reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia u mnie tak samo tzn Jas ma bardzo duzo wlosow i nie widac ale jak go kapie i czesze to si ebardzo w oczy rzuca.
A uszczypniecie bociana mial moj Adas z tylu, na karku i do roku mu zniklo:tak:
A co w ogole u was slychac Wiolcia??

reklama
Igor ma tą plamkę między brwiami ale bladzieńką. Tera trochę się opalił to jeszcze mniej widać, ale ja wiem, że jest... Jak zniknie to git, jak nie to i tak będę go kochać ;)

Mój miał na powiece taki bladziutki i tego już nie widać, ale teraz po ścięciu włosów dopiero zobaczyłam jakie czerwone ma plamki na karku:szok:. Mati też takie miał na karku i zeszło.:tak:

Hej!
Wrublik - fajnie, że to tylko 1 dzień. A co do pracy - nie wymagają od Ciebie badań kontrolnych? U mnie to był warunek konieczny powrotu - po dłuższej nieobecności zawsze tego wymagają.

Wiolcia - Cyprian ma naczyniaczki na główce z tyłu, teraz jest łysy, więc widac je dobrze, ale mnie to nie przeszkadza;-)

Olcia - dużo zdróweczka dla Oliwci, nacierpi się kruszynka...

Pytanko:
Czy ktoś używał tych chusteczek: PromoBaby.pl ? Nie wiem, czy się skusić ;) Mi najlepiej leżą Nivea Pure (czy jakoś tak), ale że dużo ich idzie, a cena jest kusząca, to się zastanawiam, czy warto :)
Warto! :tak:Ja używam cały czas - są bardzo nawilżone, mięciutkie, bezzapachowe, bezsmakowe (próbowałam) - jak waciki nawilżone wodą, choc skład mają bardziej złożony, ale wg mnie są rewelacyjne. I w misiowe wzorki:-D No i cena super - gdzie taka promocja? :szok: Ja zwykle kupuję w realu po 24zł za 4 opakowania, a takiej oferty nie widziałam.

A tak z innej beczki: wiecie co może być przyczyną pocenia się dłoni i stópek Maksia?
Nic;-) To normalne u niemowląt, do tego najczęściej sa jeszcze zimne:tak:

U nas nie ma, ale uczyłam się, że do drugiego r.ż powinno zejsć. Jeśli nie to chirurgicznie się wycina.

ASIU
chodzi Ci o to, że ma takie koliste jakby wypukłości? jakby centralnie nad uszkami?
Adaś też takie ma
to taki kształt czaszki, Kaja miała podobne

ale jeśli Ciebie coś niepokoi zapytaj pediatrę
ja jestem z tych co wolą wyjść na głupa pytając
niż płakać że nie zapytali

jestem zalamana Wojtus ma mocne uczulenie jest juz prawie caly w czerwone plamki tak sie drapie ze ma juz nawet rany az do krwi :-(lekow mamy cala reklamowke no to mamy swietowanie pol roczku ;/
waga Wojtusia to 7,5 kg to tyle z dobrych wiesci na dzisiaj :-(

jestem zalamana Wojtus ma mocne uczulenie jest juz prawie caly w czerwone plamki tak sie drapie ze ma juz nawet rany az do krwi :-(lekow mamy cala reklamowke no to mamy swietowanie pol roczku ;/
waga Wojtusia to 7,5 kg to tyle z dobrych wiesci na dzisiaj :-(
Współczuję, biedny. Wiadomo skąd to uczulenie?

krolcia no wlasnie nie bardzo ale z nowosci sloiczkowych to byl to deser z dodatkiem winogron ;/ ale bylo to juz 4 dni temu wczoraj wysypka zniknela a dzis powrocila z podwojna sila

reklama
Hmmmm oj współczuje uczulenia... nie dajesz mu nic innego oprócz tego słoiczka? może wprowadziłaś inne mleko? Albo gluten? Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie:( naprawdę strasznie współczuję chciałabym pomóc ale nie wiem jak. Ewentualnie spróbuj jeszcze sudocremem posmarować i zobaczyć czy się cos poprawi. A po lekach nie jest lepiej?

Do góry