reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ach zapomniałam się przywitać.Dzień doberek wszystkim :-)
Ja właśnie Mikosia usypiam w wózku.a wygląda to tak że nogą ruszam wózkiem i klikam na lapku a on oooooooooooo właśnie zasnął :-)
a i muzyczka w tle leci :-)

reklama
ASIA
nie ma się co smucić
widać wypił cały zapas i na zdrówko mu wyszło
teraz potulisz przy butelce dasz buziaka przy obiadku i będzie dobrze

ja zamierzam do roku piersią karmić ale o ile mnie to wcale przy Kai nie męczyło teraz jest to dla mnie takie...nużące? męczące? długo trwające?
dobrze że choć czuje ten spokój przy karmieniu bo tak ... tak zanudziłoby mnie to na amen

boshhe jak mnie tu dawno nie bylo :o!!!!
ewe ostatnio mnie ponękała ;) troszku i musialam do was zagladnac...

podziwiam dziewuchy karmiące naprawde!!! ja chcialam pol roku i nie dalam rady a wy?? szacun !!!!

swietny watek stworzylyscie" oddam sprzedam..."

ide was troche poczytac poki junior spi. a wasze dzieci maja juz jakies zębole?? bo moj jasiek procz tego ze stoi i stawia kroki na podtrzymaniu to ani nie siedzi stabilnie ani zebow nie ma :\

Otóż... ;) Mąż mój własny rodzony powiedział, że wysłał mi smsa z komórki kolegi zaraz jak dojechali. Ale do mnie nic nie doszło :/ On z kolei nie włączył roamingu, więc był poza zasięgiem i moje smsy do niego nie dochodziły. Dojechali do Frankfurtu n. Menem o 4 rano, poszli spać i wstali na konferencję, która była o 13. Rozmowy trwały do 18 i zaraz potem wyjechali. W domu był o 4 rano dziś.
No to tyle raportu ;)

A teraz jest w pracy :/ Ja jako żona idealna wszystko przyjęłam ze spokojem i jeszcze z Puckiem odprowadziliśmy go na przystanek ;)

Franek znowu pluł obiadem... Nic nie pomogło - podgrzewanie, schładzanie, rozcieńczanie wodą. Dałam mu w końcu słoiczek i wsunął cały :/ Ja nie wiem, co robię nie tak. Przedtem mu jedzenie moje smakowało... A co tam - niech żałuje :p Będę próbować dalej, ale na wszelki wypadek muszę się w słoiczki zaopatrzyć, bo mam deficyt...

Pucek właśnie usilnie chciał zjeść mojego kapcia i tak go to zmotywowało, że poraczkował do przodu ;) W ogóle ostatnio albo raczkuje, albo siedzi :/ I nie da się go przerzucić do pozycji leżącej, bo jest ryk. Ale sam jeszcze nie potrafi się podnieść do siedzenia, chce, żeby mu pomóc...

Ewa zdecydowanie jesteś za idealna ;-)
Ale na szczęście wsio oki i Ty juz spokojna bo ja u teściowej cudem na forum nie wbiła , zeby sie dowiedzieć co i jak ;-)
Dziewczyny tu bo nie mam siły na privy
Cristal Ivona, buzc dzięki za wpłate!!! Kupiłam juz dwa staniczki, wktórych moje balony sa idealne, tuniczke i dwie jeszcze upatrzyłam!!! Ale jestem szczęśliwa, ze to za MOJE :-) Staniki za oszaałamijajaca kwote 10 zł za sztuke ;-) I pani zamóweiła u mnie kolczyki bo miałam na sobie :-)
Ainah spokojnie masz jeszcza czas na @. Hormony szaleja.
No i podkładek z aniołkami juz nie mam..
Cwietka kochana wybieraj te wzory bo niedługo materiały zamawiam ;-)
Gufi mniejsze kolczyki chciałas???
A ja sobie zrobie podkładki ze słonecznikami.
Dzisiaj szwagrowi kolczyki dałam. Ma 1q8 lat niech sie popyta, dziiałke dostanie ;-)Ale tekst!!!!

Bodzinka, ale Ci się interes kręci :) Fajnie :)
Zapomniałam wcześniej napisać, że Mężowi się strasznie podkładki spodobały. W nocy już je zobaczył, ale po ciemku nie wiedział co to. A rano obejrzał i mówi, że super :)

A ja się załapałam na drugą kampanię - wody Żywiec :) Fajnie :)

missiiss wstydź sie! :p tyle czasu do nas nie zaglądać!:p Ale cozywiście sama cie rozumiem bo tez czasem ginę bez wieści ;)
Ostatnio Krzyś grzeczniejszy, bawi się duzo sam więc mam czas zaglądać. Niestety noce dalej nieprzespane... może te zebiska w końcu wyjdą bo ile można czopki dawać?

bodzinka i ja muszę się w końcu skusić na jakieś piękne kolczyki do ciebie :) Gdzie wklejasz jakieś zdjęcia??

wiem powinnam sie wstydzic :(
wiolcia
mojemu w ogfole zeby jeszcze nie wyszly a ciagle nerwowo tetre wcina bo nic innego nie chce... za to chodzi z podtrzymaniem ale juz wolalabym te zeby...

reklama
Wiolcia na uzdolnionych :-)
Teraz będe niedługo kolejna partie robić :pomarańczowe paski, zielone paski i róże..Mam przepiękne serwetki z różami....
Ewa oby mi sie kręcił bo mam upatrzone spodnie :-p i przynajmniej nie słysze od pana męża, że nie ma ksy ;-) ha ha ha Podkładki upchnełam to i staniczki kupiłam.
Ide kolczyki zamawiac :-)

Do góry