reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Asia bo on raczkuje...:blink:Tzn. bardziej fokuje ale raczki też sie zdarzyły wczoraj ;-) Ach ja tam nie mam knsekwencji i musze to zmienic bo wsytarcza łzy i mama siepoddaje..Nie zawsze ale za często..Ale jestm zla bo taka fajna pogoda buuuuu. Jejku oby z tym Twoim jajnikiem było oki...

:szok:No co ty mowisz??Nie za szybko sie rozwija?:-DBrawo Fifi!!:tak:

Wszystkiego naj dla Mikusia:tak:

reklama
Miesieczniakom i pólroczniakowi buziaki!!!
Asia powiedz mu, że za szybko bo mnie nie slucha.;-).Lolo raczkował mniej więcej tak samo :-) Jeszcze to takie nieporadne ale z całej siły cwiczy ;-) Ciekawe kiedy nos obetrze..
Boże ale mi słabo..Fifi własnie by głową z lezaczka wypadł....Odbił się nogami, bujawka sie bujenła i cała głowa juz poza nim..Jak podleciałam i go posadziłam to sie az połakałam a on sie śmiał :dry:

Ale tu cicho:sorry2:Bynajmniej bez problemu mozna was nadrabiac:-D
My juz po wizycie.Okulistka wziela wymaz i czekamy na wyniki.Jak bedzie bakteria to kuracja antybiotykiem przez dwa tyg a jak po tym czasie nie przejdzie to mamy sie zglosic do szpitala gdzie pod narkoza beda mu sprawdzac gdzie kanaliki sa zatkane:-(Bozie mam nadzieje ze do tego nie dojdzie bo chyba serce mi peknie.
Ale u nas goraco.35 w cieniu:tak:Nie cierpie takich upalow!

hej

też myślałam o wrubik...

asia &&& by antybiotyk wystarczył!

ale jestem przejęta...moja kumpelka właśnie jest na porodówce:) razem zaszłyśmy w ciążę, ale ona w 9 tyg poroniła...też miała być grudniówką, a będzie majówką :) synuś waży 4400 więc poród łatwy raczej nie będzie (chyba, że cesarka bo już o 14 odeszły jej wody i nic)

No, ciekawe jak tam Wrublik:tak:
Ja uciekam bo tak mnie jajnik boli ze wysiedziec nie umiem.Jutro dzwonie do gina.
Dobranoc wszystkim;-)

u nas upałów nie ma (na razie)
ja lubię ciepełko ale odkąd posiadam dzieci wolę takie 25 najwyżej bo jak więcej to się można wykończyć z dzieckiem :)
bo ono chce na dwór itd. a jak tu wyjść jak smali jak na patelni

reklama
witajcie
komunia chrzesniaka juz zaliczona... prezent sie podobal objadlam sie masakrycznie...
cholewkaPAulina mi klawiature przestawila i mam zamiast z to y i odwrotnie i jeszcze pare takich... porazka....(
moj biedny M. wzial na dzisiaj wolne a wczoraj nic nie popil bo dostal zatrucie i w noc z soboty na niedziele spedzil w wc biedaczek

a ja dzisiaj mam imieninki ale w tym roku nie robie bo za duzo juz tych imprez. Jeszcze za 2 tygodnie chrzciny i maz za chrzestnego i chyba na tzm koniec!!!
ide Was nadrobic..

Do góry