reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej.;-)
Dzisiaj znów wyprawa po sklepach nas czeka. Wczoraj sobie uzmysłowiłam, że starszak nie ma nic wyjściowego na te chrzciny, a chcemy iść do fotografa na rodzinne zdjęcie, więc wypadałoby, żeby miał coś innego niż dresy:dry:. Chyba jakieś dżinsy mu w końcu kupię, żeby były na jakieś takie okazje.

Bodzinka
a piguła podejrzewam nie chciała jej wpuścić bo mieli poślizg a dzięki jej spóźnieniu poślizg się zmniejszył. Byście widzieli minę pielęgniary i takich dwóch matek jak ta młoda wychodząc z gabinetu, głośno do swojego malca powiedziała "widzisz Michaś są jeszcze ludzie na tym świecie".:laugh2:

reklama
Hej.;-)
Dzisiaj znów wyprawa po sklepach nas czeka. Wczoraj sobie uzmysłowiłam, że starszak nie ma nic wyjściowego na te chrzciny, a chcemy iść do fotografa na rodzinne zdjęcie, więc wypadałoby, żeby miał coś innego niż dresy:dry:. Chyba jakieś dżinsy mu w końcu kupię, żeby były na jakieś takie okazje.

Bodzinka a piguła podejrzewam nie chciała jej wpuścić bo mieli poślizg a dzięki jej spóźnieniu poślizg się zmniejszył. Byście widzieli minę pielęgniary i takich dwóch matek jak ta młoda wychodząc z gabinetu, głośno do swojego malca powiedziała "widzisz Michaś są jeszcze ludzie na tym świecie"
.:laugh2:

Pewnie BEZCENNA ;-)
Mamolka przykro mi :-(

Hejka!
Ja dzisiaj mega niewyspana - Dzidziolina postanowiła ogłosić pobudkę o 6 :wściekła/y:Udało nam się jeszcze przedrzemać do 7, ale potem zapaszek kupy doszedł do naszych nozdrzy i trzeba było wstawać.

Mamolka - dużo zdrówka

Ewa - też oglądaliśmy ten film. Niestety siedzieliśmy na krzesełkach, więc nie dało się zasnąć ;-) Musieliśmy więc zastosować bardziej radykalne rozwiązanie - wyłączyć komputer.

Buu! Pogoda letnia, a mój Dzidziolinek usmarkany cały i na dodatek kaszleć zaczyna... Chyba powinnam przed weekendem wybrać się z nim do lekarza. No i będziemy musieli odwołać plany grillowe nad jeziorkiem. Buu!

Hejka!
Ja dzisiaj mega niewyspana - Dzidziolina postanowiła ogłosić pobudkę o 6 :wściekła/y:Udało nam się jeszcze przedrzemać do 7, ale potem zapaszek kupy doszedł do naszych nozdrzy i trzeba było wstawać.

Mamolka - dużo zdrówka

Ewa - też oglądaliśmy ten film. Niestety siedzieliśmy na krzesełkach, więc nie dało się zasnąć ;-) Musieliśmy więc zastosować bardziej radykalne rozwiązanie - wyłączyć komputer.

ehhh zazdroszcze takich pobudek- u nas pobudki między 4-5:45 nie wiem co im się porobiło, po 1-2 h zabaw dosypiają

Bodzinka[/B] a piguła podejrzewam nie chciała jej wpuścić bo mieli poślizg a dzięki jej spóźnieniu poślizg się zmniejszył. Byście widzieli minę pielęgniary i takich dwóch matek jak ta młoda wychodząc z gabinetu, głośno do swojego malca powiedziała "widzisz Michaś są jeszcze ludzie na tym świecie".:laugh2:
dla takich chwil i tekstów warto żyć ;>

ja bym wolała wstać o 5 czy 6 niż wstawać co godzinę
a jak Adaś pada nad ranem umęczony nocą to wstaje Kaja i du-pa

Mamolka - dla mnie to masakra, bo Gwiazda zazwyczaj śpi do 8, czasem nawet do 9. A wczoraj dodatkowo zabalowaliśmy wieczorem - poszliśmy spać ok 2, bo oglądalismy dokument o amerykańskich więzieniach dla Irakijczyków. Masakra!

reklama
(...)I będę robiła wszystko, żeby Franek i nasze pozostałe przyszłe dzieci wiedziały, o co w tym dniu chodzi, a nie czekały na prezenty. Czy się uda? Zobaczymy... (...)
(...) I szczerze mówiąc miałabym daleko gdzieś "co ludzie powiedzą". Trzeba się uczyć uodparniać na takie teksty, bo inaczej człowiek będzie się bał palcem ruszyć z obawy przed tym, żeby to kogoś nie uraziło.(...).
Popieram w 100%

Do góry