reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ojjj Ewa to i tak masz cierpliwość-tylko 3 smsy ;-) Ja już bym milion wysłała, bo nie cierpię nie wiedzieć co się z nim dzieje i gdzie w danej chwili jest.
My byliśmy na szczepieniu. Myślałam, że w Bydgoszczy była lipna pediatra, ale tutaj to już przegięcie. Weszliśmy, kazała rozebrać, osłuchała, zapytała czy nie choruje i nie chorował, zważyła go, kazała wziąć go na ręce nie zdążyłam się odwrócić już po ukłuciu, do widzenia. Tempo takie, że nie zdążyłam o nic zapytać, nawet nie zdążyłam pomyśleć kiedy mogę zapytać! Normalnie w kulki sobie lecą! Nie zapytała czy siedzi, czy się podnosi, nie zajrzała w gardełko NIC!!! Przecież to małe dziecko! Ja mogę nie zauważyć nieprawidlowośći, bo nie znam się i wydaje mi się, że Hub dobrze się rozwija...Ale mogę się mylić przecież. Ohhhh.....

ja miałam podobnie u mojego pediatry, jakby jakieś wyścigi urządzali. Dziecko ubierałam w biegu i jeszcze kazali mi wyjść z gabinetu z nieubranym dzieckiem, bo kolejna osoba czeka..:/ porażka..

reklama
Dobra, idę sobie zrobić jakąś kolację, a potem siadam do roboty, bo tu osiwieję...

Dlatego czym prędzej wypełnij ankietę Streetcom o farbach do włosów jak się uda to je zafarbujesz. ;-)
A tak na poważnie napewno wszystko jest w porządku. ;)

Wrublik zdrówka.
Asia dla Twojego taty też.

Ani widu, ani słychu... Kurde no...

O widzisz, Elena, jak to się wszystko w życiu ładnie składa ;) Człowiek siwieje i mu darmowe farby proponują ;)
Ale ja się nie zgłaszam do tej kampanii. Nie farbuję się. Srebrnych włosów trochę już mam, ale jakoś mi to nie przeszkadza ;)

Dziewczyny, pisałam o tym dziś, a teraz mam pytanie: czy któraś z Was wie coś na temat alergii dzieci na owoce, a dokładniej na owoce ze słoiczków?

Ewa pisałaś że droga 1000 km i mąż obliczył 8h. Może wyjechali później, może jakieś remonty, korki itp

A ja uważam, że od przybytku głowa nie boli. W domu mam kilka kilo proszku do rozjasniania ( zostało mi jeszcze za czasów działalności ), ale ankietę wypełniłam.
Ainah ja nic nie wiem, bo u nas po owocach tych, które podałam nic nie było.

Czesc dziewuszki, produkcja na calego widze :O
doczytalam ze Idusia ma jakas syfna alergie :/ Cwiteka mleka ha nie podaje sie na alergie na mleko - wyczytalam to po podawaniu go Arlenie 2 miesiace po tym jak lekarz nam zalecil :/ podobno bebilon pepti jest super no ale tu go nie ma, polecam Ci sinalc jako 1 posilek dziennie dla malej :) napewno nie zaszkodzi a byc moze pomoze troszke jesli faktycznie jakas alergia mleczna jest.

Elena przterminuje Ci sie ten proszek jak nie zaczniesz pasemek zarobkowo robic :>

Ewa hmm, a o ktorej meza spodziewalas sie najpozniej wliczajac normalna jazde i powiedzmy porzadne przerwy?
Ja tez farbom powiedzialam nie odkad zaszlam w ciaze mimo ze z natury mam ciemny braz i siwuski sa w takich wlosach duzo bardziej widoczne, jak beda juz rosly stadnie to jakos temu zaradze ale narazie nie jest zle a moj naturalny kolor podoba mi sie bo ma taki rudawy odcien, natomiast farby niszcza ten efekt a jak sie zmywaja wlosy nie sa ladne i kolor jest taki sztuczny.

Dziewczynom borykajacym sie z chorobskami duuzo zdrowka!! Boze odkad zaszlam w ciaze to na niczym tak mi nie zalezy jak na tym bysmy wszyscy byli zdrowi.. reszte mozna sobie zdobyc ale zdrowie jest bezcenne.
A u nas... ciagle pada nananana :D Arlenka jest niejadkiem i je tylko 5 razy na dobe do tego musze ja ciagle do mleczka przekonywac, poza tym jest kochana ale podejrzewam ze bedzie miala ciezki charakter jak tak dalej pojdzie :O juz od malego uparte toto i wymuszacz nerwusowy.. czy to mozliwe w tak mlodym wieku? Dopoki idzie po jej mysli to jest super ale jak niee to hmm afera :D
Aaa no i budzi sie o 1 w nocy i sobie spiewa.. na cale gardlo i tak 2 h.... i sie wkurza ze nikt sie nie bawi i chce ja uspic...

dzień dobry:)
ja już na ogach, jakoś spać mi się nie chce!
Maciuś rozpoczął znowu nocne podjadanie:( już nie jadł do 5-6 rano (wtedy też była 1 pobudka), a teraz 0 2 czy 3 co noc się budzi i na pewno chce jeść.

Ewa - ok??? mi oczywiście po czasie przyszła myśl, że można zadzwonić do tej osoby, z którą mąż jechał, a jeśli nie masz do niego nr tel, to może do żony tego kolegi (jeśli to kolega, bo nie wiem, z kim mąż jechał)

ja podobnie jak buzc:tak: pewnie z milion esemesów bym wysłałą, nie mówiąc o częstym dzwonieniu.:sorry2:

wczoraj było tak cieplutko, a dziś znowu ponuro!!

Ewa nie zamęczasz. Daj szybciutko znac co i ja bo i ja się denerwuje, że Ty się denerwujesz..Rano to mało mojego za drzwi nie wykopałam, bo może już cos napisałas ;-)
Asia kochana moja babcia przeszła dwa zawały przechodzone. Dowiedziała sie o nich na okazjonalnym ekg...Tata niechodpoczywa, dba o siebie, przyjmuje leki, chodzi do lekarza i będzie dobrze!!!! Jakby moja babcia o siebie dbala byłaby jeszcze z nami...Więc najwazniejsze teraz by o siebie dbał i będzie oki!!
Ja wczoraj calutki dzien na polu u kuzynki i Lolo przespał CAŁĄ noc a Fif obudził sie raz i CUD wyspałam się!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny ja dzis chyba jakiegos dolka zlapalam 2 dni temu mialam mocne spiecie z mezem i jakos nie widze abysmy sie pojednali mam juz po dziurki w nosie jego przeprosin a za pare tygodni znow robi dokladnie to samo ;/
dlaczego to tych facetów nic nie trafia ??!!!

Do góry