reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka.;-)
Witam się z dzbankiem kawy.

Cieeepło:-D!!!!!! Mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma.
Wczoraj już sobie zaplanowałam, że spacerkiem z wózkiem do przedszkola pójdę a tu w ostatniej chwili zaczęło się chmurzyć i grzmieć:szok:! No więc wpakowaliśmy się do auta i pojechaliśmy po młodego. Po 20 minutach chmura przeszła:dry: bez kropli deszczu:no:! Wrrr:wściekła/y:. Mam nadzieję, że dziś takiego dylematu, iść czy nie iść nie będzie.
Lecę doczytać inne wątki.

reklama
Podobnie jest z uczuleniem na jad owadów - reakcja alergiczna nie pojawia się przy pierwszym ukąszeniu. Wiem z doświadczenia - pierwszą osę zniosłam bez szwanku, po drugiej ze wstrząsem anafilaktycznym zabierało mnie pogotowie i tydzień spędziłam w szpitalu.

Sorki, że wtrącam coś innego, ale nie mogę znaleźć tego innych wątkach. Kiedys była rozmowa o przedłużaniu bodów za pomocą paska materiału z napami. Czy mozna coś takiego kupić i gdzie??

A ja wczoraj rozsmieszylam Fifka turbanem z recznika. Lolo sie bal jak mylam glowe a Filip az sie zanosił do niego hi hi hi. Juz wczesniej widziałam, ze mus ie w takiej wersji podobam ale wczoraj to było szalenstwo ;-)

Madziara o to takie cós
- NATURE BABIES - Przedłużacz do body
Ech kopnijcie mnie..Sprzatnac musze i przewietrzyc dzieci...Lolo chodzi z tatą na rehabilitacje i lepiej mu idzie niz ze mna a ja mam chwile bez nich...CUDO!! No i spedzja razem czas i widze, ze im to pasuje. Potem na lody ida, przedwczoraj po sandały razem byli :-)

Bodzia!
10_1_102v.gif

:-p

Bodzinkaja tez moge dac Tobie kopa na zachete :-D
Mnie sie tez nie chce sprzatac, zwlaszcza jak Maksiu nie spi w ciiagu dnia, jednak 2-3 dni temu udalo mi sie ogarnac mieszkanie, glownie dlatego, ze moj maluch spal - chyba padl z goraca :-D

Dzien dobry tak w ogole :)

reklama
Bodzinka fajnie ze tak ze soba czas spedzaja.Ja tez uwielbiam kiedy moi dwaj mezczyzni wychodza razem:tak:

A dzisiaj to moj Jas nie ma apetytu.Jadl o 4.45 i do tej pory nic.Jak mu daje cyca to placze:confused:Adas mnie jeszcze z rana zagotowal bo mi ciagle pyskuje i w koncu wybuchlam.
A w ogole to zgubilam pieniadze i od rana placze.Do du..y ten dzisiejszy dzien.

Do góry