mamolka
Fanka BB :)
YouTube - ‪Ania Dąbrowska - Bang Bang‬‏ ja kocham ta piosenkę w wykonaniu Ani Przy okazji rewelacyjny teledysk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa, to pewnie Ty w takim napięciu czekałaś, że zasilanie padło, heheA jak czekałam na wynik testu, to wysiadł prąd w bloku Dopiero przed chwilą wrócił
współczuję!!! nas w czerwcu minie rok jak ulicę przebudowują i nieraz nam szyby drżałyAle mam widoki przez okno. Koparki, spychacze, ciężarówki, tiry, hałdy piachu, wielka dziura, fruwające wszędobylskie kulki styropianu i ogólnie jedna wielka rozpierducha!!!!!!!! Kurzy się przez to niemiłosiernie! Rośliny są siwe a nie zielone o meblach nie wspominając. No i ten hałas!
Hejo
godzina kąpaniowa więc pusto....
Moja nuna padła dziś szybko, a ze się na dodatek pofajdoliła doszczętnie przy jedzeniu deserku to przyspieszyliśmy kąpanie, śpi ale bez jedzenia bo za wcześnie było na kolację:/ ale mam juz gotowa w podgrzewaczu, może zaraz uda mi się ją przez sen nakarmić...
asja straszne to co piszesz z tym cisnieniem, ja tam bym się przed lekami nie broniła, cóż - ja trzeba to trzeba lepsze to niż strach i niepewność:/ ponoć właśnie nadciśnienia sie nie czuje chyba że już jest właśnie porządnie wysokie....:/
No i super że bioderka zdrowiutkie
ewa obawiam się że Twój organizm może sobie jeszcze troche powariowac zanim to wszystko tam wróci do normy, bo niby sobie okres tam już był ale na drugi możesz sobie poczekać....:/ nie mówie że tak będzie -nie ale może byc....u mnie drugi był prawie po 40 dniach...a Ty jeszcze karmisz to organizm bardziej szaleje...
więc Ty się z tą abstynencja lepiej zastanów hehe
mamolka o jejku a nie nie moge zdzierżyć tej dziewczyny i w ogóle jej spiewania wrrr hehe,
ja z polskich artystów bardzo cenię Piasecznego, uwielbiam jego piosenki, sa piękne w w słowach i w muzyce....
ostatnio juz dłuuugiego czasu umiłowana YouTube - ‪Andrzej Piaseczny - Chodz, przytul, przebacz‬‏
zresztą wszystkie ma cudne
słyszałayście o M. Dudek? (( była w 4 mies. z trzecim dzieckiem..... ((