mamolka
Fanka BB :)
Tunia- ładnie wyglądasz a co do parasolki to ciałko niech słoneczko grzeje, zwłaszcza że i tak Zuzia ubrana- ja też tylko buzie zakrywam- i to nie zawsze- trochę tego słonka mu daję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tak samo u nas, dziś była pierwsza dawka, ale nie wiem czy smakowała, bo byłam w pracy;-)cwietka- hahah dobrze że matki swój rozum mają
mleko następne jest 6 miesiącu- czyli my już za 2 tygodnie zaczniemy mieszać mleko. Pytałam się mojej lekarki jak to robić. Powiedziała że na początek jeden mleczny posiłek zastąpić "2-ką", i tak każdego dnia o jeden więcej. Chyba logiczne, co nie? Chyba że ja coś źle zrozumiałam
Za co? Ja tylko chciałam, żebyś się pośmiała i zrelaksowała. Inne mamuśki zresztą też.która to poleciła Smak świeżych malin do poczytania? cristal to chyba ty... ponacieram uszy, zamiast prasować (mam 8 koszul dla męża wyprasować) i gotować obiad czytam ebooka, a no bo czekam aż mi przyjdzie zamówiona cała trylogia...
ewa wlaśnie zamiast kawki wypiłam zimne mleko czekoladowe bo się za ciepło zrobiło i zjadlam pół paczki czekoladowych ciastek i pierwsze co pomyślałam to to, że Twoja bratowa by mnie "zjadła" za takie menu przy karmieniu