reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witajcie
komunia chrzesniaka juz zaliczona... prezent sie podobal objadlam sie masakrycznie...
cholewkaPAulina mi klawiature przestawila i mam zamiast z to y i odwrotnie i jeszcze pare takich... porazka....(
moj biedny M. wzial na dzisiaj wolne a wczoraj nic nie popil bo dostal zatrucie i w noc z soboty na niedziele spedzil w wc biedaczek

a ja dzisiaj mam imieninki ale w tym roku nie robie bo za duzo juz tych imprez. Jeszcze za 2 tygodnie chrzciny i maz za chrzestnego i chyba na tzm koniec!!!
ide Was nadrobic..

naciśnij jednocześnie ctrl i shift( to taka strzałka pomiędzy enter/caps lock a ctrl )

reklama
Dobry wieczór dziewczęta
Sorka że nic ostatnio nie piszę,ale jakoś weny nie mam lub zmęczona jestem :/ Ale czytać czytam co u Was,dzisiaj net coś mi szwankował rano i po południu,a później byłam na polku :-) Buźki i miłej nocki :) AAAAAAAAA i jeszcze całuski dla maluszków :-)

Witam sie wieczornie:)

ja też myślami jestem z wróblik cały dzień, mam nadzieję że juz szcześliwa jest po wszystkim:)

Ja uwielbiam upały,mi nawet w Tunezji gdzie w dzień bywało po 45 stopni wieczorem bywało zimno hehe, mogłabym żyć w takim klimacie;)
renczysia u Was w Rzesziwie zawsze najcieplej, przynajmniej na mapie:p

mamolka buziaki dla Mikusia na pół roczku:**** .. matko jeszcze raz tyle i roczek...!!!! a to zleci niewiedzieć kiedy &-)

olcia bardzo sie ciesze że Oli już lepiej:)

Tunia hehe usmiałam się jak czytałam o burzy:-D myslałas ze to ten zapowiadany kataklizm?:-D..a tak serio to w blokach i to czym wyzej to gorzej te burze wyglądają grrr.
zazdroszczę zakupów:-p

Moja dziś marudny miała dzień, do tego jak zasnęła to jakies koszmary miała bo i płakała przez sen że aż tak noskiem pociagała musiałam dobudzac i przytulać, wasze maluchy tez tak czasem mają?
Poza tym chyba przejdziemy tzn, spróbujemy przejść na inne mleko - Bebiko - poczytałam trochę opinii i najwiecej pozytywnych ma własnie Bebiko, któraś daje maluchowi???? byc może niechęc picia mleka u nas wynika z fakty że po prostu Miluśce nie smakuje, spróbujemy-zobaczymy:)

Oo Tunia..Ja sie obudziłam po 5 no ale w sumie z przerwami spie od 22...I Lolo tylko raz sie obudzil w nocy i udaje mi sie już nie wstwac do niego i nie dosypiac go...Za to zasnełam przy TV, potem M wstał i film puscil super ale zasnelismy oboje po 15 min ;-) A, że dzieci padły o 20 to...Działo sie oj działo ..;-) Ach moje libido jest niebespiecznie wysoko ....

Wrublik kochana jak wróciłac to dwa słowa choc napisz bo myślimy!!! Patrze na te moje suwaczki..Patrze i wierzyc mi się nie chce, że te cudne dzieciaki sa MOJE!!! Filip zaraz pol roczku skończy, Lolo od września do przedszkola idzie..Ech..
Jej własnie widze, że 12 tys postów przeskoczyłam!!!! Trza to uczcic!!!
Bezalkoholowy oczywiscie ;-)

Ostatnia edycja:
Hej!;-)
My też na nogach.
Mały wydarł się, że jest głodny, dostał mleko i wypił 20ml:dry:. Skubaniec jeden. Ma 10 minut jeszcze na odwidzenie się:angry:. Pojedzie do przedszkola z nami z pustym żołądkiem jak mu się tak podoba:angry:.

reklama
Do góry