reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam:)

wrublik to cudoooownie:-D

biedna Oli:(

ponawiam pytanko o mleczko Bebiko! daje któraś z Was dziecku?

ja dziś umieram z bólu gardła tak to mnie chyba jeszcze nie bolało:( to pewnie od tego że sięwczoraj zimna colą nie mogłam napić i wydoiłam całe pół litra duszkiem z butelki a wieczorem jeszcze piwem dopiłam:///

Wrublik
;-) teraz już z górki, buziaki i po staropolsku WITAJ W DOMU :*

Kurna dostałam wezwanie do sądu! wrrrr też mi sie na szczerość na policji zebrało i teraz sobie z mężem świadkami będziemy!
szlak!
choć tyle dobrze, że 4 lipca bo jakby wcześniej to bym się pocięła, bo 24 czerwca jedziemy nad morze i wracamy akurat 3 lipca ufff

Sarka - ja daję Bebiko (a właściwie dawałam, bo teraz jesteśmy chwilowo na Bebilonie Pepti, bo lekarka kazała spróbować, czy po nim wysypka Idencji nie zniknie, ale nie znika, więc chyba wrócimy do Bebika).
Jak dla mnie nie ma różnicy - kupy takie same jak na moim, czy teraz na Pepti.

Wrublik dobrze że już w domku z córeczkami :-) Ja jak urodziłam mojego starszego syna też musiałam na kilka dni wrócić do szpitala i okropnie przeżywałam rozłąkę.

Odnośnie @ to ja też dostałam i nie cieszy mnie to. W ogóle mi to nie pasuje do karmienia piersią. Nie wiem czy wy też tak macie ale ja mam wtedy boleśniejsze piersi i to cholerne rozdrażnienie. Jakby było za mało "atrakcji"... Jedyny plus że wiem że nie jestem w ciąży.

Moja koleżanka karmiąc piersią dostała @ dopiero po roku a jej facet powiedział, że super- bo znowu jest pełnowartościową kobietą :baffled: Ręce mi opadły jak to usłyszałam. Jaki ma to związek z kobiecością?

no dziewczyny dzieki za powitanie - też się cieszę was czytając :)
mamolka - nie mówili mi ile jeszcze może potrwać krwawienie ale z tego co widzę że to już niedługo, i tak jest o wieeeeele słabsze niż przed zabiegiem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry