reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dużo zależy od wspomnień- ja miło wspominam okres kiedy było pełno Dąbrowskiej w radiu, heheh towarzyszyła mi nawet w rozstaniu z jakims chłpakiem ..hahaha

co do Dydek to rano czytałam- straszne jak życie potrafi być .. nagle gasną dwa życia, dwoje sierot , straszne i ciężkie do wyobrażenia, przeciez ona dopiero co skończyła 37 lat!
[*]
eeech no mnie strasznie takie sytuacje dołują:(((...zaraz wszystko przekładam na siebie, teraz jak myślę że miałabym umrzeć to nie w tej kategorii że bym umarła ale że dzieci nie miałyby matki i nawet by mnie nie pamiętały,... och ludzie co za mysli...ale czasem tak mam, chyba każdy z nas.....:///
Wiesz z tą zazdrościa to tak sobie myslę że to może stąd teraz się wzięło bo ciągle teraz się zachwycamy tymi maluchami :"och jak pieknie siedzi", "och jak cudnie się śmieje" "och jaki zdolny, jaki sliczny..." etc... biedne te nasze starszaki hehe, czasem takim wie;kim koniem mi sie wydaje a jak pomyslę że ma niecałe 6 latek..to takie malutkie jeszcze dziecko...
Dzis wywiesili listy zerówkowe w szkole - dostał się:)))

A Miluska skończyła dziś 5 miesiączków:)) jak to moja siostra dziś powiedziła -dziś Milenka ma miesiączkę:-D hehe

asia no też myslę ze to jakiś skutek uboczny tabsów:/ a boli Cię?

oglądałyście Och Karol2?
małżon zgrał, idziemy ogladać;)

reklama
witam
zycze udanego seansu wieczornego-zdajcie relacje czy warto zasiadać do OchKarol2
buzc lec spać-nie dziwie sie ze nic Ci si enie chce
Dydek to mi tez strasznie szkoda... i tych biednych dzieciaczków..:(
lwiczka &&& zebyś była szczęsliwa...

a Anie Dąbrowskatez uwielbiam... super sie jej słucha.

słuchajcie jestem przerażona-ja nie wiem jak zostawie moją Alutke we środę ipójde do pracy.... buuuu juz na samą mysl chce mi się wyć buuu.... Jak ja wytrzymam 8 godzin bez jej usmiechów, gadania i łapania za stópki buuuuuu
juz zaczynam schizowac ze niania sobie nie poradzi i takie tam
ide spać z tego wszystkiego
sorki ze nie odniosłam sie do reszty postów ale jak zaczelam pisac to złapałam doła i wyć mi się chce:(

Krolcia wszystkiego naj na 5 rocznice!!!
I dla 5 miesięczniaków buziaki!!
A
Mój ściaga Cch Karol..Ma Karol powodzenie ;-)

witam
zycze udanego seansu wieczornego-zdajcie relacje czy warto zasiadać do OchKarol2
buzc lec spać-nie dziwie sie ze nic Ci si enie chce
Dydek to mi tez strasznie szkoda... i tych biednych dzieciaczków..:(
lwiczka &&& zebyś była szczęsliwa...

a Anie Dąbrowskatez uwielbiam... super sie jej słucha.

słuchajcie jestem przerażona-ja nie wiem jak zostawie moją Alutke we środę ipójde do pracy.... buuuu juz na samą mysl chce mi się wyć buuu.... Jak ja wytrzymam 8 godzin bez jej usmiechów, gadania i łapania za stópki buuuuuu
juz zaczynam schizowac ze niania sobie nie poradzi i takie tam
ide spać z tego wszystkiego
sorki ze nie odniosłam sie do reszty postów ale jak zaczelam pisac to złapałam doła i wyć mi się chce:(

nie martw się- będzie dobrze! Wierz mi że jeżeli wasza niania jest rozsądna to Małej włosek z głowy nie spadnie!
jak pisała Cristalrose po powrocie z pracy tym bardziej cieszy ją opieka nad synkiem, a czas w pracy leci jak szalony

My będziemy zaraz oglądać och Karol. Piwkujemy się i robimy sobie seans filmowy. Dzisiaj mamy 5 rocznicę ślubu.:tak:

uu gratulacje :) jak sobie pomyśle że u nas za 3 miesiące z groszami strzeli 4. rocznica to nie mam kompletnie pojęcia jak to szybko zleciało :)

Witam sie z wiadrem kawy
Dziecko mi juz druga noc budzi sie w nocy, zeby ida czy co...w dodatku ma spychnieta od wczoraj cala lewa strone twarzy i nie mam pojecia od czego:szok:

reklama
Witam sie z wiadrem kawy
Dziecko mi juz druga noc budzi sie w nocy, zeby ida czy co...w dodatku ma spychnieta od wczoraj cala lewa strone twarzy i nie mam pojecia od czego:szok:

nic go nie ugryzło- poszukaj czy nie ma gdzieś ranki? może powinna to zobaczyć lekarz, sama wiesz że opuchnięcia to raczej nic normalnego

Do góry