reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

PIERSIOWE
mamy
która jest jeszcze bezokresowa?
poza mną :>
zaczynam się kurna bać bo to już 5 miesięcy a tu echo

Olek odrzucił pierś jak skończył 9 miesięcy (z czego jak miał 7,5 m-ca pierś była tylko 1 raz, może dwa razy dziennie w "użyciu") i dopiero wtedy po kolejnym miesiącu dostałam okres więc nie ma się obawiać

reklama
witam i ja pobudka byla o 5 rano bo kupa...:( ale fajnie ze jest...
no i ja musialam wstac a Ala poszla spac i gdzie tu sprawiedliwosc??
Teraz bije zyrafą o podłoge i ciągnie ją za głowe-jak tak dalejpojdzie to urwie jej głowe. Dobrze ze to tylko maskotka;)

Cześć i czołem!
Witam się z białą herbatką i kanapką z bazylią. Tak mi zielsko wybujało na balkonie, że nie przejemy.

Gabi - ja właśnie miałam o to samo pytać, tylko ja od 2 m-cy nie-piersiowa. Więc: czy jakaś mama nie karmiąca piersią też jeszcze nie dostała okresu? W ciąży nie jestem, u gina byłam i powiedział, żeby na razie czekać. Kurczę, martwię się o te moje hormony, bo już kiedyś też tak miałam. Dopiero antykoncepcja to wyregulowała :-(

Wy mnie tu nie straszcie..B o ja lada dzien powinnam dostac..I jakos objawów brak..A durna zapomnialam zaznaczyc ostatnio kiedy byla i wiem mniej wiecej...A ja NIE MOGE byc bo u mnie to by bylo dno i koniec ;-(

hejka dziewuszki! :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

dzięki za kciuki no i myślenie o mnie, od wczoraj jestem w domku, zabieg wykonali szybko, ale wiadomo ja dochodziłam do siebie dłużej, po zabiegu puścili mnie po 3 godz, musiałam niby spać te 2-3 godz. ale w sali były taaaakie 3 głośne gaduły że nie dało się spać, ale im się nie dziwię - każda oczekiwała na dzidziusia, i każda miała jakiegoś stracha o tą kruszynkę pod serduszkiem, a ja z tęsknoty za moimi panienkami też ciągle myślałam kiedy do domu, no i puścili, przed zabiegiem jak robili mi badania z krwi to wyszły masakrycznie niskie wartości, no ale z wiadomych przyczyn... teraz zostało poczekać na wynik badania histopatologicznego, który będzie za 3 tyg. no ale to akurat nie powód się zamartwiać, bo widać koniec moich dni tylko w podpaskach maxi :D przynajmniej na miesiąc (taką mam nadzieję) z tego co mi tam gadali to całkiem możliwe że wszystko to przez tą głupią tarczycę...
no więc już jest lepiej i ufff...
aaaaaaaaaa! zostało mi tylko 1,5 tygodnia do pracy... a ja mam 2 bluzki na krzyż do których wejdę, z wypłaty w końcu tygodnia idę na zakupy!
miłego dzionka!!!!

Wrublik to elegancko. ;)

ale jestem przejęta...moja kumpelka właśnie jest na porodówce:) razem zaszłyśmy w ciążę, ale ona w 9 tyg poroniła...też miała być grudniówką, a będzie majówką :) synuś waży 4400 więc poród łatwy raczej nie będzie (chyba, że cesarka bo już o 14 odeszły jej wody i nic)

Jak będzie coś wiadomo to napisz. ;)

hejka dziewuszki! :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

dzięki za kciuki no i myślenie o mnie, od wczoraj jestem w domku, zabieg wykonali szybko, ale wiadomo ja dochodziłam do siebie dłużej, po zabiegu puścili mnie po 3 godz, musiałam niby spać te 2-3 godz. ale w sali były taaaakie 3 głośne gaduły że nie dało się spać, ale im się nie dziwię - każda oczekiwała na dzidziusia, i każda miała jakiegoś stracha o tą kruszynkę pod serduszkiem, a ja z tęsknoty za moimi panienkami też ciągle myślałam kiedy do domu, no i puścili, przed zabiegiem jak robili mi badania z krwi to wyszły masakrycznie niskie wartości, no ale z wiadomych przyczyn... teraz zostało poczekać na wynik badania histopatologicznego, który będzie za 3 tyg. no ale to akurat nie powód się zamartwiać, bo widać koniec moich dni tylko w podpaskach maxi :D przynajmniej na miesiąc (taką mam nadzieję) z tego co mi tam gadali to całkiem możliwe że wszystko to przez tą głupią tarczycę...
no więc już jest lepiej i ufff...
aaaaaaaaaa! zostało mi tylko 1,5 tygodnia do pracy... a ja mam 2 bluzki na krzyż do których wejdę, z wypłaty w końcu tygodnia idę na zakupy!
miłego dzionka!!!!

super super super

mówili ci ile jeszcze będziesz krwawić po zabiegu? Czy już w ogóle nie krwawisz\?

zakupy to zrób porządne- trzeba się w pracy pokazać :) a jak- zreszą za urodzenia dzidziusia ci się należy :)

a właśnie- Olcia jak koleżanka?

reklama
hello!
wrubik kochana cudne wieści!!! Teraz będzie już tylko lepiej!

moja koleżanka urodziła przed 24 i nie udało się siłami natury (choć bardzo chciała) szczegółów nie znam. Kajtek waży 4550 i ma 60 cm! kawał chłopa:)

moja Oli w nocy budziła się z wielkim płaczem (tak z 3 razy) wyglądało jakby ja coś bolało (nawet dałam jej paracetamol) nie wiem, czy to brzuszek od antybiotyku, czy zęby, czy może ucho...będę ja obserwować...

aaaa i ja też cycuchowa i jeszcze okresu nie dostała (i też już wolałabym dostać)

Ostatnia edycja:
Do góry