reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam się i ja, zaspana zakatarzona jakaś taka niedobita...
Yvona też w środę startuję... ale żeśmy dzień wybrały na początek pracy - dzień dziecka...
bądź pewna dziecku nie będzie działa się krzywda - przecież nianię sprawdzałaś, a sama wypoczęta w pracy(od dzieci) powrócisz z dobrą ochotą i co wieczór będziesz miała powód do radochy z dzieciakami
Krolcia gratulacje na rocznicę! oby jeszcze duuuuuuuuużo latek w dobrym zdrowiu i wzajemnej miłośći
5miesięczniakom i półroczniakom też składam życzenia dużo zdrówka! jutro aż czwórka grudniówek ma półroczniaków a w poniedziałek my :) jakby zajrzały tutaj Antylopka, Kotkanadachu, Hejcz i Mississ im też się należy dużo buziaków na te pół roczku :D

reklama
Hejka!
Ja znów sama :-( bo Małżon remontuje to cholerne mieszkanie. Grrr! Mam wrażenie, że ten remont się nigdy nie skończy. W niedzielę mieliśmy jechać do znajomych na grilla, ale nie pojedziemy, bo trzeba będzie malować i kłaść panele :wściekła/y:

Yvona - nie martw się powrotem do pracy. Tak, jak Wrublik pisze - wrócisz do domu wypoczęta. Ja po weekendzie jestem zawsze masakrycznie zmęczona, a po poniedziałkowych zajęciach wracam jak nowo narodzona, chociaż to tylko 1,5 godzinki pracy.

Całusy dla wszystkich rocznicujących :-)

Któraś pisała o promocji w Biedronce, chyba Wrublik.
Byłam wczoraj i dziewczyny słoiczkowe gnajcie do Biedrony!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę się opłaca:szok::tak:!!!!!!!! Cena fajna i wybór spory! Ja mam zaopatrzenia spokojnie na trzy tygodnie!!:tak:

Krolcia u nas już prawie wszystko wykupione hehe, w ogóle ostatnio jak Biedronka robi jakieś promocje, to właściciele mniejszych sklepików przyjeżdżają raniutko i biorą jak leci, później to zostają ochłapy
a u mnie to jakieś zmęczenie materiału następuje, no i nadzieja że po zabiegu wszystko wróci do normy jakoś przygasła - nie uwierzycie - ja nadal krwawię... ponad miesiąc jutro będzie 5 tygodni... oby nie wylądować z powrotem w szpitalu, bo jak wychodziłam to już wyglądało że się "uszczelki wymieniły i przestanę przeciekać" widocznie nie całkiem...

Witam
wrublik kochana a Ty z kim zostawiasz dziewczyny? zdrówka jak najwięcej Ci zycze
mam sterte prasowania, powinnam cos gotowac a nie chce mi sie... sprzątać tez by sie przydało... ide cos porobie bo az wstyd

Witam:-)
Jasko usypia, Adasko konczy kolacje a ja sie zaraz zabieram za sterte prasowania:confused2:
Mielismy dzis przeboje kupkowe.Jas po dwoch dniach bez kupki postanowil cos wycisnac.Alez on plakal:no:Nie umial biedaczek wycisnac wiec ja go pod pache i do apteki.Tam mi podali czopek glicerynowy.Po jednym kolejna proba i to w meczarniach ze ja plakalam razem znim.Za kazda kupka strasznie sie meczyl.W koncu kupek bylo z szesc.Tak wiec wygralismy wojne kupkowa i Jasko szczesliwy:-)
Wrublik ty mnie kochana nie strasz!Cos te uszczelki nieszczelne:no:
Lece prasowac:tak:

Yvona ja zostawiam dziewczyny z babcią(moja teściowa) - najlepsza instytucja opiekuńcza jaką mogę sobie wymarzyć, co do niej to jestem pewna że dobrze mi dzieciaki dochowa, co do prasowania i sprzątania ja dziś wszystko olałam, mąż ma być szczęśliwy że mu ziemniaki starłam na bliny z mięskiem, idę mu jeszcze je usmażyć bo kolega ma zamiar wpaść na wyżerkę...
Asia a no nie szczelne, muszę chyba póki na gwarancji pojechać znowu wymienić... a tak na serio to jak do wtorku nie przestanę to dzwonię do gina, o co kaman

hej
wrublik, może będzie dobrze!! ja po łyżeczkowaniu długo krwawiłam.
spokój i cisza, widać wszyscy weekendują:))

reklama
Do góry