A w ogole to zgubilam pieniadze i od rana placze.Do du..y ten dzisiejszy dzien.
ojej wspolczucia jesli w domu zgubilas to na pewno sie znajda !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodzinka fajnie ze tak ze soba czas spedzaja.Ja tez uwielbiam kiedy moi dwaj mezczyzni wychodza razem
A dzisiaj to moj Jas nie ma apetytu.Jadl o 4.45 i do tej pory nic.Jak mu daje cyca to placzeAdas mnie jeszcze z rana zagotowal bo mi ciagle pyskuje i w koncu wybuchlam.
sarka u nas kupkowe problemy były tak ze 4 tygodnie od spróbowania pierwszej nowości, później poszło już lepiej, kupka raz na dzień konsystencji nawet nie rzadkiej, ale już bez stękania i męczenia sięWasze dzieci nie mają problemów ze zrobieniem kupy odkąd jedzą zupki, obiadki???
nie wiem może i mnie wyślą na przebadanie się, ale na razie nic o tym nie wiem... a do czasu powrotu do pracy tak myślę że już nabiorę się sił - leki na tarczycę zaczynają działać, choć dopiero to 3dzień, ale widzę zmiany nawet w krwawieniu, tylko zastanawiam się czy to od tego euthyroxu czy od tego że już wszystko ze mnie "wyciekło"Hej!
Wrublik - fajnie, że to tylko 1 dzień. A co do pracy - nie wymagają od Ciebie badań kontrolnych? U mnie to był warunek konieczny powrotu - po dłuższej nieobecności zawsze tego wymagają.
Zaczął się nam płacz zębowy :/ Pucolek ślini się już od paru tygodni tak, że bodziaka trzeba wyżymać, a za sobą zostawia dłuuugie ślady ze śliny... No a rano dziś nie mógł za chiny zasnąć. Pojedzony, przebrany, ze smokiem. Piszczał jakby go zarzynali. Pomógł dentinox i masowanie dziąseł - górne są już tak twarde, że jak mocniej ściśnie pierś przy jedzeniu, to mi świeczki w oczach stają.