sarka
trójkowa mama
zjadła w nocy mleko 120ml i o 9 rano 120ml, na razie nie moge sie przyczepic zobaczymy czy zupke w poludnie zje...Sarka - raczej w aptece. W końcu to lekarstwo. A jak apetyt małej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zjadła w nocy mleko 120ml i o 9 rano 120ml, na razie nie moge sie przyczepic zobaczymy czy zupke w poludnie zje...Sarka - raczej w aptece. W końcu to lekarstwo. A jak apetyt małej?
współczuję!!! najgorsze, jak nie wiadomo co zrobić, żeby pomóc( trzymam kciuki za szybkie wyjasnienie przyczyny i wyleczenie!jestem zalamana Wojtus ma mocne uczulenie jest juz prawie caly w czerwone plamki tak sie drapie ze ma juz nawet rany az do krwi :-(lekow mamy cala reklamowke no to mamy swietowanie pol roczku ;/
waga Wojtusia to 7,5 kg to tyle z dobrych wiesci na dzisiaj :-(
hehe, dobre!Bodzia!
Bodzinka fajnie ze tak ze soba czas spedzaja.Ja tez uwielbiam kiedy moi dwaj mezczyzni wychodza razem
A dzisiaj to moj Jas nie ma apetytu.Jadl o 4.45 i do tej pory nic.Jak mu daje cyca to placzeAdas mnie jeszcze z rana zagotowal bo mi ciagle pyskuje i w koncu wybuchlam.
A w ogole to zgubilam pieniadze i od rana placze.Do du..y ten dzisiejszy dzien.
hej
u nas niestety gorzej((
Oli dostała antybiotyk...
Biedna mała. Zdrówka życzymy.hej
u nas niestety gorzej((
Oli dostała antybiotyk...