A ja zła jak osa bo w domu...Wyszłam na poczte wysłac kolczyki, potem plac zabaw i by ło super, akurat, ALE lOLO zaczal sypac piaskiem..Więc mu mowie, że jak nie przestyanie to idziemy do domu..No i jak widac nie przestał//wracałama na syrenie ale trudno!!! Zjemy obiadek i jak sie nie rozpada to znowu pojde bo szkoda tych nieupalów
reklama
gabriellao0
Ja...
kupa jest czerwooona hiBodzinka - już oglądałam. Strach się bać
Gabriela - na targu kupiłam. Na kilku stoiskach były. Za to rabarbar już się skończył
Może spróbuję buraka dać w przyszłym tygodniu. Tylko boję się koloru kupy
a rabarbar dawałaś Puckowi?
bo tak jakoś 'pomyślałam'
muszę u siebie poszukać cukini itp.
Nie, nie - rabarbar miał być dla nas Chociaż faktycznie mogło to zabrzmieć jakbym chciała go podać Frankowi Jakoś tak mało rabarbaru w tym sezonie jedliśmy. Tylko jeden placek i jeden kompot. A miałam plany na lody rabarbarowe w ten weekend. No i nie wyszło
Bodzinka brawo!Grunt to konsekwencjaMi przy Adasiu tego brakowalo i teraz mam nauczke ale lepiej pozno niz wcale.Przy Jasiu juz takiego bledu nie popelnie.Bozie jak sobie przypomne jakie ja bledy wychowawcze robilam to szkoda gadac.no coz jednak wiek robi swoje
A tak w ogole to dzien dobry:-)U nas dzis mija 5 miesiecy!Kiedy to minelo?
Tunia dla twojej niuni tez wszystkiego naj;-)
A z moim brzuchem cos sie jednak dzieje bo jak boli to puchne a jak nie to brzuch wraca do swoich rozmiarow i do tego daje mi w kosc ten operowany jajnik.Chyba wizyta u gin amnie nie ominie.
No wlasnie Wrublik trzymam mocno kciuki zeby wszystko dobrze poszlo i aby cie szybko wypuscili
Bodzinka na zdjeciu z suwaczka Fifi wyglada jakby raczkowalSuper wywija
Elena to niezly basen mieliscie w samochodzie chyba co??
Olcia to super ze juz lepiej ale serce sie kroi kiedy piszesz ze ma taka chrypke.Ucaluj niunie od wirtualnej cioci;-)
A zapomnialam dodac ze za godzine jedziemy do okulisty bo tyle ropy u Jasia jeszcze nie widzialam
A tak w ogole to dzien dobry:-)U nas dzis mija 5 miesiecy!Kiedy to minelo?
Tunia dla twojej niuni tez wszystkiego naj;-)
A z moim brzuchem cos sie jednak dzieje bo jak boli to puchne a jak nie to brzuch wraca do swoich rozmiarow i do tego daje mi w kosc ten operowany jajnik.Chyba wizyta u gin amnie nie ominie.
No wlasnie Wrublik trzymam mocno kciuki zeby wszystko dobrze poszlo i aby cie szybko wypuscili
Bodzinka na zdjeciu z suwaczka Fifi wyglada jakby raczkowalSuper wywija
Elena to niezly basen mieliscie w samochodzie chyba co??
Olcia to super ze juz lepiej ale serce sie kroi kiedy piszesz ze ma taka chrypke.Ucaluj niunie od wirtualnej cioci;-)
A zapomnialam dodac ze za godzine jedziemy do okulisty bo tyle ropy u Jasia jeszcze nie widzialam
Ostatnia edycja:
Asia bo on raczkuje...Tzn. bardziej fokuje ale raczki też sie zdarzyły wczoraj ;-) Ach ja tam nie mam knsekwencji i musze to zmienic bo wsytarcza łzy i mama siepoddaje..Nie zawsze ale za często..Ale jestm zla bo taka fajna pogoda buuuuu. Jejku oby z tym Twoim jajnikiem było oki...
reklama
mamolka
Fanka BB :)
ale ten czas leci - jestem od 6 miesięcy oraz 1 godziny 36 minut podwójną mamą
Podziel się: