sniadanie, bo mimo iz zaglądał wieczorem wczoraj do lodowki to jak szliśmy do siostry to w sklepie sklepie kupil tylko to o czym myslal - czyli wodke.