reklama
mamolka
Fanka BB :)
nooo to gratulacje dla Igorka
asjaa- dużo zdrówka dla małego! możesz dać witaminki w kropelkach, no i często kłaść na brzuszek niech te glutki wypływają na zewnątrz, a nie ściekają po gardełku, bo kłopotu narobi,
asjaa- dużo zdrówka dla małego! możesz dać witaminki w kropelkach, no i często kłaść na brzuszek niech te glutki wypływają na zewnątrz, a nie ściekają po gardełku, bo kłopotu narobi,
Ostatnia edycja:
Rzeczywiście pustki dzisiaj. Aż echo słychać
Czekam na Małżona z obiadem aż mu się klej od kafli skończy. Głodniarska się już zrobiłam, a jego nie ma :-(
A ja nie mam drzwi do kuchni i mieć nie chce. Tylko by miejsce zajmowały, a kuchnia i tak mała. Śmierdzące rzeczy robię rzadko i smrodek łatwo da się wywietrzyć robiąc przeciąg.
Czekam na Małżona z obiadem aż mu się klej od kafli skończy. Głodniarska się już zrobiłam, a jego nie ma :-(
A ja nie mam drzwi do kuchni i mieć nie chce. Tylko by miejsce zajmowały, a kuchnia i tak mała. Śmierdzące rzeczy robię rzadko i smrodek łatwo da się wywietrzyć robiąc przeciąg.
U
użytkowniczka r
Gość
Hello ja wpadłam tylko zeby pochwalic się pierwszym ząbkiem Mikołajka :-) Wyszła nam lewa dolna jedynka :-)
Dużo zdrówka i buziaków dla Igorka :-)
Dużo zdrówka i buziaków dla Igorka :-)
U
użytkowniczka r
Gość
renczysia - super wieści! a u nas Wiktoria od wczoraj siada, co prawda najlepiej jej to wychodzi w leżaczku, ale siedzi wtedy pewnie, i weź tu wytłumacz jej że może za wcześnie
No to fajnie ze siada sobie gwiazdeczka,ja czekam na ten moment :-)
krolcia
Hej.;-)
Pospałam dzisiaj na maksa!!!!!!!!!! I M śniadanko zrobił! Pierwszy raz od ...hmmm nawet nie pamiętam od kiedy. Zęby się sypią widzę! Gratulujemy:-).
Pospałam dzisiaj na maksa!!!!!!!!!! I M śniadanko zrobił! Pierwszy raz od ...hmmm nawet nie pamiętam od kiedy. Zęby się sypią widzę! Gratulujemy:-).
mamolka
renczysia- gratulujemy ząbka niby nic a jak cieszy
wrublik- siada? Super U mnie Miki usiadł raz sam a potem jakby zapomniał ;/
wrublik- siada? Super U mnie Miki usiadł raz sam a potem jakby zapomniał ;/
reklama
krolcia
My znów sami. Zaczynamy kolejny tydzień. Chłopaki już śpią, a ponieważ ja się dziś wyspałam to nie wiem co ze sobą zrobić.
Podziel się: